View Single Post
Staro 11.11.2008., 14:21   #8
Terminator02
Premium
Moj komp

Terminator02's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Hdd stavi u najvisi 3.5 slot ili pogledaj u linksu jel imaju dugackih ata kabela.
Evo mislim da mi ovaj može odgovarat(Šarkuun 90cm okrugli)

http://tinyurl.com/5ge6hp

Piše da je u Splitu dostupan.
Nazovem, kad ono, naravno, nema ga u splitskoj poslovnici nego samo verzija od 60cm

Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
disk stavi na lastiku i dva mjesta ispod cdrwa em nece vibrirat, em ces moc spojit i sa najsrot kabelom
Prostor ispred donjih vrata( ovih 5 mrežastih okvira) sam predvidio preurediti u DIY aranžamanu.
Mrežaste maske za 5,25" jedinice bih skinuo (svih 5) i na njihvo mjesto namjeravam aluminijskim zakovicama zabrokvati jedan rupičasti aluminijski lim. http://www.prometall.hr/cms/1/2/node/119/
Taj lim bi služio kao nosač za jedan 120mm ventilator(a možda čak i 140milimetarski! ) koji bi upuhivao zrak u kućište i hladio diskove koji su ovješeni na laštiku odmah iza tog ventilatora.
Znači ventilator bi bio vijcima učvrščen za unutrašnju stranu tog perforiranog aluminijskog lima, a sa vanjske strane tog lima bi jednostavno pokušao pričvrstiti kakav filter za prašinu od ženske čarape.

A ovih 5 gornjih maski koji su ispred gornjih vrata?
U prvom ide CD-RW, a ostale 4 maskice pokušao bih zatvoriti kakvim nailonom da se spriječi uklazak prašine i zraka na tom mjestu u kučište, jer sam naumio da sav zrak ulazi preko ovog otvora dolje di je filter i ventilator i koji je površine 5 maskica za 5,25" uređaje!

Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
neće se kućište prevrnut bilo di stavio.

Citiraj:
Autor TomRi Pregled postova
a da napravi sam svoj kabel?
mislim nije to neka nauka, imas u chipoteci i konektora a i flat kabela za cirka kunu metar pa spajaj kako želiš (mislim da ti je to najjeftinije rješenje)
sve ide na 'klik', ne možeš fulati, a nije da tebi treba preko metar pa da možeš imati problema sa prijenosom podataka,
Ako ne uspije nabavljanje već gotovog kabela, pokušat ću napraviti kabel!
Terminator02 je offline   Reply With Quote