![]() |
kaj onda?
imam ti za vtorek: 2x256 Corsairxms3500c2 ..onaj moj! 2x256 Kingmax HC466 zlatni,ONAJ... 2x256 GAIL Value stari/opak.....cromirani.. 1 i 2 dobiš.... 3 nakon kaj vratiš 1 i 2 :D pitanja? imam ja, buš kaj narezal?...:rolleyes: :D :burn: :beer: |
1 privitaka
E onaj tvoj, ovi su SPD raspareni:D
A može i taj Kingmax da probamo kak to ide. Kad sam već prebacio jumper za voltažu i namrdao rego Enera da puše po memi-da ne skidam sad to sve bez veze:) Baš me živcira-malo mu fali do 8000... Za rezanje imam dobrog starog špeka:D :D :D |
Na kolko je volti taj Corsair, ak se smije znat :D ???
|
Citiraj:
Oko 5600 u Everestu, 7360 Sandra. Možda bi išao i na 3.4v nisam isprobavao... Za 280 2-2-2 ne govorim pred Mitzekom:D :D :D Fina mema, mislim da bi sa 2700-2750MHz procom išla ko gluha svinja:) |
Uspio sam preko 8100 :D
mema na 634@2.5-4-4-8 brijem da je to maximum kaj se da izvuc. |
koliko je star taj ocz?
koji su 2.5-3-3 i 2.5-4-3 maksimumi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da ću staviti oglas na svaštaru: Posuđujem na 24 sata proc koji ide do 2800MHz:p Ovo je već rukavica u njušku... :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
na 2.5-3-3-7 oko 560 na 2.5-4-3-7 oko 600 |
Citiraj:
Daj i za mene posudi jedan :D |
Citiraj:
Nego, sve si nekaj mislim-koliko overclockera na forumu a nitko da zbenča na npr. 270-280 1:1:rolleyes: A kad se priča o procevima svi se špinče kak im ide barem toliko ako ne i više, maltene na default naponu:D :D :D Morat ćemo objesit reze na onaj topic o rezultatima u Everestu-možda nekom prošljaka ponos:p |
|
šta memorija ne ide s nižim latencijama?
inače, čini mi se da je ovo pi 1m rekord pce foruma. :clap: |
Citiraj:
Zaboravil si na Mrkog Svicu? :D |
vidiš... jel to mrki išao ispod 30s s intel mobilcem ili? ne pratim intel inače pa mi je promaklo.
|
Je isao je. Fino je zabrazdil ispod 30 sec.
|
Citiraj:
Daj Sandru i Everest da pasemo oči..... Pa da vidimo čija nana crnu vunu prede na CL3. Šalim se, baš me zanima koji je bandwidth sa tom frekvom i CL3. Malo nam je zamrlo overclockanje-bio bi red da živnemo malo:) Pravi clocker postiže najbolje reze po ljeti a ne ko papci samo u 1-2-3 mjesecu... |
Citanje na 280MHz 3-4-4-8 je od 7000-7500MB/s (ovosno o BIOS-u koji koristim), pisanje malo preko 3200MB/s. Za slike pogledaj Everest rezultati, meni se ne da postat link.
Mema nece sa Neo2 na 2.5-3-3 preko 240 MHz, inace na K8NS ide na 280 MHz 2.5-3-3-7, 2.9V. |
Citiraj:
Ovak ti je pisanje super, čitanje žalibože za 2800Mhz:( Eh, kaj nisi bliže da se zamijenimo za proceve jedan dan...baš me zanima koliko bi BH-5 imao pri CL2-2-2 na 2800MHz... |
Nije vrag da nitko u Zg nema neki solidan 939 CPU za posudit.
|
Pol frendova ima Intela.
Svi koji idu malo više (64-vorke) su negdje van Zagreba. Mental navodno ima nekog boljeg ali se još nitko u to nije uvjerio :) Tak da... |
Ako budem za tjedan ili dva isao u Istru, mogu ti ostaviti Venice na par dana. Mene izgleda koci ploca, jer CPU vrti prime na 2800 MHz, 1.48V, a na 2900MHz nije stabilan ni u windowsima sa 1.7V (max ploce). Cim budem ima vremena i volje probat cu Venice na k8ns.
|
Citiraj:
Sad imam trenutno taj BH-5 a koči me proc. Mislim-taman da stavim i neku solidnu TCCD memu ako ide do 2800 imaš puno više mjesta za eksperimentirati. |
Malo od mene.
|
falsificirao si! :beer:
hehe... ;) dobro je, preko 8200....kewl...moze li tko vishe? :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
@ rak Daj okini i pi i cpu-z da vidimo kat to fercera Edit Ovaj drugi everest se ne vidi |
Ja ne vidim ovaj drugi everest!
|
Za ovakve poslove ne koristim Photoshop. Koga bi zavarao? Sebe jedino.
Ispričavam se na krivoj slici. |
|
Citiraj:
Btw kakvu to ludu memu imas da ide tak visoko |
Rak, to je zamijenilo onog Intela kao glavni kompijuter?
|
Ma neeeee!
Ima negdje prije objašnjeno. Imao sam to iza leđa pa je Jelc rekao da nije u redu da vratim komp prije nego ga propisno testiram. Zamjena tek dolazi ali malo bolja. Memorija je GEIL UltraX 2x512Mb |
Jel se moze saznati sadrzaj novog kompjuktera? :D
|
Citiraj:
Koliko daje kučka Sandra? |
bleki, postaj a64tweaker screen. ovako iz prve ti mogu samo reći da staviš idle cycle na 256.
rak, daj a64tweaker screen isto. ne sviđaju mi se vaše latencije. :p |
@RAK
Svaka čast:clap: :clap: :clap: |
|
Tras za TCCD je najbolji 5-6-7 u pravilu 6.
Za BH-5 3, eventualno 4 pri većim frekvama. Na NF4. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:28. |