![]() |
http://img201.imageshack.us/my.php?image=32mbp9.jpg
idem beba na 2,7Ghz,1,55V.....32M....jučer nije mogla zbog vjerovatno toga što sam u 2h digao ga s 2,4Ghz stock voltaža na 2,7Ghz 1,55 V |
Citiraj:
i pošalji nam slike kad ti nešto izgori : bonker2 |
Citiraj:
..zasto bi mu ista izgorilo,napon ne memi je digao za 0,1v to znaci da sad radi na 2,7v..nista strasno edit : spusti napon memorije ako je na defoltu sad sam tek ovo vidio : goood : |
Citiraj:
BTW Smanji sig ! |
u biosu što se tiče meme ima da stavim na +0,1V i 0,2V....stavit ću je stock
meme je trenutno ma 2,69V.....procesor na 1,55V,2,7Ghz....ići će to još...al sad nemam vremena...preko vikenda ću se pozabaviti time...btw...za svaki slučaj namjestio sam u biosu da se nakon što procesor dosegne 60C komp restarta btw....ram-i su trenutno na 398mhz...eh sad ak ću još oc moram samnjiti memu....sljedećii manji korak je na 310mhz...ak je stavim na toliko dal joj može išta biti |
2,6Ghz na 1,5V je konačno....na 1,6V na 2,7 Ghz brejka za vrijeme CPU testa bilokojeg 3D marka: hitthewa......VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU MI POMOGLI:beer:
|
preso sam ovaj thread nabrzinu, jel moze samo netko napisati zasto se CnQ treba ugasiti? donedavno sam imao athlona 2200 i staru plocu pa sam nov u ovim stvarima jos :D
|
Citiraj:
Zato šta spušta radni takt procesora kad ništa ne radimo na njemu radi smanjivanja zagrijavanja, a samim tim i buke. Obvezno disable |
Citiraj:
Pitanje za tebe. Dali ti sada sve radi normalno, bez smrzavanje? Dali ti se u igrama komp smrzava? i dali mozes napisati sto si sve promijenio u BIOS-u, ali detaljno! Naravno ako ti nije tesko. Puno hvala. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |