![]() |
Nemam pojma što je to niti koji je njihov mail, slala je na prigovori@t.ht.hr, tak neš.
Radila je prigovor i u tcomu, nula bodova. Kakvi su to idioti :D (može i warning za ovo) |
Ma ne.
Sad nek šalje prigovor opet sa svim činjenicama s naznakom da je za drugostupanjsku komisiju. Ta komisija ima rok od 30 dana na odgovor. Ako ne odgovore u tom roku šalješ Hakomu sve sa prepiskom i njihovim priznanjem. Isto tako ako ti odgovore u roku a odgovor ti nije po volji pišeš Hakomu sve. |
will do. hvala :)
Do tada neka uzme bonbon, a ovo neka hakom rješava. |
|
MOzda nije T-mobile al je t-com
danas je nesto zvalo doma (al baba je sama bila) da treba prespojit neku žicu u router... ima netko ideju o cemu se radi? jer baba je samo to zapamtila! haha |
voip vjerojatno. izbacit spliter, spojit liniju direkt u router, i telefon ukopčat u port na routeru.
|
Citiraj:
|
Pozdrav, imam problem sa karticom. Znači kupio sam t-mobile start paket na kiosku za jedan stariji mob (Sony Ericsson ELM). Problem je što kad ubacim karticu u mob i stisnem da se upali mob dođe do onog logoa SE i samo tako stoji, bio sam ga jednom ostavio punih sat vremena je tako stojalo. Probao sam u isti mob ubaciti karticu iz svog moba i radi sasvim normalno. Otisao sam do ovlaštenih partnera t-mobile (pošto je najbliži t-centar 30km od mjesta gdje zivim), i tamo mi je tip koji radi rekao da je to vjr zbog čipa na kartici. Novije kartice imaju manji čip od starih kartica (imate na slici dolje, dakle meni treba čip kao na desnoj a imam kao na lijevoj kartici) i da zbog toga mobitel ne prima novu karticu. Moje je pitanje dali mogu to kako riješiti? Ili ako ne gdje bi mogao nabaviti neku stariju karticu sa ovim većim čipom? Pretražio sam njuškalo ali sve što prodaju su isto ove nove kartice. Pozdrav. http://www.bug.hr/_cache/25b3f317c01...rand=413289347
|
Meni se cini da su bitni dijelovi na istom mjestu, a visak gore i dolje na starom nije cini mi se bitan, jer se na te dijelove nista ne spaja. 6 kontaktnih tocaka na staroj i na novoj su na istim mjestima, pa mislim da dimenzije odgovaraju i da nisu uzrok nerada...
Inace, kako se mob ponasa kad ga upalis bez SIM kartice? |
Citiraj:
|
Nije vjerojatno do starosti, jer meni u par starijih mobitela (Samsung, Nokia) rade te novije micro (kakvu ti imas) kartice, normalno sa pripadajucim adapterom. Jel bi radili i sa nano karticama koje su jos manje nisam probao, ali vjerujem da bi.
|
Mejbi napon kartice nepaše mobu
Tako sam ja svoju nano sim karticu tesko uvalio u stari fon Upalilo se i radilo do prvog poziva Kartica sjela dobro, A google mi nesto bacao da te kartice imaju i različiti napon rada, a starija garda to ne podržava |
Stigao mi sms da mi gratis povećavaju brzinu sa 7,2 na 21Mbit/s do 30.06. Lijepo od njih.
|
Lijepo od njih šta tu i tamo bace mrvice... :)
|
Nije da mi ta veća brzina znači nešto u životu, ali kad već daju...
|
To su ti digli 4G brzinu ili 3G?
|
Nemam blage, ali bit će 3G jer nemam aktiviran 4G u svojoj tarifi.
|
Nemam ni ja 4g aktiviran, ali nakon ove poruke ga imam, to jest oni su nama sad do 30.6. Dali 4g, tako se meni cini, 4g mi pise gore
|
1 privitaka
Ja sam uzel na probu 4g+ i dodatnih 2gb prometa. Privitak 14617
|
e ekipa.. malo da se ubacim.. jel ima koja mreža da preko mobitela daje mnogo GB za normalne pare
vidim t-mobile za mlade daje 25GB za 135 KN Trebam za sestričnu koja je u ZG-u na faksu i naravno kolegice E sad, fiksni dio ne mogu ništa uzet jer ekipa prije u tom stanu je svaša nešta uzela i naravno ostala dužna Ekipa se promjenila u stanu a dug ostao Pa sam ja preporučio neki 3G/4G modem WIFI i laptopi Ali koja mreža daje najviše za 150 kn? |
Ako mogu savjetovati, uzmi ovaj router. Frendica ga ima za turiste ljeti u kombinaciji sa CARNet VIP usb 3G stickom na bonove i super radi.
|
Vidim da troškove trajnog naloga od sada snosimo mi, a ne HT. Kako je to uopće bilo definirano s njihove strane s korisnicima koji su potpisali ugovore s trajnim nalogom? Mislim, čudno mi je da mogu samo tako dignuti ruke i ono "E, od sad vi to plaćate, a ne mi." Ima li neka kvaka?
|
Nema kvake, jučer sam vidio da su mi uzeli 1% od iznosa računa, pitao banku WTF, kažu da im više HT ne želi plaćati naknadu i da su mi to javili krajem veljače putem maila, pitao HT da li mogu maknuti trajni nalog bez penala, kažu da mogu. Upalio internet bankarstvo, kliknuo da se maknu trajni nalozi, zdravo, doviđenja, od sad plaćam kao i sve druge račune.
|
Nisam primjetio da su mi nešto skinuli povrh iznosa računa, a jučer mi je prošao trajni nalog od 240 kuna. Moram vidjet danas.
|
Imam jedno pitanje vezano uz onu super tarifu (50% na L + gratis flat) od prije godinu dana koju se moglo aktivirati samo preko službe za savjetovanje pretplatnika.
Naime, što bude kad za godinu dana istekne. Automatski me prebacuju na normalni L od 160kn ili moram neku drugu odabrati jer te tarife više nema? Još je daleko do toga, ali čisto informativno :) |
Da, plaćat ćeš normalnu cijenu tarife bez UO + cijenu opcije flat.
|
Citiraj:
Dakle, godinu dana je trajala promotivna cijena, 13.i mjesec, nula bodova..... |
Za navedenu tarifu jasno je pisalo 24 mjeseca da vrijedi.
|
Pozdrav! Moze li se iPhone koji je u veljaci kupljen pri produzenju pretplate besplatno otkljucati?
|
Citiraj:
|
Znaci moj koji je kupljen prije tek nakon isteka ugovorne obveze?
|
Ne. Nakon 1. svibnja 2015. SVE TELEFONE KUPLJENE NA PRETPLATU MOŽEŠ BESPLATNO OTKLJUČATI. To se odnosi na one koji su kupljeni i prije i poslije 1. svibnja 2015. godine.
|
Super! Thanks
|
Ako zapne u T-Centru samo me cimni na 0958825711 da im ja objasnim neke stvari. Stara mi je pravnica... :-)
|
Citiraj:
Imas temu o tome: http://forum.pcekspert.com/showthrea...=45045&page=43 Za T-Mobile, samo posalji mail na tehnicka.podrska@t.ht.hr i prilozi ovo: Citiraj:
|
Prijelaz sa pretplate na bonove
Danas sam otišao do t-centra prijeći sa pretplate na bonove, uz zadržavanje broja. Djelatnik mi je dao papir na kojem piše zahtjev za trajno isključenje, i broj na koji trebam nazvati (0800 330004), pa me zanima jeli to postupak za prijenos boraj sa pretplate na prepaid, ili je to postupak za trajno isključenje broja.
|
Na zahtjevu bi trebalo pisat negdje ''prelazak na prepaid'' ili slično. Najbolje ti nazvat taj broj i vidjet s njima :D
|
je, sa domijevom nadopunom, ali provjeri ti to za svaki slučaj ne bi bilo prvi put da su nešto zeznuli
|
Imam pretplatu kod HT-a i neki dan pređem onih 2 GB neta što imam u paketu. Nakon toga aktiviram instant internet opciju (35kn za 1GB po full brzini). I danas potrošim i taj 1GB, a frajeri odmah naplate još jedan za 35kn. Pisalo je u prvoj poruci da se automatski reaktivira taj paket, ali da ga mogu isključit krajem mjeseca. Fora je što je prije ta opcija funkcionirala da dobiješ 1GB za 35kn i kad to potrošiš ideš na spori net opet pa ako hoćeš idućih 1GB opet aktiviraš opciju.
I što je najbolje pošaljem poruku za deaktivaciju sad i dobijem odgovor da će biti deaktivirano nakon zadnjeg dana u mjesecu. Koji je onda način deaktiviranja te tarife prije kraja mjeseca ako ne želim da mi naplate automatski idući paket od 1GB po novih 35kn bez mog pristanka? |
Citiraj:
Pazi, kad se prelazi sa pretplate na bonove, agenti u T centrima su ti očito upućeni da govore da se gasi broj i da gubiš broj. Tako je bilo i sa mnom. Nakon pisanja maila na prigovore, platio sam ostatak penala pretplate i uredno ga prenio na bonove. EDIT: tek sad vidim datum posta na koji odgovaram... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |