Citiraj:
Autor thedream
1089 je powercolorka sa odličnim hladnjakom,u vemilu. PLAY! verzija,sa hdmijem otraga..
genijalna kartica za te pare..
ne znam šta ste zapeli za te 4670..i to još ekipa koja ima para za grafu,dobro netko se krpa,pa 400,500 nategne do 580,590 pa kupi...
ali ekipa koja dvoumi oće 3870,8800GT pa iz čiste povodljivosti uzima ovu glupost..ma mislim...hype,ništa drugo..
|
a sve ti se svodi na ono, zasto dati 1100kn ako igrivost dobijes i za 500-600. Jer ocito je da igre koje ne rade dobro ala crysis ili gta4 ne rade dobro niti na jednoj kartici a ove druge rade i na 4670 i na 4850. Jedna ima 50 FPSa a druga 70. Obicnom covjeku to bas i ne znaci nesto u zivotu. S druge strane 600kn koje mu ostaje u djepu mozda ce mu nesto i znaciti.
Perverzije tipa crossfire ili sli sluze za popunjavanje hladnih zimskih dana. Uostalom, puno se manje love gubi na dvije takve kartice nego na jednoj jacoj, znanstveno dokazano

Btw ova powercolorka stvarno izgleda dobro. Da sam ju vidio ranije i da nije u vemilu danas bi ju i kupio. Ovako sam iz dosade promjenio maticnu i poprilicno si srezao mogucnosti investicija za ovaj mjesec kada je kanta u pitanju.
Ono, mogao bi ali ako sam sebe uvjerim da je bolje pricekati iduci mjesec vjerujem da cu proci povoljnije a ionako se nema nista za igrat sada
i da, osobno nikada nisam clockao grafe osim kad ih tek kupim, cisto za probu ako netko pita dokle ide da znam reci. Mislim da nema besmislenije stvari za clockanje u cijeloj kanti. Ako ti nesto trza - trzat ce i kada ju OCas. Ako ti ide fino - koji kurac zapravo hoces?