Tema: x800rx
View Single Post
Staro 20.03.2009., 18:48   #14
saber_tooth
Old School
Moj komp

saber_tooth's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Meni vuče na najgore,da odjednom počnu takve budalaštine same od sebe,znaš koliko je sati onda. Ali može lako biti i softverske prirode,ako si išao stavljati novije drivere,a odavno ih ATi ne izbacuje za x800 seriju. Trebao bi lijepo sve počistiti Driver Cleanerom, dakle prvo start-settings-cp i otići ručno ukloniti tj. uninstallom sve drivere,restart kompa, pokreneš driver cleaner i lijepo sve ATi počistiš.

Slika bi morala biti bistra i normalna,naravno sve izgleda kao safe mod jer nema drivera,i onda potraži posljednji driver za svoju karticu na netu ili koristi .

Teško da se sama od sebe zblesirala,ali moguće je,događa se. Makar mi se javio dečko neki dan posve slučajno,kad već pričamo,kojem sam prodao X800XT PE koja je clockanija od tvoje dosta,i radi mu evo nakon 3g skoro super.

EDIT : tek sam sad vidio da je tema pripojena još debilnijoj ranijoj,clockao si,nije uspjelo,grunula mema. Amen.
Ne, to sto je mod pripisao ovoj staroj temi ne znaci nista, nisam klokao grafu, jer kao sto vidis, rekli su mi da nije modabilna i ja je nisam dirao.
Ona je radila normalno 2.5 god, odjednom se to dogodilo.
Probat cu ovo sto si napisao, pa sta bude.
p.s.s I da, molim bez vrijedjanja mojih pitanja. Steta sto nismo svi pametni ko ti, pa da sve znamo. Izmedju ostalog, hvala na prijedlogu.
saber_tooth je offline   Reply With Quote