![]() |
Problem s Asus P4C800-e Delux
Problem je da se racunalo restarta prilikom buta (ponekad jos ni ne ude u windowse ili ako ude nakon kratkog vremena) ako ne radi dulje vrijeme (vise od 12 sati). Nema virusa, spaywera ili slicnog , ne pregrijava se (barem po podacima iz biosa i asusproba) a poruka koju pokaze je da je doslo do greske u OCu iako nista nije OCano. Jedini nacin da se normalno buta je da udem u bios i odmah izadem iz njega s sevanjem (F10) a ponekad ni to ne pomaze iz prvog puta nego ga moram ugasiti na tipkalo malo pricekati i ponoviti sve. Asus help desk mi je preporucio vadenje baterije i njeno ponovno vracanje nakon nekog vremena ali nije pomoglo (nista ne pomaze osim da PC radi cijeli dan onda je sve u redu). Ako neko ima neku ideju bio bi zahvalan(ploca je nova stara 6 mj).
|
Meni to smrdi na napajanje
|
Citiraj:
Upravo sam dobio odgovor na ponovni upit ASus help desku i oni mi preporucaju da updetam BIOS na verziju 1024-001. Neznam koliko je to potrebno i sta bi se time dobilo(stabilnost verzije?) jer nebi htio rijesiti jedan priblem a dobiti drugi. Sadasnja verzija BIOSa je 1019-004. |
Re: Problem s Asus P4C800-e Delux
Citiraj:
|
Re: Re: Problem s Asus P4C800-e Delux
Citiraj:
|
mislim da su te ploče, barem zadnje serije, imale problema jer su jako brzo trošile bateriju; ja sam svoju bio prodao nekom tipu i stvarno, kako nije bila u pogonu mjesec i nešto, došli kod njega i sve sastavili i stalno je bacala u bios. U servisu su izmjerili napon baterije i stvarno je bio nizak ..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:42. |