![]() |
problem sa wireless spajanjem
naime spojim se na ruter i sve sljaka otovreni portovi i sve
ali je ne mogu nista otvoriti zasto? |
Koji router, kartica, enkripcija, MAC filter.... ono daj malo detalja? :kafa:
|
jesu upisani DNS serveri , podešena mreža kak spada????
Bilo bi također lijepo da si odvojiš malo vremena i proučiš pravila foruma, jer otvaranja tema koje zahtjevaju vidovitost za odgovore nisu u skladu s istima. inače to brišem ali prvi put toleriram. |
2 privitaka
Citiraj:
evo stavio sam slike d-link g122 nema enkripciju provjerio sam sa nmap i sve je ok portovi open i na 192.168.1.1 se spojim i na ruter simens 512 ako se ne varam ali nece nista sljakati |
Citiraj:
ja sam ti pocetnik u wireless-u |
Mislim stvarno te s razlogom "opralo" odma na početku. Eto pogledao prvu sliku pa te pitam gdje su ti DNS - ovi tvog provajdera?. Ajd pročitaj onaj veliki Sticky, odnosno podešavanje mreže u njemu.
|
Citiraj:
|
Organiziranje mreže (definiranje IP adresa) u
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331 |
1 privitaka
Citiraj:
ali evo sad cu staviti sliku svog spajanja na kojem sve sljaka ja bas i ne vidim neke razlike:( |
Evo tektsualni dio:
- Unesite u Use the following DNS server address T-Com 195.29.150.3 i 195.29.150.4 ili Iskon 213.191.128.8 i 213.191.128.9 ovisno koji je vaš ISP. Mala napomena vezana za ovo gornje, naime kod smotanih (čitaj loše napravljenih) modema/routera pomaže da njihovu adresu (najčešće 192.168.1.1 isto doda na gornju listu DNS servera i to na prvo mjesto. Netko će reći nemože, ima samo dva polja. Krivo, (Control Panel - Network Connections - Aktivna mrežna - Properties - Internet Protokol TCP/IP - Properties - Advanced - DNS tab). Tu sa strelicama mijenjate prioritet (raspored) DNS servera. A evo i slikom iz sticky - ja: http://img71.imageshack.us/img71/2572/snap3gf9.th.jpg |
e sve sam to napravio i isao redom iz stikija:)
ali opet isto sranje spoji se i to je sve:) |
Hoćeš reči da si blem rješio ili ?
Ako nisi onda dobro usporedi tvoju sliku iz 9. posta i moju iz 10. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |