![]() |
Kaj mislite o ovoj grafi?
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3048
X700SE za svega 270kn, jeftinija i od X300SE. Razmisljam o prodaji svoje 7600GT, ako bih je prodao gurao bih ovu X700SE dok si ne kupim Conroe pilu... 400/500, 128-bit, 4pp, ali i 6vp! |
i više nego dobra za te novce,čak se može i igrati na njoj...
|
ja bih ti rekao da uzmes odmah....
|
Odmah uzeti,za 270kn takva grapha..ma možeš se igrati,pusti priče...na 800x600 fino,medium detalji i šta ti više treba...čak i 1024 na mediumu..:beer:
128bit je? Super prilika..best buy za pci-e!! |
Da, koliko sam vidio po netu ova grafa je brza koliko i X600Pro, tj. 9600Pro.
Bit ce valjda dovoljno za pokoju partiju COD-a 2 na netu. Samo nek je 1024*768 i DX7 mod, to bi jelte trebalo moc? |
Itekako..1024/medium/dx7..leeetiiii..;) ..makar..i na high bi trebalo biti odlično u dx7...ako je meni na 9550 250/400 išlo super...i tebi će..
Još pogotovo kako si rekao sam,privremeno rješenje do novog proca/mbo bla bla..isplati se za 270...još nije no name...His je odličan brand...: goood : |
Citiraj:
|
E super. To mi je bilo vazno. I s vremena na vrijeme kakva strategija i meni dosta.
Za 270kn je zvijer :) Valja polako skupljat lovu za Conroe pilu, a onda ova iz siga ide sestri...i njoj ce ova grafa bit taman za Simse 2 :D |
u diskontu24 imas ju za 242kn, mozda se moze otkljucati:)
|
Citiraj:
U diskontu mi je kompliciranije zato kaj ce grafu kupit moj ujak, ja nisam u Zg. Onda bi to morao narucit, pa cekat da dodje, bla, bla... A u ADM-u je vec prije par puta isao... BTW kaj mislite da li bi taj GPU mogao biti hladjen sa onim plavim Zalmanom od 50kn? Ima zbilja mali stock cooler... |
Uf za 242KN se radi o strava grafi!!!
|
I nitko ne bi znao rec je li to cudo moguce hladiti pasivno?
Dakle plavi Zalman ZM-47J. Ne vjerujem da se grije vise od 9600Pro. |
...hm neznam bas,jedino da joj spustis taktove malo
|
Sad sam skuzio, rezat cu bocnu stranicu, ubacit dva AC TC Pro(vec ih imam), a i na NF4 chipset i na grafu stavit te Zalmane. Mora valjati.
|
Prijedlog
Dodaš 70 - 100 kn i uzmeš rabljenu x700pro sa garancijom i bez beda vrtiš većinu igara:D |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=45705 A polovnu grafu ne mogu ganjat... |
Citiraj:
A onda bih mogao igrati Cod2 na WS :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:13. |