![]() |
Bogme mi se poredak sviđa, bit ce zabavna utrka, pogotovo zbog alonsa koji ce se morat pored buttona i ovih ostalih provlačit, a imola je malo uska staza za puno preticanja.
|
Citiraj:
budemo vidjeli koliko ce mu to biti problem znas da renault "leti" na startu, tako da bi ih vec tu trebao dosta preci, a kasnije........ :D :D mene samo zanima Schumi-Alonso fight prosle sezone je bilo hebeno onih par krugova :) |
leti, ali nemoze sve preletit, eventualno da dodje na 3. mjesto, 2. max...al svejedno ce biti zanimljivo, pogotovo taktike, jer mozda renault ima malo vise benge u bolidu (moraju ga natocit prije poskupljenja :D )
|
Onaj smrad Prasićko se skoro USRO od sreće kad je skužio da Shumi nije uspio zbrisat zbog onog izlijetanja:fuming:
|
ma šumi ih pere sve:D
|
Alonsu je dosta i 2. mjesto jer je razlika između 1. i 2. mjesta samo 2 boda.
Jedino je stvar prestiža. jeba... vas reklame. |
Alonso je mlad, pa je željan dokazivanja, a to mu uopće ne treba, a da izleti gubi 10 bodova
|
napokon da netko moze dostojno konkurirati renaultu!!!
o kakvo je sad slavlje u imoli!!! da sam barem tamo.... |
He-he...Prasićko neče moći ni jesti od muke (čisto sumnjam ali...)
|
hehe ovo je bilo ZAKON :):) Alonso je dosta pametan vozac nikada nie do sada pretjerivao kada je vidio da ne moze (sada je bilo blizu izlijetanja) ali,,,,, strava utrka :) , , ,
|
65 prvih kvalifikacijskih pobjeda i koliko još dobivenih utrka, a svaki put kad dobije skače kao malo dijete, kao da mu je prva utrka
e to ja zovem pravim vozačem |
Ma Blažićko je pes (unaprijed se ispričavam ljubiteljima pasa:)) koji nema pojma o pojmu kaj se tiče F1, a kamoli o kvalitetnom komentiranju. Makar danas je i slovenski sukomentator bil anti-Majkl nastrojen.....tam u 5.-6. krugu on priča kak Alonso čeka da se Michaelu istroše gume, pa da agresivnije krene u napad i preuzimanje prvog mjesta.....svaka čast optimist do bola. Bogamu ak ga nije primil u onih 40 i nekaj krugova, ne ga ni u zadnjih 5-6. Sve u svemu, odlična utrka, nema kaj.....samo još moram negde zaloviti reprizu u kasnim večernjim satima, pošto sam (nenamjerno) propustil prvih nekolko krugova.
|
schumi kralju!! kapa do poda!!
|
Zanimljiva utrka. Kad bi barem sve bile takve. Bez obzira tko pobijedi. Samo da su još pokazali ostale zadnjih pola sata kako se nateravaju.
|
ovo je gore od Monte Carla...:rolleyes: (što se tiče mjesta za pretjecanje)
|
iskreno, meni nije bas bila zanimljiva kao neke prosle iz ove sezone, ali bilo je taktickog nadmudrivanja....
ali sto mene najvise zivcira jesu GLUPI, BLESAVI komenatori!!!! oni opet o nacinu voznje: schumi u zavoju (i dok koci) stisce gas, alonso ne. da se bar malo bolje razumiju u mehaniku, ako nista drugo da pogeldaju fisichelu i massu vidjeli bi da ferrari (tj. njihov mjenjac) dodaje medjugas dok salta u nizu brzinu, dok renaultov ne. ALI NE, KONSTANTNO ponavljaju taj 'nacin' voznje.... to mene tako iritira da bi im otisao tamo u studio i ......... grrrrrrrrrrrr:fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
Ma Prasićko je kretenčina, stalno je nastrojen anti-nekoga, u ovom slučaju Schumachera... neki dan sam ga vidio na trgu (Blažićka, ne Schumachera :D)... koja je to svinja...
Što se tiče utrke... Schumi je kralj! (nisam nešto prokomentirao utrku, al' eto :D) |
nenamjerno propustih utrku, kad je repriza i ima li je?
|
mislim da ne, ali u par recenica na netu ti je sve opisano :)
|
Schumi je car : goood :
|
Citiraj:
|
da bar prestanu kenjat s pravilima, nije mi jasno zakaj ne propisu max dimenzije vozila i kazu nema doljevanja goriva i to je to. ogranici ih poprilicno a opet otvori mjesta za kreativnost i 1001 taktiku. prestao sam pratit F1 zbog tih sranja svake sezone
morat cu ponovo pocet bar povremeno gledat, mozda se opet navucem :D BTW Vga nekak mi je tesko povezat Ferrari i obicne aute :D mislis na economic klasu hehe |
Ahhh, krivo se izrazih ;)
|
Steta sta nisam imao priliku cijelu utrku vidjeti barem na sekundu Raikkonena, ali dobro, za ocekivati je bilo da ce u italiji Schumacher biti 62 kruga na ekranu.
|
Kako je fino to rijesio Ferrari kroz boxove. :cool:
|
Citiraj:
Netko je išao na ziher-pa je popušio... Koliko sam ja vidio-Shumi je nalupao prednost na stazi a ne sa bržim mehaničarima. |
:D : goood :
Schummi, Schummi, he`s our man, If he can`t do it no one can! Goooooooooooooo Schumiiiiiiiiiiiiii! :) Odličan posao, Ferrari : goood : |
BRAVO Ferrari, BRAVO SCHUMI!!
svi vi koji serete protiv Schumija, eat ur guts out! u 3 kruga je skidao po pola sekunde, svaka čast! |
Citiraj:
Nego mi je već stvarno prenaporan sa tim svojim pobjedama:D |
Bome fajn je Michael to rešil:)
Honda je danas imala polom i pol.....šteta, ali zato je Rosberg bil ko navinuti:) |
jao kralju sta opet uradi ma naklon do poda : goood : : goood : : goood : majstor je majstor i u ovim godinama se veseli i skace od srece i dijeli lekcije klincima u voznji,e to je pravi sportas jos uvijek ima vatre u njemu ma kralju!!!!: goood : : goood : : goood : : goood : : goood :
|
ma Schumi je Car: goood :
kao da mu je ovo prva pobjeda |
Eto konacno nakon očajne sezone Ferrari se vraca u stilu. Massa me isto oduševil, šteta samo kaj nije prije krenul ganjat alonsa, možda bi ga i prestigel.
go Ferrari go |
Sad tek vidim koliko poklonika ima Schumasti.
Pa niste se baš nešto raspisali dok je gubio, a sad ste se digli ko zombiji iz groba. Svaka mu čast na pobjedi, ali još mora puno puta pobjediti da postane prvak. Kraj je još daleko. |
od 1994. josh. ;)
|
Citiraj:
|
Znate čega je meni više puna kapa?
zbog toga da se non stop spominje Ayrton kao jedini pravi vozač... po meni je to glupo, to je daleka prošlost, čovjek je bio odličan, i to mu priznam, ali ljudi nikome ne daju pravo da se kaže za nekoga da je odličan vozač, svi krenu "da je senna živ, on bi bio nitko i ništa..." BULLSHIT Schumi je pobjeđivao i dok je senna vozio, i pobjeđivao je idućih deset godina, a sad da se u tih 10godina nije našao nijedan dostojan protivnik, po meni pokazuje da je stvarno odličan vozač i dostojan da ga se kao takvoga i poštiva, a ne da se samo sere po njemu... Forza Ferrari! |
kako ni jedan dostojan protivnik ??? pa aktualni sv prvak se pokazao dostojnim jos prosle sezone kad ga je sa slabijim bolidom vise od 10 krugova drzao iza sebe dok mu je Schumi bio full na repu ,,,,,,,,, ova je utrka bila odlicna fino se vidi da je Ferrari napokon opet profunkcionirao i sada su tu negdje s Renaultom (mozda mrvicu jaci) bude svega do kraja sezone ali samo da je bar jednu utrku vidjet Schumia i Alonsa kotac do kotaca kroz par krugova ...........kao sto je nekada bilo...... :)
|
Gabre - signed
|
tako je potpisujem sve sta si napisao,i jos bi nadodao da je on dignuo ferrari s dna,kad su imali samo po jednu pobjedu u sezoni s alesijem,e onda dolazi era schumija i pogledajte sta je napravio sve pa covjek provodi u garazi s bolidom prakticki vise nego neki mehanicari i sudjeluje u raznim poboljsanjima zato ga i postuju svi i njegovo ime ce zauvijek ostati upisano zlatnim slovim u formuli 1 a pogotovo u ferrariju, ma schumi kralju!!!!!!! i zombiji navijaju za tebe ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:30. |