![]() |
Przenje DVD u Neri 8
Pozz !!!
Zvuci glupo ali neznam kako sprziti dvd film koji se nalazi na hardu na dvd medij....:hitthewal:. Mozda i znam ali neznam dali je ispravno..prvo napravim image filma i to sprzim ali kopira mi se 1h na 16X :wtf2:. Moze mali tutorijal za przenje plizz jer me ovo ubija:care: |
otvoriš nero expres odabereš videos/pictures, zatim DVD-video files addaš film i next
odabereš s čim oćeš prižit napišeš ime i burn to bi trebalo radit |
Citiraj:
mi przi vise od 1h...dali je to normalno??? tu na forumu citam da na to brzini sprzi dvd za desetak minuta :lol2:. Prza mi je Benq DVD DC DW1670 2GB rama i proc 2.2 Mhz |
Koliko Gb ima film koji ti je na hardu?
|
Provjeri da ti prža nije u PIO modu. Treba biti u DMA.
Isprobaj sa nekim drugim programom za prženje (predlažem Imgburn). |
ja imam komp star 3 godine i takvu pržilcu, ni nepiše kak se zove
prži mi na 16X oko 10-15 min i meni radi normalno |
Citiraj:
Film ima 4,35 GB zasto?...imam negdje 15-ak filmova za przit i svi su preko 4GB ako je ovo uredu da mi przi vise od sata razbit cu przu jer sam na rubu :hitthewal: Pomo gdje da to provjerim? |
Citiraj:
BTW zaboravih napomenuti da proba sa više vrsta medija. Kvi Kvi u mom prošlom postu imaš link gdje i kako ;) |
Citiraj:
mi je stavljen Pio mode ali mi neda promjeniti da stavim na DMA? dali sam dobro skuzio trebao bi uninstalirati drivere? |
Jep, skužio si. Treba deinstalirat ide kanale, restartat windbloze i to bi trebalo bit to.
Ima i druga opcija, DVDFabDecrypter ti automatski resetira DMA. Pa ako ti se neda po driverima prčkat isprobaj prvo to. Bio sam našao i neki utility koji samo to radi nedavno, ali nemogu ga više iskopat da me yebeš. |
Citiraj:
|
Citiraj:
prziti pa javim dali je uspjelo :respekt: |
Citiraj:
nere expressa na brzini 16 X za 15 min !!! ( puno bolje ) :fiju: Ali muci me sad ovo: ''Verifying the compilation at 8X '' jel to znaci da neprzi na 16X ili... |
Imas opciju prije samog przenja Verify written data after burning, makni kvacicu sa toga pa ti nece radit verifikaciju...
|
Nisam se stigao prije javiti.
Stvar je rijesena, problem je bio taj da je przilica bila u pio modu. veliko :fala: Pomu i svim ostalima na pomoci. |
Citiraj:
|
kvaliteta ne ovisi toliko o brzini snimanja koliko o kvaliteti pržilice i kvaliteti medija
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=55129 Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57008 |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:36. |