View Single Post
Staro 06.04.2009., 08:45   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Mr.Madock Pregled postova
Pozdrav ljudi...
Searchao sam dosta o ovom problemu, ali na moju žalost... NIŠTA... Ima dosta informacija ovdje ali nisam naišao baš na konkretno rješenje, pa ću morat ipak pitat dirktno... Ali nikako oba istodobno?!
Tražio možda jesi ali si očito pogrješio u izboru ključnih rječi. Tebi trebaju:"D-Link DSL-584T", "584T", više računala istovremeno na netu = Router mode rada > "DSL-584T Router mode".
Citiraj:
Međutim ovako ništa od toga, trčim stalno sa stikom od jednog do drugog. Ne gine mi upala mišića uskoro!
Proljeće je, trebaš vježbati i vratit kondiciju izgubljenu kroz zimu.
Citiraj:
Imam ADSL router/modem D-Link 584T na kojeg sam instalirao novi Firmware od D-Link G684T modela koji može konfigurirat i wireless postavke, međutim uređaj sam po sebi nema wireless jer je stari model koji je služio kao ADSL router za LAN dok sam imao samo kućni komp i nije mi trebao WLAN.
Hm, neznam jeli baš pametno to šta si "upucao" fw od drugog uređaja, drugim rječima, ako iz nekog razloga uređaj ne proradi kad ga podesiš kako treba onda najprije "upucaj" origigi fw (imaš linkove tu u Adsl Bibliji ili Uputstva i linkovi ili na D-Link DE sajtu zbog T-Com implementacije adsl - a.

Evo tema gdje je sve objašnjeno u slikama. Obrati pažnju da su se u međuvremenu opet mjenjali DNS - serveri (vidi Adsl Bibliju i DNS by ISP).
Nikky je offline   Reply With Quote