![]() |
Yakumo QuickWLAN USB 54 driver ( pomoc )
Dali itko od vas ima taj w-lan
evo slikica Da mi da drivere ( jer u sebi imaju potreban program ), prijatelj mi je izgubio cd i nigdje ga nemre naci , probo je skinuti s glavne stranice drivere ali tamo su samo driveri a ne i program koji treba da vidi dali je koga naso ili ne |
Jel' skidao s ovog linka? http://www.yakumo.com/drivers/wireless_lan/1039580/
|
Da tu su samo driveri a meni treba i onaj program kaj ima u sebi
|
ne treba ti program, možeš skenirat mreže i spojit se sa windowsowim programom. Ali ne možeš sa oba, ak radi sa jednim drugi neće radit.
|
jer drivera nemam a ti driveri s glavne stranice kaj mi je dao i coconut te drivere nece instalirati jer govori da je to za drugi uređaj , tako da mi treba bas netko tko ima taj cd da mi ga zažaga ili da ga negdje stavi tipa rapid ili ...
|
A si pokušao prilikom instalacije otić na search from internet, meni je jednom uspjelo kada nisam mogao nać drivere za zvuk na staroj intelovoj ploči.
|
ma jok nece kaze da nema drivera
|
Sudeći po ovoj listi, a to su linux drajveri opet imamo onu priču isti hardware u xy proizvođača. Vjerojatno je samo razlika u USB ID, a kad njega otkriješ onda češ lakše pronači driver (+) software. Inaće se u originalu radi o firmi ZyDAS koju je Atheros preuzeo. Ako neuspiješ drugačije, uz pomoč ove gore liste nađi driver od drugog proizvođača i editiraj inf file. Naravno moraš izabrati onog koji ima isti RF Type:RF2959. Jedino sam na ovo naletia pri potrazi po ZyDAS firmi i zd1211 čipu:ZyDAS ZD1211 v4.13 drivers for Windows.
|
Budem probao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |