![]() |
http://www.lfs.net/
i skidaj zadnju S2 X |
Evo vam uz to i najbolje postavke Logitech volana u igri...najbolji osjecaj voznje sa ovakim settingsima
http://en.lfsmanual.net/wiki/Wheels na dnu stranice...i vi rič bastard nobovi sa G25 imate na dnu i sliku desno....sa postavkama inace uz ovakve postavke u igri si FF mjenjajte ovisno o autu/setupu i potrebi..ali cca 20-50% Osim toga eto vam i realne postavke stupnjeva (Profiler & Game, Wheel Turn Compensation: 0): Roadcars: 720° included UFR and XFR MRT: 270° FOX & FO8: 450° BF1: 400° GTR: 540° znaci i u profileru i u igri identicne stavite e da zaboravih rec vidimo se na stazi ;) |
Citiraj:
:care::respekt: Nisam još probao ove settingse, ali ću sutra. Nadam se da je to napokon TO :goood: |
javi se onda nakon sta iskusas :)
|
Evo probao sam. Unatoč svemu, zaključujem da me ova igrica iznimno živcira jer u nekim stvarima nema veze s realnošću, no ipak je od svih najrealnija. Ali neke stvari su totalni promašaj i kompletan dojam i igrivost uništavaju. Unatoč G25-ici i svakodnevnom vježbanju jedne te iste staze, nikako ne mogu odriftat par zavoja uspješno, uvijek me okrene i to bez logike, npr. idem 40 i počme me nositi, ispravim jedan put, ali drugi nema šanse. Motam ko luđak, samo šta mi se stol ne raspadne, i opet nema teorije da ga izvučem. Praktički me okrene pri 20km/h. Ko da je na ledu. Glupo. Ubija mi svaku želju da je ikad više zaigram. Ako imaš neki dobar prijedlog, reci...
|
Moraš brže motat. Mislim, stvarno te ne razumijem, ja uletim sa 120 u zavoj pa me ne okrene...
S obzirom da si na volanu i koristiš veliki kut, kad korigiraš auto u driftu moraš imati malo naglije pokrete. Uostalom, moraš korigirati i gas, tj. kad vidiš da će te okrenuti malo pustiš gas dok ne uhvati opet grip. |
Citiraj:
ma, motam ko luđak. šutnem volan da se sam okreće jer ga ja ne mogu ručno toliko brzo okrenit, i uspijem vratit jedan, ali drugi okreće htio-ne htio |
to ti je do setupa, ak ja mogu na misu onda mozes i ti na volanu ;)
|
Ja driftam i vozim prilično O.K. sa tipkovnicom čak :D
|
na mišu driftam i ja bez problema, jer s njim možeš izvoditi nerealne poteze, npr. pre nagle okrete volana, šta na volanu ne možeš a niti u realnosti, pa je logično da ćeš s njim vozit lakše ;)
Ako nisi probao igrat sa G25 onda ne znaš o čemu pričam. |
Daj smanji max stupnjeve volana na kojih 240 pa onda vozi...
|
Citiraj:
Trebam paralelno smanjit i u Wingman Profileru ? |
ja sebi sve mjenjam u logitech profajleru, igra automatski podesi po njemu.
|
Citiraj:
kako to? meni ne podesi. npr. stavim u profileru 720 stupnjeva, u igri ostane kako je bilo... |
neo samo me zanima jel si probao u RL sa RWD autom driftat?
|
upravo sam si spojio 25cuuuu..mracno izgleda. sad cu isprobati kako to radi..
idem ja sad provozat snobovski volanchich. i btw..fakat drobis s tim proklizavanjem i driftanjem. igra je jednostavno super simulacija voznje. prava? smijesno uopce o tom razgovarati. pa kaj smo mi tu za pravo? nismo..nije ni igra. ali je zabavna i poucna. i to je to. idem...crni me zove..da mi oznoji dlanove :goood: |
zanima dal je registracija na lfs.net besplatna?
kako da otkljućam da dobijem full verziju? |
Registracija je besplatna, ali S2 licenca nije. Imaš sve na www.liveforspeed.net.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |