![]() |
Hamachi i Red Alert 2
Poz,
Imam instaliran Hamachi i Red Alert 2. Htio bih sa frendom igrati u multiplayeru. Kada idem u Red Alertu na Options i Na Network hoće IPX. Išao sam na Hamachiev network i instalirao protokol IPX, ali RA opet neće da se spoji sa frendom koji je učinio isto. Ovako izgleda u igri pod Options-->Network: http://nabaci.com/viewimage.php?file...s/4rw74359.jpg Kako to treba konfigurirati? Je itko uspio pokrenuti RA2 preko Hamachia? Probao sam tražiti na netu, ali nisam našao na nikakav konkretniji opis šta treba napraviti. |
Ovako piše u mom readme fileu:
Citiraj:
|
Ako sam ja dobro skužio ovo nisu upute za RedAlert2.
Ali svejedno ću malo pronjuškati... |
Instalirajte IPX protokol i zadajte si fixne adrese, također u opcijama igre morate zadati iste *neke* postavke, nisam siguran što točno, bilo je davno.
I da, koristite malo stariju verziju hamachija, jer najnovija ne radi najbolje s RA2. Za detalje proguglaj. |
Odustali smo od RA2, igra je legendarna, ali neće i neće da se pokrene. Zato smo krenuli na C&C3 Tiberium Wars.
Kompovi se lijepo vide i igra se može stratati ali uvijek, nekad prije nekad kasnije dođe Connection timeout ili tako nešto. Firewalli, antivirusi i sl. su ugašeni, prije njihovog gašenja to se događalo i prije, nije se moglo niti pokrenuti igru. Ima li još šta što može uzrokovati takve probleme? Neke postavke, nešto u igri možda? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |