View Single Post
Staro 11.10.2008., 16:32   #1939
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor gustetic Pregled postova
Update.
Uptime: 2 days, 22:01:17
Modulation: G.992.1 Annex B
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 899 / 4.880
Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 226,19 / 1,70
Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 11,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6,0 / 7,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 24,0 / 22,5
Loss of Signal (Local/Remote): 5 / 0
Error Seconds (Local/Remote): 6 / 0
ova statistika je super, S/N margin nije ni blizu Output power-a, nema puno gresaka, cist solidno.
mozda bi ti jos jedino pomogao adsl2+ (G.992.5 annB) mjesto adsla (G.992.1 annB), al onda bi imao losiji ping.

Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
naravno nastavljaš ti u svom stilu ...pa ću i ja nastavit u svom i moš mi obrisat guz*** sa diplomom sa fera ak ju ikad dobiješ
1. bit defender mi je veće sranje od noda , system puno sporiji , lošija zaštita
2. živiš u zabludi ak mi pokušavaš reći da u "jačim" ???? servisima rade "pravi" ??? majstori
3. SNR ovisi u kvaliteti lokalnog backbonea, opterećenosti dslama , kvaliteti finalne bakrene parice i kućnih instalacija tako da imao kabel iz zida 2 il 10m (kao ja) niš ne mijenja na stvari - i ovo je totalno savršen primjer tvojeg bullshita
uopće nebitno ko se kuži više...poanta je da ti izbacuješ podatke koji su meni kao dugogodišnjem useru fakat smiješni
kad malo bolje razmislim sigurno radiš prek student servisa u nekom "jačem" servisu računala
1.diploma-lol, nemam komentara, odi si pucat u glavu xD
2.bitdefender, nemam komentara, idi googlaj malo da vidis sta bitdefender prepoznaje, a nod ne
preporuka je kaspersky najbolje, onda tek BD, a nod - nikako xD
3.servisi - ko govori o velicini servisa, lol
4.lijepo sto znas sve to, al trebas onda znat da na navedeno ne mozes utjecat, ja govorim kako bar malo sredit situaciju ako ti je parica bullshit
kvaliteta alcatelovih dslamova kod amisa je u praksi bolja nego siemensa i sony ericssona kod t-coma
u svakom slucaju, ne mozes promjenit broj spojenih korisnika na dslamu ni njegove karakteristike, mozes samo skratit svoj kabel
5.ti si user, nista vise, pomiri se s time i topla preporuka - ne prigovaraj strucnjacima
6.moje posao si totalno fulao, telekomunikacije su i moje zanimanje i moj posao
sjeti se toga kad zoves korisnicku npr., hoces li dobit nekog nooba koji ce ti rec da ako mozes surfat, sta se onda zalis, ili nekog poput mene koji ce ti pokusat pomoc

Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
ček ak sam dobro shvatio---on je žicu iz utičnice spojio direktno na telefonski kabel ?
da, dobro si shvatio, trebo bi znat da u je takvim situacijama bolje spojit nazivo zice, nego koristit zahrdjale kontakte xD

Zadnje izmijenjeno od: Rebellion. 11.10.2008. u 16:51.
Rebellion je offline   Reply With Quote