![]() |
T-com ADSL modemi/routeri
ZNaci ovako.Posto mi je dosta ovog Adsl usb Siemens A 100-I modema,odlucio sam si uzeti nesto novo iz ponude modema/routera sto ih nudi T-com.Potpisujem ugovor s njima na godinu ili dvije,sve jedno mi je,pa mi recite sta je bolje,Combo modem ili Siemens SE555?U kuci za sada imam samo jedan komp,sto ne znaci da u bliskoj buducnosti necu imati jos koji.Tj.sa kojim od navedenih routeri bi mi bilo lakse iskonfigurirati rad u mrezi?
|
Mislim da ti je se555 definitivno bolji izbor, ako nije problem potpisat ugovor na 2 god.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kazda = problemi = bolje ne .
|
Najbolje ti je kupit na newsima ili negdje dobri stari Siemens C010 i bilo koji switch. Prebacis modem u router mod i to funkcionira jako dobro...
|
Citiraj:
|
ah...sad si 2g. hitler-comov ;)
|
odgorovno tvrdim da Kasda može bez beda pustiti 6 kompova na net (u kombinaciji sa switchom i wireless AP-om). samo to radi jaaaako loše dok joj se ne isključi logiranje. naime, kada se na KASDA govancu od t-coma isključi logiranje, routerchich poleti.
|
Kad smo već kod kas-dede, trebao bih pomoć.
Znači, postavio sam ga u router mod (za 2 računala). BTW, koji service category moram izabrati (sada mi je na CBR i 588 Peak Cell Rate). Ispočetka sam imao probleme s brzinom. Znači, dođe u router mod i odjednom se prepolovi brzina prema serveru. Toga više nema, ali sad se svako malo ne uspije logirati (authentication with ISP), pa moram onda preko T-com konekcije na mom računalu ići na net (ali tada opet drugo računalo ne može, kao da nije u router modu). WTF? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:26. |