![]() |
@jelc
za tuner nema beda samo mi treba neki zamjenski jer mi je crkla telka (zato sam i uzeo ovaj).... ali upozoravam te da moraš imati opako dobar signal da dobiješ kvalitetnu sliku :( (trenutno tražim neki signal booster za svoju "riblju kost") san diego je druga priča...prvo moram naći 2x TCCD (velićina modula nebitna) sposobnih za 290-320 FSB da se ja poigram ;) a onda se budemo dogovorili |
1,5-2-2-6@280 BH-5
|
neloše. :)
koji proizvođač memorije? koliko je to stabilno? |
1.5-2-2-6@280
No comment :clap: BTW s kolkom voltazom?:) |
Citiraj:
I Pinnacle PCTV PRO za zamjenu:) Koliko novčiča si iskrcao za San Diego? |
Citiraj:
Stabilno samo za slikanje |
Citiraj:
ajde onda javi ako budeš blizu mene ovaj tjedan da ju ponesem ;) 2. nebih u javnost koliko sam iskrco ,ali dosta....ali s obzirom da ih je kod nas nemoguće nabaviti ne i previše :) @Milos nema veze, s voltažom koja treba za to to ionako nije za 24/7 ;) jel ti taj cas 1.5 donio neki porast performansi u odnosu na cas2 ??? i ako možeš pogledati koji ti je TRFC ??? (vidim da je trc 7) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
naravno, ostaje pitanje koliko se čeka jer čisto sumnjam da to drže na lageru. |
Citiraj:
Meni je na 280 CL2-2-2 TRFC bio na 14, nisam ga ni dirao. Kaj si nekaj eksperimentirao sa tim? |
Citiraj:
0 bodova za optimum računala (bar je tako bilo prije 4-5 dana kad sam zvao) isto kao i za DigiTech koja je nabava.net prije bacala da ih imaju na cijeniku nadam se da će se situacija što prije promjeniti jer su procesori stvaro sick! ako potrefiš bolju seriju , recimo 2.8GHz uz neku normalnu voltažu dobiješ FX-57 za 2400-2500Kn (za mjesec dva vjerojatno i za dosta manje novaca) |
Citiraj:
evo moje postavke iz DFI BIOSa (redom): 200 diabled (2T = cijena 4x512Mb :( ) 2.5 4 8 4 7 12 3 2 2(grizem se ko pes kaj nemogu na 1 >> Memtest odmah baca greške) 2 3120 (testiram 1560 isto) 1 Enabled Increase 255 ( :D ) LvL8 LvL3 7 (ići će na 6 vjerojatno) FASTEST 5 256 (testirao 16 i 32 ,stabilno ali bez vidljivih povećanja performansi) Enable 16x 7x Diabled sve je to još u fazi testiranja, tweak-anja, traženja informacija i učenja na greškama....ali bude polako :) nemogu niže od 2.5-4-4-8 jer me je*e jedan modul koji neće ispod SPDa :( pošto su čipovi gore winbond UTT zanimaju me iskustva ljudi sa tim ili sličnim čipovima i trfc vrijednosti jer ispod 12 mi je nestabilno ,a to mi se čini nekako visokim (oko 10 bi bilo idealno) |
1 privitaka
Jebem ja i tebe i tu postavku, otišlo mi sve u...:D
Kod mene na 260 izgleda ovak: |
Citiraj:
zato je 256 + enabled najbolja kombinacija tih dviju postavki. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |