Citiraj:
Autor Rebellion
prva stvar, cim imas sistemsku particiju od 30GB a ne od 130GB se vidi da ni ti nisi laik, tako da to sto tebi komp radi ko avion nije relevantna cinjenica, jer ces prepoznat kad neki file nije cist, tj kad je nesto sumnjivo, tako da te to spasava kad vec ono sranje od NOD32 ne spasava.
(nazovi neki servis jaci pa pitaj, nemoj pitat one "priucene" majstore)
i da, "radi ko avion" je subjektivna procjena, vecina ljudi kojima sam sredjivao komp nisu mogli vjerovat kolko se komp moze ubrzat bez reinstalacije windoza
savjeti su bili dobronamjerni, i vjerujem da se razumijem puno bolje u racunala nego ti (pa ne idem djabe vald na fer jbg xD ), a tvoj je komentar s drige strane bio prije spam nego smislena kritika.
sto se tice koliki ti je kabel, daj prvo pogledaj koliki ti je SNR, a onda pricaj dalje. vjerojatno ti je centrala ko i meni iza coska, pa nemas problema.
savjeti su bili upuceni onima koji imaju problema.
zakljucak: prema tvojim komentarima vidim da je sve kod tebe naj naj nja i da ti imas sve najbolje, pa daj ostavi savjete onim ljudima kojima su upuceni i ne budi svakom loncu poklopac!
|
naravno nastavljaš ti u svom stilu

...pa ću i ja nastavit u svom i moš mi obrisat guz*** sa diplomom sa fera ak ju ikad dobiješ
1. bit defender mi je veće sranje od noda , system puno sporiji , lošija zaštita
2. živiš u zabludi ak mi pokušavaš reći da u "jačim" ???? servisima rade "pravi" ??? majstori
3. SNR ovisi u kvaliteti lokalnog backbonea, opterećenosti dslama , kvalčiteti finalne bakrene parice i kućnih instalacija tako da imao kabel iz zida 2 il 10m (kao ja) niš ne mijenja na stvari - i ovo je totalno savršen primjer tvojeg bullshita
uopće nebitno ko se kuži više...poanta je da ti izbacuješ podatke koji su meni kao dugogodišnjem useru fakat smiješni
kad malo bolje razmislim sigurno radiš prek student servisa u nekom "jačem" servisu računala