![]() |
"System fail CPU test"
Dakle,za vrijeme igranja nekih igrica,jako iritantan ženski glas kaže System fail CPU test.
Kako to riješiti? Dobivam to neko vrijeme,otprilike mjesec dana. Jeli to problem na procesoru,BIOS-u ili matičnoj? |
Citiraj:
|
Može bit i napajanje.
https://www.google.com/search?q=Syst...-a&channel=rcs |
napajanje je, meni se to pojavljivalo i u 90% slucajeva je napajanje (kao sto mi je rekao informaticki strucnjak).
|
Imam napajanje od 500W pa to nije problem.
Svi djelovi troše jako malo. |
nema to veze sa potrosnjom, nego da ti je riknulo napajanje il nekaj ne valja sa njim, probaj kod frenda sa drugim napajanjem pa ces vidjet
|
Ovo je problem : Napajanje: Nepoznato,500W ;)
|
Citiraj:
|
Ovo moje napajanje je jako dobro, prije godinu dana je koštalo oko 550 kn.
Mislim da je coolermaster. Probao sam na drugom kompu i radi savršeno. |
Mislis ili znas ? otvori kejs i napisi koje je .
|
Yep,Coolermaster.
Samo od neke fleke se ne vidi koji je model. |
Ajde fino ti obriši tu fleku i pročitaj šta piše. Isto tako napiši i ostatale komponente. Možeš još skinuti bočnu stranicu i poslikati. Pomogni ti nama, da bi mi mogli pomoći tebi.
|
Bili ste u pravu(djelomično)
Napojna je riknula. Stavio sam neku stariju.(Piše samo ATX 500 JSP) Zaboravio sam reći-opet isto. Ne prestaje. |
a gle, slikaj sve kak je kolega reko, od matcne pa do procesora na njemu. moze ti bit da su i temperature prevelke (zbog bas tog starijeg il losijeg napajanja) pa ti se stalno resetira. ima i slucajeva da ti se procesor zbog tih tempertura "rastopi"
|
Probat ću nekako.
Ako bi uslikao mobitelom,slabo bi se vidilo. |
Ako imaš mobitel iz ovog milenija, vidjet će se dobro :).
Slikaj da ljudi vide i da ti pomognu. Svi postovi su u tvoju korist u ovoj temi. |
Probaj loadati default postavke u biosu.
|
Imam LG KS360.
Moram naći kabel. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:13. |