![]() |
Dali su samsung tv uređaji iz 2020 dobili podršku za max tv to go?
U aplikacijama mi nalazi slovensku i češku verziju aplikacije ali hrvatsku ne. |
Citiraj:
Pozdrav...nedugo kupio samsung tu7172 i muku mučim sa max tv to go. Ima je u trgovini, instaliram i radi...neko vrijeme bez problema, pa onda se zblesira poneki program i sl...u početku je radilo samo hrt bez problema sad sve zeza...kvaliteta slike je ok, al ovo iritira, u androidu na mobu radilo sve 5, kao da je sa apk u tizenu problem. Pa sad razmišljam uzeti neki android tv box. Savjet?? :D |
MaxTV 2Go app za Samsunge baš nije najbolje napravljena. Meni svaki put kad upalim TV traži user i pass bez obzira što je podešeno da ih zapamti. Svako malo mi se crasha, zna se zablesirati, ponekad kilavi za poluditi,... Sreća da koristim Logitech Harmony daljinac jer onaj original Samsungov je zaqrac i neupotrebljiv do bola sa svojih minimalističnih 5-6 dugmića.
O media playerima ima čitava tema pa baci oko tamo http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27 |
Bok, na bonbonu sam i aktivirao sam si MAXTV to go, koje podatke bi trebao unjeti, nemam telekom ID
|
Citiraj:
Naišli smo na problem s ovim programom. RTL2 i RTL nisu nikako radili, HRT radio do prekjučer, više ne radi ništa. Samsung TV, serije 7. Obrisao app, kupio antenski kabel i to je to, ne radi nikako. Citiraj:
Zovi SZK, objasniti će ti, bez accounta se možeš slikati. Glupo su to složili, ali sad će ti morati prebaciti tu pretplatu na tvoj account. Ja sam se borio s njima dobrih 7 dana. |
[QUOTE=Mommistake;3535814]Identičan problem kod mene.
Naišli smo na problem s ovim programom. RTL2 i RTL nisu nikako radili, HRT radio do prekjučer, više ne radi ništa. Samsung TV, serije 7. Obrisao app, kupio antenski kabel i to je to, ne radi nikako. Thnx. Možda bi neki android box bio rješenje.... Naprimjer ovaj https://starshop-hr.com/products/mxq-pro-tv-box-8k-5g |
Ma, imam izlaz za antenu u stanu, kupio za 20kn kabel i izbacio MaxTV to GO.
Za osnovne programe sasvim dovoljno. ;) |
Citiraj:
bi ali ne taj, treba neki koji ima certifikate, tipa firestick, mi stick/mibox, shield itd. Inače ne rade arene ni hd programi... |
Da ne otvaram novu temu.
Puncu trebaju ARENA1 i ARENA 2, pa gledam kako složiti neku najjeftiniju opciju. MAXtv2Go je 25kn mjesečno i ako pređe na simpu sa bonovima da li mu taj promet od maxtv2go ide besplatno ili troši MB iz paketa? Sjećam se da je prije bilo neka opcija da se taj promet ne računa, a sada nemogu to naći. Nema kućni net, niti ikakvu opciju osim 4G interneta. Gledao i EVOTV ali je to 120takkn prvu godinu 160 drugu godinu. |
Treba nadoplatiti još 15 kn mjesečno za opciju bez potrošnje interneta za MAXtv To Go. Sad je to kao neka akcija, koja traje već dosta dugo. Inače je cijena 49 kn mjesečno.
|
U HTu (a i kod ostalih) nema više aplikacije koja ne troši promet. Svi su to izbacili prije 2-3 mjeseca
|
Ekipa, imam Max TV to go.
Na Firestick 4K MAX rade normalno programi u nazad Dok na Xiaomi Misticku sa istom aplikacijom nije moguće ni jedan program unazad gledati Zna li tko zasto mi ne radi na Misticku? Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Pitaj na https://forum.pcekspert.com/showthre...84#post3638484
gdje vise ljudi koji koristi te uredjaje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |