![]() |
da inace TT je na prodaji 200cuna
:rolleyes: ili :rolleyes: ak mi netko popravi grafu dobije ga bađabe(0cuna):D |
Baš smo Isus i ja poslušali tonski zapis TT Gianta 3 sa Bug DVD-a.
Prepuštam Isusu pljuvanje po TT-u. Ja ću samo reći da je to prestrašno što je TT napravio. |
Citiraj:
Urlik polifema ( čudovište iz grčke mitologije s jednim okom) kad mu je Odisej zabio užareni kolac u oko je kao let muhe prema TTu. Sa samo jednim ventom je loše kad se uključi drugi postaje pakao, a kad čuješ sva tri samo želiš da ti puknu bubnjići kako bi mogao uživati u tišini. Ukućani i šire susjedstvo (15km) od onog tko ima TT će se seliti u blizinu aerdodroma u Frankfurtu jer je tamo mirnije nego u blizini TT Extreme Gianta III. Uzlijetanje aviona će im tjerati osmjeh na lica. :D BRRRRRRRRRRRRRR: axeman : : giljotin : Machineg : DualWiel :rambo:: bonker2 I onda je tebe vukao TT |
ROTFLMAO :clap:
Nakon poslušanog tonskog zapisa ni Isus ni je nismo mogli doći k sebi da je netko mogao sliniti nad Giantom III /da, Freek, na tebe se to odnosi, a ni ti killer, nisi daleko :D / Iskustvo uči : TT ni pod cijenu života osim ako ga nisi čuo na djelu i zadovoljan si razinom buke. Sad ponovo slušam taj zapis za razbuđivanje :D |
Fala Bogu kaj sam se uspjel odhrvati želji da imam još jednog TT u kučištu. Zalmančić lijepo hladi i svi sretni i zadovoljni.
TT rulzzzzzzzzzzz :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@ Isus - nadam se da jesu i sad pred svima kažem da više nikad neću kupit TT vent. Amen |
I ja sam vidio TT Giant3, da i ja kažem dvije riječi.
Jebote što je stvar ružna. Nešto nevjerojatno... Onaj mali vertikalni vent...znate na koliko se okreće? 9000 rpm!! i wow, puše čak 2,5CFM :fuming: Vjerojatno ni TT ne zna zašto su ga stavili..možda izgleda kul 12-ogodišnjacima. Sam pasivni dio kulera je čist ok izrađen, te usporediv sa zalmanom kada se uzme u obzir i cijena, te bi s 12cm ventom vjerojatno obavio posao jednako dobro kao zalman. Ali TT ventilatori, majko moja, neda mi se više pisat... :fuming: |
Ma kakav vražiji TT. Zalmanče nema bezveze titulu kralj tišine.
|
Ma kakav vrazji zalmam. Ko ce trosit lovu na to, ovak ose hladi graficka :beer:
http://img28.exs.cx/img28/2161/zalman_owned.th.jpg |
tt je ok ako ti je kuciste daleko od tebe..
ugalnom to je za one koji vole turirati komp na nacin da misle da je to auto ..... |
Dobra:D
|
Citiraj:
iako nebih TT nikad više u kučište stavio...ko kad papci naljepe ono sranje na auspuh pa misle da su face :rolleyes: kod mene uz zvuk i konji (CFM) moraju biti dobro odrađeni |
Citiraj:
Kako si zadovoljan sa tornadom? Kakva je razina buke? I, naravno, gdje si ga nabavio, jer bi se i meni jedan dobro uklopio sa slk800u |
Citiraj:
na 12V (4800RPM) glasniji od sobnog ventilatora,tiši od usisivača :smoke: na 3000RPM se načuje :D ....je da bi sky završio u disney-landu (aka Vrapče) ,al meni ne smeta.... btw tornado je 92mm vent pa nebi baš išao na slk800 |
Citiraj:
Jenput kad dođe Sky do mene usjetit će snagu Volcana 7+ na 6k RPM. :D Na kraju ćemo ga ić posjećivat na psihijatriji. |
: roller :
Ja da završim na psihijatriji zbog V7+? Kajgod, imao sam ja V9 i dva SCF-a (i još imam :)), e to je mind numbing buka :D Ali tornado bi me mogao stjerat tamo...:burn: |
Volcano je samo početak. Zmislil bum ja još nekaj.
Sky ide u Vrapće, Sky ide u Vrapće. Slavlje. Konačno neću morat gledat taj sig s konfom koju bi i smetlar z metlom bolje složil. : roller : |
Ma ne buš ti više niš moral gledat, znam gdje živiš, naći ću te...: evil : : boxers : :D :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:10. |