![]() |
Šta si mislio sa tim da mi je desktop neuredan?
Svaka ikona je na svom mjestu. Inaće imam puno više ikona i to na sve strane. Svako se nalazi u svome :beer: Desktop je tu da iskoristimo njegovu površinu, a ne da imamo 3 ikone na njemu i gotovo |
Nečeš valjda opet kupovat novu grafičku .... pa nikad te neću sustići
|
Citiraj:
Moram najprije popravit motor, pa onda auto, komp mi je trenutno na zadnjem mjestu |
Ljudi:beer:
Da li sa Zalmanom ZM80C-HP dolaze pasivci za memoriju u paketu . Ili treba ju dodatno kupit pa stavit ispod zalmana! Vidim da kod D serije dolazi! |
Citiraj:
Sam pazi kad stavljas mora ti vent puhat po njima jer inace ode meorija u qurac krasni i da odmah ju zaljepi s Zalmanovim ljepilom. Barem one koje vise ( s donje starne ) one gore sam s pastom pricvrstis to je dovoljno. Ono govno od trake koje dolazi na njima makni s WDom makni cekaj da razgradi ljepilo i onda ljepilo s gumicom obrsüi ljepilo Izmedju dva sloja ljepila je neka plasticna traka. Malo ces se namucit s njom al uz skalpel ide ona dole. Donji sloj ljepila natopi s WDom i opet obrisi s gumicom nakon kaj se ljepilo razgradi. Sve skup ti je to debelo skoro 1mm i sluzi to sluzi samo za pregrijavanje cipova! znam na 9700 sam mjerio pasivci hladni a mema kipuca. E da razgovaramo jasno o coolermasterovim bakrenim pasivcima |
Isus ja znam da si ti poznat po tipfelerima, ali please daj piši samo malo razgovjetnije. ovo fakat ne možeš skužit pol teksta :beer:
|
Lijepo ti piše Drinking expert :beer:
|
Citiraj:
Povlačim kaj sam rekao! |
GADOVI!D Editirao sam post!
na poslu sam pa mi odu tip feleri brze neg obicno. Drinking expert pa vidis da imam kalez s vinom na avatru.;) |
Ok. A sad prijevod. :rolleyes: :p
|
Citiraj:
|
Ma samo se malo šalim ... slika ti je stvarno za 5
Svaki put kad je vidim moram se nasmijat. A tek kad vidim pravopis ... ok šutim :p |
Eh pravopis to ti je to kad ti je Hrvatski u skoli oduvjek bio dosadan!
Matematika je bila uzas i nju mrzim a hrvatski je bio dosadan. |
Evo Isusu petica(odličan 5) za ispravak grešaka :D
I di ima tih Coolermasterovih pasivaca, gledo sam hg i links ih nemaju |
Citiraj:
http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=0780CM-CRC-U01 |
Citiraj:
http://mbnet.fi/elixir/Radeon/index.html http://mbnet.fi/elixir/Radeon/XT/R350-128/index.html |
1 privitaka
Eto stavio sam ja bios za club3d 9800xt, i mogu vam rec da radi dobro! Otvoreno je svih 8 pipelines-a, jedino sam moram rijesit grijanje, odnosno hladenje! Morao sam downgrade-at clock jer ima hrpetina artifekata!
E da i zacudilo me to sto su se omega driveri instalirali sami, nisam nista trebao rucno stavljat! |
Da nemaš možda SE sa R360 jezgrom?
Pročitaj na jezgri šta ti piše. |
Citiraj:
Ja mislim da su to neki optimalizirani bios za r350. Poslije budem isprobal! Daj reci jel bolje s tim bios-om ili sa 9800pro. |
Citiraj:
Al mislim da je bios optimiziran za r350 chipove, makar dok ga otvorim, pise da je namjenjen za r360. Ko ce ga znat! Sa ovim biosom koliko sam skuzio neradi hydravision, i nema nikakvih opcija unutar display properties-a! |
Citiraj:
|
Evo ja sam stavio bios, spustio clock na 380/340 i pokrenuo 3Dmark03.
Ugodno me iznednadio. Čak 50 3dmarka više nego sa biosom od 9800 pro. |
Citiraj:
Nema veze dal su origigi ili omega driveri, na starom biosu je bila uvijek hrpa opcija za namjestanje... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo danas sam ju clocnul na 410/348. (Stock cooling) I daje 150 marka više nego onak! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali to je r350 , a ne r360. Da je r360 valjda bi i bilo 500 više. |
Citiraj:
|
@Lord
Kolko ti možeš sad nabrijat svoju grafu sa vodenim hlađenjem!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |