PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1-nova sezona (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35448)

undo 07.05.2006. 21:12

Citiraj:

Autor speedy-3
kako ni jedan dostojan protivnik ??? pa aktualni sv prvak se pokazao dostojnim jos prosle sezone kad ga je sa slabijim bolidom vise od 10 krugova drzao iza sebe dok mu je Schumi bio full na repu ,,,,,,,,, ova je utrka bila odlicna fino se vidi da je Ferrari napokon opet profunkcionirao i sada su tu negdje s Renaultom (mozda mrvicu jaci) bude svega do kraja sezone ali samo da je bar jednu utrku vidjet Schumia i Alonsa kotac do kotaca kroz par krugova ...........kao sto je nekada bilo...... :)

prosle godine ferrari je bio slabiji od benetona ali je schumi radio cuda po stazi skidao je 2 sekunde po krugu u imoli i zadnjih 7 krugova mu je bio na repu,a ove godine si vidio kotac uz kotac 30 krugova takodjer u imoli kad ga je schumi drzao iza sebe i vratio mu je za proslu sezonu ;)

Delta S4 07.05.2006. 21:59

Alonso može osvojiti još 2-3 naslova, ali neće nikada biti klasa Schummachera.

undo 07.05.2006. 22:12

nego ljudi idemo glasati za vatrene madjari su nam za petama 52-48 momentalno za nas a bilo je 91-9 za nas ajmo svi formulasi na glasanje ;)

West 07.05.2006. 22:56

Ma dobar je Alonso, krenulo mu je, ma da je sad bio drugi, ali hej, ni to nije lose....Schummacher je ipak veteran u formuli 1, tezak za pobijediti. A Alonso je to par puta napravio (bio prvi) i zato mu svaka cast sto je ostavio par puta Shumija iza leda.

@undo: upravo glasao:D

nicko 08.05.2006. 00:05

come back :D he he....to sam cekao :) sad je tek sezona postala zanimljiva :P

vga killer 08.05.2006. 00:18

Ma samo ak je bolid kak spada, bez nekih glupih kvarova, schumaher je 99% nepobjediv

Crais 08.05.2006. 13:34

Citiraj:

Autor vga killer
Ma samo ak je bolid kak spada, bez nekih glupih kvarova, schumaher je 99% nepobjediv

Schumaher je odličan vozač, ali da je 99% nepobjediv to nije istina. Ova utrka je bila potpuno neizvjesna, da je Renaultov box brže odradio posao, a Ferrarijev sporije, vrlo moguće da bi Schumi završio iza Alonsa nakon izlaska iz boxa.

Jerry 08.05.2006. 13:58

Citiraj:

Autor Crais
Schumaher je odličan vozač, ali da je 99% nepobjediv to nije istina. Ova utrka je bila potpuno neizvjesna, da je Renaultov box brže odradio posao, a Ferrarijev sporije, vrlo moguće da bi Schumi završio iza Alonsa nakon izlaska iz boxa.

Da je babi bila bi dedo ;)

Alonso ovu utrku uopce nije bio konkurencija Schumiu i jedina neizvjesnost je bila hoce li ga Massa i Raikkonen dohvatiti u zadnjih desetak krugova.

vga killer 08.05.2006. 15:34

@Crais - sorry, al jesi ti uopće gledao utrku kak spada i malo slušao su ovi pričali?

Znalo se da Schumi ide s težim bolidom, na prvim zaustavljanjima je osto jos jedan krug iza alonsa na stazi i nalio više goriva. Bilo je jasno da ce ostat vise krugova na stazi od alonsa na drugom posjetu boksu, a schumi je poznat da kad treba moze 2-3 kruga s predobrim vremenom kaok sto se i pokazalo u ovoj utrci.

I da, skoro pa nepobjedi je samo ak se bolid na počne glupirat

nicko 08.05.2006. 15:44

da se nadovezem, kad ferrari jednom sredi bolid, onda ga zauvijek sredi...

glista 08.05.2006. 20:59

Citiraj:

Autor Jerry
Da je babi bila bi dedo ;)

Alonso ovu utrku uopce nije bio konkurencija Schumiu i jedina neizvjesnost je bila hoce li ga Massa i Raikkonen dohvatiti u zadnjih desetak krugova.

koju si ti utrku gledao? btw, jedini razlog ferarijevog povratka u vrh je bridgestone, i prošle sezone su imali dobar bolid na katastrofalnim pneumaticima, japanci ove sezone imaju gume bolje od francuza i zato je ferrari ponovo konkurentan i to je dobro jer će biti zanimljivo. a ove prepirke tko je bolji vozač.......besmislene i alonso i šumi i kimi su jednako dobri a bolji od sve trojice je jedino montoya, samo kaj je njegov problem kaj je potpuno neuračunjiv i nekonstantan što ga automatski eliminra iz vrha

Jerry 08.05.2006. 21:54

Pa ovo je test staza Michelina na kojoj treniraju McLaren i Toyota i ako na njoj Michelin nema prednost stvarno ne znam gdje ce je imati!?

Sto se tice Alonsa i Schumia oni nisu jednako dobri jer nekom od njih nedostaje nekih 60-ak pole positiona i 80-ak pobjeda. Montoya se treba vratiti u cart ili NASCAR jer F1 nije za budale i divljake koji misle da je utrkivanje cigla na gasu pa kako zavrsi! Pa lik je sprzio 64 motora u BMW Williamsu u 2 tjedna testiranja dok su Ralfu ''otisla'' samo 4 za isto vrijeme : suicide
Svaki motor ti je oko 800 000$ pa ti sad racunaj! Od tada broj razbijenih bolida i unistenih motora se neda ni nabrojiti!
Sto se tice njegove ''takticnosti'' mislim da je prosle sezone glavni krivac sto Kimi nije mogao blize prici Alonsu (usprkos nekoliko pehova i odlicnih vozni) jer je Montoya cijelu sezonu vozio ko baba dok je bolid jedini bio u mogucnosti pobijediti Renault (sto je Kimi u vise navrata dokazao)!

vga killer 08.05.2006. 22:45

Citiraj:

Autor glista
koju si ti utrku gledao? btw, jedini razlog ferarijevog povratka u vrh je bridgestone, i prošle sezone su imali dobar bolid na katastrofalnim pneumaticima, japanci ove sezone imaju gume bolje od francuza i zato je ferrari ponovo konkurentan i to je dobro jer će biti zanimljivo. a ove prepirke tko je bolji vozač.......besmislene i alonso i šumi i kimi su jednako dobri a bolji od sve trojice je jedino montoya, samo kaj je njegov problem kaj je potpuno neuračunjiv i nekonstantan što ga automatski eliminra iz vrha

wrong - istina je da je bridgeston ove godine puno bolji nego prosle godine, al to nije bio jedini razlog Ferrarijevog debakla. Ferrari se zaznuo što su na početku sezone krenuli s bolidom iz 2004 na pripremljenim za nova pravila...tj. jedino su mu veći rezervar nakeljili i kad su konacno skužili da to tak nece ic su počeli kak spada razvijat novi bolid, a to nejde preko noci pa da se na trepavice postavis.

Zato su, čim su čuli pravila za ovu sezonu, krenuli s razvojem novog bolida i rezultat se vidi

Gabre 09.05.2006. 00:57

Citiraj:

Autor glista
prepirke tko je bolji vozač.......besmislene i alonso i šumi i kimi su jednako dobri a bolji od sve trojice je jedino montoya,

LOL, dobra ti je ova.. Ali čista neistina. Molim te obrazloži po čemu je Montoya bolji od sviju?

A ti Speedy ne trkeljaj, pamti malo utrke od prošle godine, a ne samo zadnje dvije....

Ma Alonso dok je išao iza Schumahera jedva je ostajao na stazi, dok je Schumaher dokazao da bez napora može pratiti Alonsa..
a da ne govorim sad na zadnjoj trci kad je skidao po pola sekunde po krugu, kad se maknuo Alonso u boks koji ga je kočio...

Rosberg - jako dobar vozač, ima veliku budućnost i talent
Kimi - također, dečko uvjerljivo sa zadnjih stratnih mjesta dolazi do bodova i podija... a prolazi nezapaženo.

speedy-3 09.05.2006. 01:39

Citiraj:

Autor undo
prosle godine ferrari je bio slabiji od benetona ali je schumi radio cuda po stazi skidao je 2 sekunde po krugu u imoli i zadnjih 7 krugova mu je bio na repu,a ove godine si vidio kotac uz kotac 30 krugova takodjer u imoli kad ga je schumi drzao iza sebe i vratio mu je za proslu sezonu ;)

ma to je bio kotac iza kotaca ,,,,,,,,,,

mislio sam da bas na stazi voze jedan pored drugoga (ne IZA) da se muce malo i pokusavaju prestici na samoj stazi ne kroz bokseve,,,,,,,,

ovu zadnju utrku sada nie ferrarijev boks zasluzan sa Schumievo prvo mjesto nego njegova "ludacka" voznja nakon sa je Alonso otisao u boks u Ferrariju su uvijek savrseni u boksu ,,,,,,,,

ono o vozacima naravno da nisu svi jednaki "samo je jedan Schumacher" ;) a sad od ovih mladih vidjet cemo hoce li itko biti kao Michael i za njega se svasta pricalo kad je tek poceo pobjedivati pa evo gdje je i sto je sada ;)

undo 09.05.2006. 03:55

imas pravo samo je jedan schumacher i nikad nece biti nijedan vozac kao on ;) ona tri kruga ludjacke voznje nemoze nitko odvoziti,ta 3 kruga su jos jedna od njegovih voznji u formuli 1 koja spadaju u antologiju jednoga genijalnoga vozaca formule 1,koji i u ovim godinama pokazuje kako se vozi,nije ni bitno oce li osvojiti prvenstvo on je svoje dokazao odavno,a ova ga voznja jos vise uzdize kao najboljega!

glista 09.05.2006. 07:53

Citiraj:

Autor undo
imas pravo samo je jedan schumacher i nikad nece biti nijedan vozac kao on ;) ona tri kruga ludjacke voznje nemoze nitko odvoziti,ta 3 kruga su jos jedna od njegovih voznji u formuli 1 koja spadaju u antologiju jednoga genijalnoga vozaca formule 1,koji i u ovim godinama pokazuje kako se vozi,nije ni bitno oce li osvojiti prvenstvo on je svoje dokazao odavno,a ova ga voznja jos vise uzdize kao najboljega!

dečki nemojte se ljutiti ali vidi se da ne kužite baš neke stvari.....prvo da se ispravim ono za montoyu - ne bolji to nikako ali brži da, ono o neuračunjivosti i nekonstantnosti i dalje stoji...... a sad ovo o šumaheru i "antologijska 3 kruga : hitthewa " .....hoćete antologiju kimi cijelu utrku nije imao više od 14s zaostatka za vodećim (bilo kojim) sa bolidom koji je najmanje sporiji 0.8s po krugu, eto ti antologije (prošlogodišnji ring neću ni spominjati). šumaher je uistinu vrhunski vozač ali to su i alonso i kimi, no prvaka prije svega stvara bolid ili tragedija drugog i to je činjenica koja je kroz povijest f1 neosporiva.

Andeo 09.05.2006. 08:17

Nemojte ovu temu zatrpavati nepotrebnim raspravama tipa "moj tata je bolji". Iza svakoga u zivotu ostaju rezultati i nacin na koji ih je ostvario. Tako ce biti i sa Schumacherom. Rasprava da li je bolji od nekoga tko je umro je suvisla a isto tako usporedba s novim vozacima. Svi su oni vrhunski vozaci i Raikkonen i Alonso i Schumacher a to su i dokazali na desecima utrka.

atha 09.05.2006. 08:42

kada vec spominjete Sennu, zasto zaboravljate legendu Juan Manuel Fangia?

1957 Juan Manuel Fangio (Maserati)
1956 Juan Manuel Fangio (Ferrari, Lancia)
1955 Juan Manuel Fangio (Mercedes)
1954 Juan Manuel Fangio (Maserati, Mercedes)
1951 Juan Manuel Fangio (Alfa Romeo)

Eto, da se podsjetite.

West 09.05.2006. 10:12

Nicki Lauda
http://cars.grandprix.com.au/pit_cre...nd_nicki_lauda

glista 09.05.2006. 10:14

nažalost predaleke su 50te.... a ti ljudi su bili još luđi neg ovi danas, u kojim se uvjetima i s kakvim kantama i po kakvim podlogama! vozilo.....to je više sličilo na reli neg na današnju formulu, makar je i era turbaka bila zapanjujuća na svoj način, kad smo već kod turbaka evo još jednog velikana - lauda

undo 09.05.2006. 14:41

Citiraj:

Autor glista
dečki nemojte se ljutiti ali vidi se da ne kužite baš neke stvari.....prvo da se ispravim ono za montoyu - ne bolji to nikako ali brži da, ono o neuračunjivosti i nekonstantnosti i dalje stoji...... a sad ovo o šumaheru i "antologijska 3 kruga : hitthewa " .....hoćete antologiju kimi cijelu utrku nije imao više od 14s zaostatka za vodećim (bilo kojim) sa bolidom koji je najmanje sporiji 0.8s po krugu, eto ti antologije (prošlogodišnji ring neću ni spominjati). šumaher je uistinu vrhunski vozač ali to su i alonso i kimi, no prvaka prije svega stvara bolid ili tragedija drugog i to je činjenica koja je kroz povijest f1 neosporiva.

nemoj se ljutiti frende ali tebi neke stvari nestoje ... montoya je vec 5-6 godina u formuli 1 i nije se dokazao tako da jednostavno nemoze u isti kos s schumijem : hitthewa pa sam si rekao on nikad nece imati ono nesto neuracunljiv je i nekonstantan i sta ti to govori....,a ona 3 kruga jesu ANTOLOGIJSKA, jer to nijedan vozac nemoze danas a takvih njegovih krugova ima jako puno! cak je i prasicko morao priznati i skinuti kapu majstoru uostalom svi bivsi asovi formule 1 su slozni u tome tako sam napisao samo cinjenicu! S 35 godina i veseliti se ko malo dijete svaki put pobijedi,biti u garazi s mehanicarima i rastavljati bolid zajedno s njima i raditi na svemu do jutra i toliko uciniti za jednu momcad kao on mora mu se skinuti kapa. Pa i schumi je imao slabiji bolid prosle sezone pa je radio cuda pa mu opet svaka cast i jos je imao hrabrosti da i ovu sezonu odvozi da pokaze sto zna nije pobjegao kao neki nakon neuspjeha,nemora nista osvojiti sve je dokazao ali mi je drago kad ocita bukvicu u voznji svima ! a da nenabrajam sta covjek po kisi radi....

undo 09.05.2006. 14:44

kad smo vec kod velikana ima jos jedan PROST! samo da se nezaboravi mogao bi ga i prasicko malo spomenuti u formuli 1 covjek koji je zivio u vrijeme senne i pobjedjivao ga,to prasicko malo zaboravlja

Gabre 09.05.2006. 15:35

UNDO - potpisujem. ovo za Montoyu je pravi opis.

McG 09.05.2006. 17:00

Citiraj:

Autor undo
kad smo vec kod velikana ima jos jedan PROST! samo da se nezaboravi mogao bi ga i prasicko malo spomenuti u formuli 1 covjek koji je zivio u vrijeme senne i pobjedjivao ga,to prasicko malo zaboravlja

Ne, Blažićko to ne zaboravlja.....on to ni ne zna, jer njegovo znanje o Formuli 1, je na istom nivou ko i moje poznavanje mandarinskog jezika.

nicko 09.05.2006. 17:19

Citiraj:

Autor McG
Ne, Blažićko to ne zaboravlja.....on to ni ne zna, jer njegovo znanje o Formuli 1, je na istom nivou ko i moje poznavanje mandarinskog jezika.

nazalost, to je istina....

vga killer 09.05.2006. 19:09

Slažem se s McG-om sto se tice znanja naših dragih komentatora tice.

Radije prebacim na njemački RTL i tamo gledam, makar ne kuzim ni rječi, al i to je bolje nego slušat gluposti nasih komentatora.

glista 09.05.2006. 19:45

Citiraj:

Autor undo
nemoj se ljutiti frende ali tebi neke stvari nestoje ... montoya je vec 5-6 godina u formuli 1 i nije se dokazao tako da jednostavno nemoze u isti kos s schumijem : hitthewa pa sam si rekao on nikad nece imati ono nesto neuracunljiv je i nekonstantan i sta ti to govori....,a ona 3 kruga jesu ANTOLOGIJSKA, jer to nijedan vozac nemoze danas a takvih njegovih krugova ima jako puno! cak je i prasicko morao priznati i skinuti kapu majstoru uostalom svi bivsi asovi formule 1 su slozni u tome tako sam napisao samo cinjenicu! S 35 godina i veseliti se ko malo dijete svaki put pobijedi,biti u garazi s mehanicarima i rastavljati bolid zajedno s njima i raditi na svemu do jutra i toliko uciniti za jednu momcad kao on mora mu se skinuti kapa. Pa i schumi je imao slabiji bolid prosle sezone pa je radio cuda pa mu opet svaka cast i jos je imao hrabrosti da i ovu sezonu odvozi da pokaze sto zna nije pobjegao kao neki nakon neuspjeha,nemora nista osvojiti sve je dokazao ali mi je drago kad ocita bukvicu u voznji svima ! a da nenabrajam sta covjek po kisi radi....

moje simpatiziranje montoye je čisto iz karizmatskih razloga šumi je tipični dojčfolker a niti alonso i kimi mi nisu neke face, montoya je takav kakav je al bar nema dlake na jeziku (zato mi se i villneuve sviđa) ostali su nekako beživotni i anemični. kad smo već kod veselja taj isti šumi ti je prije 12g skakako po podiju od veselja dok je drugi umirao u bolnici....od tog trenutka taj je čovjek za mene postao pizda i ostao do dana današnjeg. ono što mu priznam i za što mu skidam kapu je njegov trud oko razvoja bolida, to ga izdvaja od svih vozača ove nove generacije koji samo žele voziti bez puno pitanja.....i alonso i kimi su svojedobno izjavili nešto tipa: "samo mi dajte jak auto i ja pobjeđujem" to mi je totalno jadno...... treba se malo potruditi oko auteka sineki, samo kaj su svi mladi danas takvi nestrpljivi...... ali ima jedna stvar koju možda niste znali, kad je šum došao u ferrari stvari nisu išle baš najbolje (ako se sjećate stanovitog hakkinena) i nakon druge sezone je skoro otišao u mclaren (o tome se nije puno pričalo i sve do nedavno je bilo u tajnosti) al eto todt ga je nagovorio i ostalo je povijest, ali i dalje o ona 3 kruga: nono : u ovoj utrci puno veću stvar radio je kimi

nicko 09.05.2006. 19:52

kao vozac, schumi je skoro pa savrsen, on je stroj na stazi....kao covjek, to je druga stvar, ne pricamo ovdje o tome...
montoya nije za f1, imao je on dosta prilika dokazati se, pa nije i to je to...
kimi je jako dobar vozac, samo ga prati bad luck i zao mi ga je, ali vjerujem da ce on pokazati svoje talent.

alonso, sto reci, njemu se uvijek sve poklapa, nikad mu se nista nije pokvarilo (za razliku od fisichelle npr) i mislim da ima vise srece nego pameti...

glista 09.05.2006. 19:59

Citiraj:

Autor nicko_029
kao vozac, schumi je skoro pa savrsen, on je stroj na stazi....kao covjek, to je druga stvar, ne pricamo ovdje o tome...
montoya nije za f1, imao je on dosta prilika dokazati se, pa nije i to je to...
kimi je jako dobar vozac, samo ga prati bad luck i zao mi ga je, ali vjerujem da ce on pokazati svoje talent.

alonso, sto reci, njemu se uvijek sve poklapa, nikad mu se nista nije pokvarilo (za razliku od fisichelle npr) i mislim da ima vise srece nego pameti...

nagradno pitanje: koji je aktivni vozač na stazi najviše puta pretekao šumahera? ..................

West 09.05.2006. 20:05

Nemojte sad tako, ovaj nije za F1, onaj ne zna voziti.....da netko od njih nije za F1 i da netko od njih nema pojma o voznji, onda ne bi ni bio u F1, to su sve odlicni vozaci, neko vise, netko manje, isto tako nekad se ima puno srece pa se pobijedi, tako da nije u redu sad pljuvati po nekom od njih......to vrijedi za sve.

Odgovor na nagradno pitanje: Montoya :) koja je nagrada? : roller :

glista 09.05.2006. 20:08

sladoled, možeš birati dal hoćeš snjeguljicu ili njofru : cheers2

McG 09.05.2006. 20:30

Citiraj:

Autor glista
kad smo već kod veselja taj isti šumi ti je prije 12g skakako po podiju od veselja dok je drugi umirao u bolnici....od tog trenutka taj je čovjek za mene postao pizda i ostao do dana današnjeg.

Isto to su mu, ko i ti mnogi ljudi zamjerlili i dan danas mu se to hiće pod nos.....IMHO totalno nepotrebno, pa nije on kriv kaj je čovek nastradal, a kasnije i preminul. Osim toga on u tom trenutku nije znal da je dotični vozač u kritičnom stanju, te da se bori za život.

Citiraj:

Autor glista
ali ima jedna stvar koju možda niste znali, kad je šum došao u ferrari stvari nisu išle baš najbolje (ako se sjećate stanovitog hakkinena) i nakon druge sezone je skoro otišao u mclaren

Istina....ali nije ni Hakkinen, bogomdan. Za vrijeme vrlo popularnih Srebernih Strijela, dotični vozač je u više navrata IMHO pokazal da vozi vrlo nesigurno, vrlo napeto i kaj je najbitnije dosta nepromišljeno. Nerijetke su bile situacije kad je Hakkinen videl (ili mu je bilo dojavljeno iz boksa) da ga Schumacher lagano stiže, pa je Finac počel skidati najbrži krug za krugom (makar je u to vrijeme i tom trenutku imal brži/bolje podešeni bolid i pobjeda mu je bila nadohvat ruke), da bi nakon par takvih krugova poslal moćan Štutgartski agregat u vječna lovišta i naravno odustal, tj. da bi zahvaljujući svojoj (i samo svojoj) nepromišljenosti ostal bez bodova....

nicko 09.05.2006. 20:39

Citiraj:

Autor West
Nemojte sad tako, ovaj nije za F1, onaj ne zna voziti.....da netko od njih nije za F1 i da netko od njih nema pojma o voznji, onda ne bi ni bio u F1, to su sve odlicni vozaci, neko vise, netko manje, isto tako nekad se ima puno srece pa se pobijedi, tako da nije u redu sad pljuvati po nekom od njih......to vrijedi za sve.

nisam ja rekao da on ne zna vozit, daleko od toga...ali on je neobuzdan i nepromisljen i ima vatreni temperament, a tako se ne vozi u f1...

no, mislim da je bilo dosta prepiraka (bar za mene)....cekam sljedecu utrku :)

undo 09.05.2006. 21:05

Citiraj:

Autor glista
moje simpatiziranje montoye je čisto iz karizmatskih razloga šumi je tipični dojčfolker a niti alonso i kimi mi nisu neke face, montoya je takav kakav je al bar nema dlake na jeziku (zato mi se i villneuve sviđa) ostali su nekako beživotni i anemični. kad smo već kod veselja taj isti šumi ti je prije 12g skakako po podiju od veselja dok je drugi umirao u bolnici....od tog trenutka taj je čovjek za mene postao pizda i ostao do dana današnjeg. ono što mu priznam i za što mu skidam kapu je njegov trud oko razvoja bolida, to ga izdvaja od svih vozača ove nove generacije koji samo žele voziti bez puno pitanja.....i alonso i kimi su svojedobno izjavili nešto tipa: "samo mi dajte jak auto i ja pobjeđujem" to mi je totalno jadno...... treba se malo potruditi oko auteka sineki, samo kaj su svi mladi danas takvi nestrpljivi...... ali ima jedna stvar koju možda niste znali, kad je šum došao u ferrari stvari nisu išle baš najbolje (ako se sjećate stanovitog hakkinena) i nakon druge sezone je skoro otišao u mclaren (o tome se nije puno pričalo i sve do nedavno je bilo u tajnosti) al eto todt ga je nagovorio i ostalo je povijest, ali i dalje o ona 3 kruga: nono : u ovoj utrci puno veću stvar radio je kimi

Nagradno pitanje ti je netocno toliko o poznavanju formule 1,a novo nagradno pitanje je koliko je ispusio duela montoya od aktivnih vozaca u brojkama i koliko??

A sad da napisem nesto kao prvo o slavlju pricas gluposti prije 12 godina nijedan vozac nije imao pojma o smrti senne jer utrka je bila s ponovljenim startom nakon nesrece nisu im htjeli ni na podiju reci jer se nije ni znalo nista - na to se vade svi koji mrze genijalnoga schumacher jednoga GENIJALNOGA vozaca,druga stvar taj tvoj montoya je anemcan i totalni beveznjak - klaun,brz na jeziku,a u autu puž obican koji samo spaljuje motore koji se nije dokazao kao vozac ni kao covjek u formuli 1 uopce nece suradjivati s nikim u kojoj god momcadi je bio vozio,e taj je otad za mene pizda koja ima komplex od schumachera i nije istina da je htio schumi prijeci u mclaren - lagano ih je odjebao rekao je da mu je ferrari druga obitelj i nezeli otici iz ferrarija dok ne obavi posao dokraja i obavio ga je 5 puta,a u benetonu 2 puta a cini mi se da ce mozda i 6 put obaviti posao,a montoya samo mjenja momcadi a rezultata nigdje,hakinen je bio u nadmocnijem bolidu od ferrarija procitaj malo bolje moje postove schumacher je dosao u gubitnicku momcad tad i izdigao ih je u visine do neba,ANTOLOGIJSKI krugovi ostaju nisu samo ona tri ima njih vise od par tisuca s odlicnim potezima,kako to da ti kimi nepase a montoya ti je kao super,pa mali ga pojede na svakoj utrci montoya je toliko isfrustriran da nezeli razgovarati snjim a niti s momcadi....a to je radio i prije dolaska u formulu 1...
SCHUMACHER ANTOLOGIJA ZLATNIM SLOVIMA + KRUGOVI ;)

speedy-3 09.05.2006. 22:06

Citiraj:

Autor McG
Istina....ali nije ni Hakkinen, bogomdan. Za vrijeme vrlo popularnih Srebernih Strijela, dotični vozač je u više navrata IMHO pokazal da vozi vrlo nesigurno, vrlo napeto i kaj je najbitnije dosta nepromišljeno. Nerijetke su bile situacije kad je Hakkinen videl (ili mu je bilo dojavljeno iz boksa) da ga Schumacher lagano stiže, pa je Finac počel skidati najbrži krug za krugom (makar je u to vrijeme i tom trenutku imal brži/bolje podešeni bolid i pobjeda mu je bila nadohvat ruke), da bi nakon par takvih krugova poslal moćan Štutgartski agregat u vječna lovišta i naravno odustal, tj. da bi zahvaljujući svojoj (i samo svojoj) nepromišljenosti ostal bez bodova....

a bas istu tu stvar je i Kimi (opet finac) radio prosle sezone i to kada je imao cistu pobjedu Alonso je bio na drugoj poziciji ali ga nie mogao stici zbog dosta slabijeg boida i ovaj je samo gazio i gazio dok motor nie spalio (i tako nekoliko puta) :):)

sto se tice Schumievih antologijskih krugova,,,,,,,, mogli bi to i kimmi i Alonso ali ne mogu oni podnjet takav psiholoski pritisak da odvoze nekoliko krugova bas savrseno bez ijedne greskice, i da im je svaki novi krug brzi od prijasnjega,,,, to moze samo Schumi :burn:

Ramone 13.05.2006. 01:29

Evo ovaj vikend se vozi u Španjolskoj...

Jel još uvijek prevladava ono "pravilo" da na domaćoj stazi domaći vozač "obično" ne pobjedi (dapače, čak i ne završi utrku)? Ako se ne varam manje vise svaki vozač ima problema s nezavršavanjem utrke pred domaćom publikom... Sad da li je to zbog pritiska, prejake želje, spleta nesretnih okolnosti (uvijek se sjetim Janice Kostelić tu kod nas - k'o da to nije ona) MIslim da je jedan od najnesretnijih Rubens koji je bolovao od kroničnog nezavršavanja utrka na VN Brazila... Ima DOSTA primjera, a vidjeli smo da ni bivši svjetski prvaci MS u NJemačkoj ili JV u Kanadi nisu baš pokazivali svoja najbolja izdanja dapače loši nastupi uz brojna odustajanja?? : hitthewa

Još kad uzmemo u obzir da FA (osim prošle godine VN USA) nije imao duuugo odustajanje - moglo bi se zalomit da svjetski prvak ne završi domaću utrku?

Jel ima to u kladionici u ponudi? : nono :

nicko 13.05.2006. 10:46

ne vjerujem da nece zavrsit, ali vjerujem da ce ga schumi oprat :D

Don 13.05.2006. 15:14

opet će biti dominacija Renaulta sutra u utrci

nicko 13.05.2006. 15:27

jedino sto schumachera moze sprijeciti da ne prestigne alonsa kroz boksove je fisichella ako ga bude kocio na pocetku....

alonso ima manje goriva za utrku u rezerovaru i morat ce prije u boks i ako mu schumi bude blizu, sigurno ce ga prestici!!!

ali kazem, ili ce fisichellu morat na pocetku oprat ili nesto drugo skemijat...

a ni Massa nije za bacit...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:22.