Citiraj:
|
Autor Mad_Duke
Autor Nani
Navedi mi jedan jedini kvalitetni 26" HDTV sa 1080p rezolucijom 
Opet ti ne odgovori sa koje udaljenosti bi gledao taj 26" 1080p telic 
|
Rekao sam monitor
Evo ti 24 incha.
http://www.trustedreviews.com/displa...LCD-Monitor/p1
94.5 cm je udaljenost sa koje bi gledao
|
Da vidis da te nisam pitao za monitor niti da si ti pomenuo 24" ikada:
Citiraj:
|
Autor Nani
Takodjer ne odgovaras mi na pitanja zasto ne kupiti 26" i 32" sa 1080p?
|
Citiraj:
|
Autor Mad_Duke
Nema razloga zasto ne kupiti. Samo kvalitetan LCD monitor od 26 incha kosta jako puno. A plazme se ne rade u toj velicini.
1080p razliku ces vidjeti i na 26 incha. Pod uvjetom da je monitor kvalitetan i da su pixeli jasni.
|
Pa necemo se lagati jos sta pisemo, dakle nije bila rijec o 24" monitoru niti sam te pitao za monitor vec za 26 i 32" LCD HDTV

Jer znam da ne znas da nema kvalitetnih 26" 1080p modela, a ti se upecas ko ribica kakva, jos mi dajes udaljenost sa koje bi gledao tu prcak dijagonalu. Klap Klap!
Ma mora da se zezas! Priznajes da ne znas racunat niti objasnit ali i dalje tvrdis da si u pravu.
Rekao sam da si legenda i dalje stojim iza toga.
Svaka cast!
Sto se slika tice, ona prva po kojoj si uzeo sharat se ne moze predstavljati kako si ti predstavio, ono je samo odnos razlicitih mjernih skala, pa prema tome sama po sebi ne znaci nista.
Zato su ljudi napravili logaritamsku skalu, koju je nauka procitat ali posto imas problema sa tlocrtima u zadnje 3 strane ovog topica, ocekujem da ces ti nama pokazati kako si dobar matematicar i shvatiti i logaritmasku tablicu udaljenosti koja naravno koristi i gustinu piksela - cinjenicu koja tebi ne ulazi u glavu-ovo je bio mali tip
Nego jel isto gledati 24" 1080p "monitor" sa 94cm ili 50" 1080p sa 2 metra?
@imatic
Izmedju ta 2 LG-a odaberi ni jedan, ne razumijem zasto si odabrao najgoreg proizvodjaca od tako konkuretnih cijenom jacih brandova.
@Pizz
Probaj promjeniti ulaze, zamjeni DVI za monitor i LCD.
Idi u drivere i pod Display->Menage Custom resolution->Oznaci kvakicu Threat as HDTV za Philips
Pod Setup multiple displays stavi only use Single display i izaberi Philipsa opet
Da vidis da li moze raditi kao LCD monitor u singlu modu.