![]() |
Problem sa PCI grafickom...
Crkla mi je GeForce-ica pa sam od frenda posudio PCI graficku "ATI MACH64 V2" dok ne skupim lovu za nes novo. Windowsi su automatski prepoznali graficku i instalirali drivere (izbrisao sam Detonatore). Problem je sto windowsi javljaju: This device cannot start. (Code 10), pa nemogu dignut rezoluciju iznad 800x600, a dok komp boota pokazuje da kartica nema irq... U BIOSu je
ukljucen "Assign IRQ to VGA"... Probao sam i mjenjati PCI slotove, ali nije pomoglo... Jel zna netko rjesenje? |
hmm, prvo kaj mi pada na pamet: jesi koristio driver cleaner nakon što si izbrisao detonatore? nego koji je to radeon točno? čini mi se da je to neki stariji (jer se spaja preko pci) pa možda ga directx zeza :confused: ako to uopće može nekako utjecati, ono pa dođe do nekog konflikta ili šta već...
|
Re: Problem sa PCI grafickom...
Citiraj:
|
Ma i mislio sam si da je sranje. Zato mi ga je valjda i dao :) No dobro... Za dan, dva si kupujem 6600GT (jel se to smije reci ovdje u ATi forumu? :D ) pa cu valjda izdrzat u 800 x 600...
Cisto me zanimalo jer pokusavam rijesit svaki hardware problem na koji naletim... ;) Fala ljudi... |
Citiraj:
ATi je bolji:D :p : goood : :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |