Citiraj:
Autor kkljajic
mali OT:
Zanima me jedan stvar u vezi performansi gafa, tj. usporedba doticne 3870 i recimo ati x1900xtx...gledam malo usporedbe po netu i to, jedna od najcih grafa trenutno(iako ih je masa jačih..i skupljih..izasla)
U nekim igrama, xtx-ica je bolja za 5 fps-ova, a na nekim ova drobi atiicu za 15-20 fps-ova??U cemu je kvaka i sto tolko utjece na to da je grafa trenutno jako brza, al svejedno puši od nekih grafi koje su iz 2006. u nekim igrama...btw neovisno o rezoluciji.
Hvala
|
Bilo bi lijepo da vidimo di to X1900XTX pere,joj šta volim ovaj izraz..ili drobii..3870...ni manje ni više..
Linkovi su poželjni ako ne i obavezni u takvim izjavama..inače su samo provale..da je brža 20fps?! nema šanse...ma ne dam joj ni da je 10% sporija..
pa x1950pro je možda 15% sporija x1900xtx u igrama..šta ti je..a di je 3870 od x1950pro...3x brža kartica u igrama..ja imao,ili imam obje...nema šanse..ja u to ne vjerujem ni da mi linkaš
x1900xt nije ništa drugo doli 2900xt..a 3870 je brža od 2900..tako ga..nema smisla raspravljati..
http://www.gpureview.com/show_cards....=378&card2=547
nemoguće čisto..to je već sajns fikšn..3870 ima 320SP i 25gb/s veći bandwidth..i brdo drugih điđa miđa..od arhitekture nadalje..
nema šanse..još negdje i da su podjednake,rekao bi..do igre je..ali ne vjerujem..to je namješten link..ako ga i nađeš..