|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
T-com ADSL modemi/routeri
ZNaci ovako.Posto mi je dosta ovog Adsl usb Siemens A 100-I modema,odlucio sam si uzeti nesto novo iz ponude modema/routera sto ih nudi T-com.Potpisujem ugovor s njima na godinu ili dvije,sve jedno mi je,pa mi recite sta je bolje,Combo modem ili Siemens SE555?U kuci za sada imam samo jedan komp,sto ne znaci da u bliskoj buducnosti necu imati jos koji.Tj.sa kojim od navedenih routeri bi mi bilo lakse iskonfigurirati rad u mrezi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Mislim da ti je se555 definitivno bolji izbor, ako nije problem potpisat ugovor na 2 god.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Najbolje ti je kupit na newsima ili negdje dobri stari Siemens C010 i bilo koji switch. Prebacis modem u router mod i to funkcionira jako dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ah...sad si 2g. hitler-comov ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
odgorovno tvrdim da Kasda može bez beda pustiti 6 kompova na net (u kombinaciji sa switchom i wireless AP-om). samo to radi jaaaako loše dok joj se ne isključi logiranje. naime, kada se na KASDA govancu od t-coma isključi logiranje, routerchich poleti.
![]() |
#12 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Kad smo već kod kas-dede, trebao bih pomoć. Znači, postavio sam ga u router mod (za 2 računala). BTW, koji service category moram izabrati (sada mi je na CBR i 588 Peak Cell Rate). Ispočetka sam imao probleme s brzinom. Znači, dođe u router mod i odjednom se prepolovi brzina prema serveru. Toga više nema, ali sad se svako malo ne uspije logirati (authentication with ISP), pa moram onda preko T-com konekcije na mom računalu ići na net (ali tada opet drugo računalo ne može, kao da nije u router modu). WTF? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|