![]() |
Catalyst 12.6 Beta
Win Vista/7 32-bit & 64-bit
Win XP 32-bit & 64-bit Citiraj:
|
Konačno, ono čekam to ko kišu u pustinji!
Probam pa javim! Radi ko podmazano. Problem sa HDMI audiom je popravljen. Instalacija je prošla kao i inaće, samo sam zgazio stare i to je to. BFBC2 radi normalno, ne vidim nikakve pomake naprijed ni nazad ali malo je ipak stabilniji FPS! Toliko za sada! |
Vidi ti to:
Citiraj:
|
Mislim da je ovo odlična vijest za sve korisnike :)
|
Ujedno i objašnjava kašnjenje ovih, ali eto zato su za sada dobri!
|
Citiraj:
EDIT: Meni se smrzavalo i kada se monitor ugasio, a ne samo kada je cijeli sistem otišao u sleep mode. Iako je to sad popravljeno opet nisam sav sretan jer dok mi je monitor izgašen vent cijelo vrijeme mijenja brzinu, ili ubrzava pa se vrati opet na min. (30%) ili se ventovi gase pa se sami opet pokreću, nisam ziher. Mora da to ima veze s tom tehnologijom ZeroCore Power koja software-ski nije još uvijek najbolje riješena. |
Baš zbog takvih stvari više se ne igram sa betama. Jednom sam gotovo ostao bez windowsa i rekao nikad više. Sad više niti ne pratim te drivere, on me sam obavijesti i to je to, ali da su driveri sve bolji i bolji to definitivno.
|
Citiraj:
2,3 drivera su prošla ok, a onda se pri updejtu na 12.4. nešto poremetilo i sad ne mogu ni gore ni dolje:D Stoji 12.3. koji kad "pregazim" s bilo čime i dalje ostane 12.3. i još se tu i tamo ruši. Jedino šta još nisan proba, je potpuni cleanup svega šta ima ATI naziv u sebi, sve osin toga je propalo bezuspješno, a to sam odgađa dok ne uvatin slobodno popodne, kao danas... EDIT: Evo nakon šta san uvatija malo vremena i pobrisa ATI totalno sa PCa čisteći sve iz safe moda, te nakon repaira boota Wina koji se prilikom toga sjeba, napokon na 12.6. beta driverima. Useren im se u posa... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Izašli su i finalna verzija, al mi se ne da raditi thread :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:34. |