![]() |
Chipset driver
Pozz ekipi
Pokušao danas updejt AMD Chipset drivera i kaže Installation failed, ne kaže zašto. Pokušao uninstall ručno i skontam da uopće ne vidim chipset drivere igdje. Nema ih u Device manageru, installed apps ..... Kada pokrenem insatlaciju drivera u instaleru su sve one opcije sive dok vidim po netu da su svima zelene. Imal li tko ikakvu ideju osim novih WIN ??? |
Meni su u Programs and Features pod AMD Chipset Software. Jesi skinuo dobre drivere?
https://www.amd.com/en/support/downl.../am4/b450.html |
Jesam dobre sam skinuo, najnovije. Uspio sam da ih dobijem u Programs and features tek kada sam otišao ručno u C:/users/app/roaming/AMD/Chipset software, našao najnoviji package i od tamo ručno pokrenuo instalaciju preko windows installera. Znači prošlo je kada sam zaobišao AMD instaler. U device manageru i dalje ne vidim ništa gdje se spominje Chipset ali to možda tako mora biti na ovoj konfi u to se ne kužim ni najmanje. Nadam se da je sada sve u redu i da radi.
|
Zna se desit da mu fali neki štajaznam net framework ili oni user kernel driver mode bla bla,više ni ja ne znam kako se zovu i onda ne prolaze neke instalacije. Provjeri fali li ti šta od toga.
Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |