![]() |
Citiraj:
|
@Beelzeboss
S time da ćeš dobiti 38,69$, a ne 41$, jer je naknadu za transfer prebacio na tebe. :nono: EDIT: Jučer mi je konačno stigao kabel od 0,99$, kupljen 15.9. (datum na omotnici 17.9.). :D Pošto sam refund dobio prije skoro mjesec dana, treba sad iskopati podatke iz historya da mu platim nazad. |
Kako me jebe ovaj ebay na najjace..
znaci danas uplatim 80 kuna na prepaid karticu.. sat vremena nakon toga idem narucit item vrijedann 31 kunu.. ulogiram se na pay pal i ugl te procedure i dodem do pay now.. prode i pay now i kao platio sam no nisam dobio nikakav mail, da bi nakon 10 min opet provjerio na ebayu purchase history i pise na ipak nije placeno :fuming: sad dal su oni meni uzeli novce il nisu jer glupo mi je dva puta placat.. ili jednostavno treba proc neko vrijeme da taj novac sjedne na karticu iako to sumnjam.. |
Ako si uplatio tih 80kn iz svoje (matične) banke, onda je to istog trena na računu..
Ovo za plaćeno/ne plaćeno mi je baš čudno, jer ja kad nešto platim, kroz min/dvije dobijem mail, kako od eBay-a, tako i od PP-a da je plaćeno, itd itd.. EDIT: Evo ja dobio sva 4 povrata od itema naručenih u 9. mjesecu.. Čak mi se seller nije ni javio za ovaj zadnji item/refund, koji lik (btw, to je isti seller koji mi je već napravio refund ali za neki drugi item, no ja sam ga obavijestio da mora refundirati i za onaj ostali item).. Ali bitno da je lova na računu ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
jel mozda zbog tog? |
Nije
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne znam sto se dogodilo, no jednovsatvno sam isao ponovno platiti itm i ovog puta je proslo.. nakon toga jos jedan koji sam namjerava i opet je proslo.. dobio email par sec kako kazes od uplate i to je to.. stvarno ne znam sta je desilo no uglavnom stvar je rijesena :) hvala na pomoci! :) |
@ Beelzeboss - Da.. Ali od aktivacije kartice (drugim riječima, izrade PP acc) treba proći (malo više od) mjesec dana da dobiješ natrag onaj njihov iznos od 1.95$ na svoj račun. Pitao sam ih zašto je to tako i kažu: Your Balance - Payments you receive go to your pending balance. They belong to you, but you can't use them or withdraw them usually for 30 days. This is a holding period for new sellers. We’ll review it later when you have a successful selling history with us and then the payments you receive will be added to your available balance.
Ja sam napravio acc 14.09, trebao je proći cijeli 9. ali i cijeli 10 mj. nakon čega sam ih mail-ao i dobio povrat na svoj račun.. Nadalje, sve refunde (njih 4) do sada sam dobivao fino direktno na karticu, što bude vidljivo tek nakon 2-3 radna dana.. Eto.. |
Citiraj:
|
I meni to stoji već pola godine i kontaktirao sam ih, ali koliko se sjećam seruckali su nešto i to i dalje stoji tako.
|
Nakon prvog maila oni automatski odgovore, nakon drugog se već počinju "brinuti" za tebe, a nakon trećeg ti odgovore da će kroz dan/dva lova sjesti na račun..
|
Molim vas par odgovora iz iskustva..
Tri pitanja: Onih 45 dana se broji od dana slanja paketa (1) uključujući subote i nedjelje (2) ili se broje samo RADNI dani (3)? EDIT: Thx |
(x) Od dana kupovine. :D
|
Kako stojite s paketima iz kine ovih dana..evo meni vec preko 30 dana tri paketa kasne, sva tri od razlicitih pouzdanih trgovaca..
|
Danas mi je 16. dan od slanja 4 itema od 4 sellera.. Tako da ima još fore..
|
I sta te brine?
|
Niš. Odgovorio sam čovjeku iznad tog mog posta. :) (nevezano za ono moje pitanje)..
|
|
Ne mogu naći gdje se to nalazi. Ako se tebi to nalazi ispod svakog itema, meni ne.. Imam samo onaj prvi dio na slici.. ?
|
Stigo mi paket.. :/
Datumi na kutiji: 28.08.2012. poslano brodom 15.10.2012. poslano avionom |
Citiraj:
|
E to je to onda.. Još nije prošlo 4 tjedna.. No od prošle ture itema mi je nešto ostalo u glavi, odnosno sjećam se da je to bilo prikazano (očito nakon 4 tjedna, jer znamo da su itemi naručeni u 9. mj. debelo kasnili ili čak ne stizali).. :chears:
|
Citiraj:
|
poz.
moze mala pomoc/misljenje. daklem dobio danas ovaj meil od "paypal-a": " Note! Your PayPal account is limited By having a security measure, a practice regularly screen activity Paypal recent contact with you after identifying a problem with your account. Your inquiry is for the following reasons: Our system focuses usual charges in a credit card linked to your account PayPal. Â Click here to activate your account download the file and open it with firefox or google chrome or Internet Explorer . Sincerely, PayPal Email ID: xxxxxxxxxx Department review PayPal account " meni ovo izgleda ko neki fraud jer pita me dl nekog file-a. problem je sto izgleda prilicno uvjerljivo sa slikama i sve, i meil s kojeg je kao doslo je PayPal@SupportClient.com. vase misljenje? probao sam poslat paypalu upit, al to ce potrajat. kad odem na svoju paypal stranicu tamo ne vidim nikakve poruke da sam limitiran. :chears: |
Phishing!
Meni je dva puta ove godine stigao mail ovakvog izgleda. Najbolje od svega je da mi je stigao na Yahoo mail koji ne koristim na PayPalu. :D P.S. Imaš temu o PayPalu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Prije par dana sam o sličnome pisao na PP temi. Meni je to dolazilo u SPAM, tako da sam ga nakon čitanja samo brisao.. :chears:
|
Kako otkazati narudzbu koja jos nije placena?
|
Contact seller.
|
Citiraj:
|
nije aukcija...
Napisao sam mu da mi posalje cancel request za item i kralj napise ok thanks i ne posalje request za cancel itema haha |
Citiraj:
:chears: |
i kaj da sad napravim
jos cu pokupit ban s ebaya :D |
Help.
Item nije stigao i ja digao dispute nakon 44 dana. Dogovorio se sa njim da ce poslati ponovno i sada opet vec 40 dana nista. A glupson vise ni na mejl ne odgovara...mater kinesku nabijem... Cifra je 16$ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:42. |