![]() |
1 privitaka
Citiraj:
Napravio isto kao i ti. Temp se digla 10 stupnjeva. Pokrenuo Titan Quest (igru), i grao jedno 10-15min i smrzo se komp. Eto stavio sam sliku u prilog kako to sad izgleda, a sad koliko se vidi...to je upitno, |
Daj stavi malo vecu sliku jer ja na ovoj jakooo slabo da vidim nesto.... dok klokas pokreni superpi, prije 1M pa 4M pa 8M pa vidi dali ti ga moze zavrsiti...
|
Citiraj:
U većini slučajeva padne odma na 1M, to ako se stvarno pretjeralo. A ako fali malo napona, il je HTT malo previsoko za RAM/MBO onda padne na 32M. Možda padne i između, al nema potrebe vrtit te među-testove kad ionako mora odvrtit 32M za kraj:) Glede slike.. vidi se tek kad se skine na komp pa poveća. malo je mutno, al se vidi. Ako HTT ide bez problema, a sumnjam da ploča ne može podnit, nije tolko visok. Kao ni RAM... Vjerovatno mu treba više struje. Daj bar 1.425 ili 1.450 pa probaj :) |
Citiraj:
|
Moj winchester nejde preko 2400MHZ stabilno nikako makar i dizao voltazu, na 2400 sa default voltazom radi normalno,,...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam dali bi mozda trebao nesto? E da i temp mi je sad oko 39-40 stupnjeva. |
Moj Venice je testiran na 2500MHz sa Box coolerom po defaultu na 60% okretaja postavljen...
Redovno ga držim na 40% a proc na 2300MHz... Tako da se ne sekiraj oko Box Coolera...:cool: |
flashao sam bios i radi......cool:D..trenutno je procesor na 1,9 Ghz...btw..gdje ima za skinuti super pi...namjeravam ići do 2,4 Ghz s stock coolerom i stock voltažom....i dali moram nesh raditi oko ram-a
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
detaljnije pliizzzz ak može...u gornjem postu sam umjesto takt hito napisati voltažu |
Citiraj:
|
stavio sam s automatic na manual pa su mi se na memi otvorile ovove opcije 2/2,2/1,83 itd....kad trebam smanjit na 2/1,83...trenutno je procesor na 1,98 Ghz
|
dali može ish biti ako ako ne smanjim memoriju.....trenutno je na 2 Ghz sad ću odvritit super pi 32 M pa da vidim jel stailan
odvrtio na 32M bez problema..temeratura stalinih 40 C....to je OK..dal da smanjivam memoriju |
2Ghz je maksimm bez diranja memorije..na 2,1 Ghz se ruši...kako da namjestim memu
skužio sam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...stavio sam omjer na 2/1.68(il tak nesh) i memorija se spustila na 380Mhz....idem dalje: CoolRamb |
Pa memoriju sa mnoziteljima samo drzi da ti bude ispod 400 ili malo preko ako nemas bas neko cudo od memorije, latencije ti nebih preporucio da diras ako se ne kuzis, isto tako preporucio bi ti da sa box coolerom nejdes preko 2400 i ne dizes voltazu,..
|
Citiraj:
na 2,3 Ghz bez problema odvriti super pi 32M..temperatura 42 C... malo ću mu dignut voltažu....za koliko da je dignem i gdje se to mjenja na mojoj matičnoj(verzija bios F6c) |
Citiraj:
jeli znas kako se to moze napravit sa 939 dual vsta? |
2,4 Ghz...bez problema na 32M temperatura 42 C.....idem dalje:)
|
Citiraj:
|
2,5 Ghz je maksimum na stock voltaži....erm...dižemo voltažu:D
|
evo procesora na 2,7 Ghz voltaža na 1,5V....memorija je na 2,69V...(povećo sam je za 0,1V)..do koliko bi mogla ići
|
Citiraj:
Svaka bi tribala do 2.8-2.9 bez problema:cool: |
Citiraj:
a kako znam kad je treebam dignuti: stoopid problems.....na 2,7 Ghz na 1,5 V nemože iszračunati 32M....da dignem još malo napon meme i procesora: stoopid |
Citiraj:
|
Citiraj:
prpbao sam al nedide.....postavke su mi 300*9,htt je na 3,voltage je na 1,5V,memorija na 398 digao sam ju za 0,1V |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |