Citiraj:
Autor Nikky
(Post 1110885)
Ako sam dobro razumio tvoj proglem, dana preporuka je ispravna.
Staro je pravilo (i kada se radi o bežičnom routeru) da konfiguraciju istog radiš žično spojen na njega. Ako treba privremeno premjesti komp kraj routera i spoji se žično.
Pogledaj u manual, prilikom unosa WEP / WPA ključa neki uređaji ga prihvačaju kao asci string (niz karaktera) a neki kao hex string (niz hex vrijednosti). Možeš koristit gotove WEP / WPA generatore na netu. Obrati pažnju da pojedina vrst enkripcije zahtjeva točnu dužinu ključa tj. broja karaktera. Ovdje na forumu imaš admin pass, ako odgovara upotrebi ga, možda je i u tome blem.
|
Hebemu. Nisam wireles podesavao barem zadnje dvije godine, ne nosim 50m utp kabela sa sobom u ruksaku ( staviti na TO DO listu :) ), a prijatelj kojem sam pomagao ga naravno nije imao. Znam za to... kod 128bitne enkripcije fraza mora biti dugačka točno 13 ASCII karaktera
Citiraj:
Autor coconut
Iskon.Duo Thompson po defaultu ima WEP s time da je ključ zapisan na naljepnici s doljnje strane uređaja
|
Ovaj frend ima telefon preko optime a ADSL preko T-coma, gledao sam ruter ali nisam obraćao pažnju, ali po difoltu je WEP bio disejblan
Imače tompson se hvali kako je onim botunom na prednjoj strani pali i gasi WLAN, ali njegovim stiskanjem nema nikakve promjene na ledicama na prednjoj masci
Citiraj:
Autor thopok
Pa, ponovno unesi novi?
|
Isto ne šljaka. Ne kužim.
Citiraj:
Autor thopok
Koja je boja WLAN LED-a?
|
Kako ono? Crvena bez enkripcije, naranđasta sa enkripcijom. Ali čak i kada sam uspio aktivirati WEP, unošenje istog WEP ključa u softveru od NICa nije uspjelo.
|