![]() |
d link 48 t
kako se i sto sve treba postaviti na network connections postavkama za zicni router u naslovu da bi mu se moglo uci u postavke. i onda naravno kako ih podesiti za stalnu automatsku vezu. ukljucujuci one user i pass njegove isto. dakle sve, sve... da zvala sam t-com, 0 bodova, pa ajde netko plizzz. ovaj router mi je radio ko grom dok mi nisu promijenili pass i sad ne mogu nis. nisu mrezna kartica, ni kabel, ni firewall, ni ino u pitanju... ako je negdje vec bilo o ovome, moze i link samo. hvala |
jbg 548 t sori...
|
upiši u browser 192.168.0.1, korisnički podaci su obično:
user name: admin password: admin postavke za t-com internet su sljedeće: Protocol=PPPoE Encapsulation=LLC QoS Class=UBR without PCR VPI=0 VCI=33 Wan IP adress=Obtain an IP adress automatically normalno uneseš svoj user name i password |
Citiraj:
problem je sto mi ne otvara to... anyone? |
Post #15 (isto je i za 584)
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331 |
Mislim da se i radi o DSL-G584T, zar ne ?
|
hvala ljudi, koristan link i postovi u svakom slucaju, dobro ce mi doci za par dana.
skuren mi je router od groma probably, ustanovili s t-comom upravo. nadam se da cu s novim imat vise srece, ako mi ga kao sto je dogovoreno dostave free za obnovu ugovora... pozz |
Bolje ti je uzeti neki poklon za produženje ugovora tipa fotić ili prijenosni hard, a router kupiti polovni za 150-200kn.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |