View Single Post
Staro 19.10.2008., 11:26   #784
galatasaray
Premium
Moj komp

galatasaray's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Talking

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
imao istu grafu i iste stvari su mi se dogadjale. vent se zavrtio tek negdje na pola dizanja windowsa, valjda dok je drivere ucitao u memoriju ili ima neki timer pa nakon cca 30-ak sec upali ventilator. Sto se tice buke, pa dok je nova jako je tiha ali ocito ima jako lose lezajeve na ventilatoru, vrlo brzo pocne glasno raditi i jako se cuje. ali je zato jako hladna u radu...
Eh bas ti hvala jarane, bio sam poludio zbog toga. Al to se desava samo kada komp stoji dugo ugasen pa je hladan, u suprotnom slucaju pali ga odmah. Al je hladna to je ludnica

Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
dobro koja sad HD4850 valja, po komentarima izgleda da nijedna ne valja...

uskoro ću uzimati grafu, najvjerojatnije HD4850 i sada više ni sam neznam što da uzmem, mislio sam Gainward GS i Sapphire Dual slot, ali vidim da sa svakom i nekih problema, tj. primjedbi. Uglavnom treba mi neka tiha, što je najbolje rješenje HD4850 referentna + Accelero?
Drug sve su odlicne, samo je u ventilatoru problem, neki hoce da im je tiho, neki da je hladno a opet tiho i tako to, uglavnom koju god uzmes neces pogrijesit, ne gledaj ti na nas cjepidlake, grafa je sila