PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Intel (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Intel 965 i C2D E6850 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=75653)

MacOSX Master 04.08.2007. 20:03

E da, i oni linkovi sa tim latencijama i tim s*** govori da skoro ni nema neke razlike u tim stisnutim i opuštenim latencijama. Tak da, nothing to it! A sad, dal mi RAM-i koštaju 379 ili 329 kn, tak je svejedno, kad su sve cijene zgusnute i tim malo lošijim i malo boljim RAM-ima je max razlika 60-70 kn! Tak da, zakaj ne dat tih 60-70 kn više za tih 10 ili 100%!??? Kaj ćeš propast za tu siću?
Uglavnom, tema je deplasirana i totalno na odabir svakog pojedinca!

I btw, teško je pisati na ovim Apple tipkovnicama, nisu baš nekaj! Ali zbog izgleda... Uh!

Nadam se da nisam nikoga uvrijedio sa AMD raklamom, malo šale nikome ne škodi!

Poz!

Wolverine 04.08.2007. 20:04

Kaj tebe pere?
Mislim što god bilo, mora da je jako.... :D

McG 04.08.2007. 20:06

Bronhi je na akciji ovaj tjedan u Konzumu.

MacOSX Master 04.08.2007. 20:09

Tako je, al oni (Intel), i sve te druge multinacionalne kompanije koje imaju MLRD, marketing im prodaje ploča, a ne njihova kvaliteta, izgled, stabilnost i sve te "postavke" zbog kojih inače i kupujemo ploče. Ali koliko čujem, Intel zaključava te svoje nekompatibilne ploče i kada izađe novi BIOS, on to otključa, tak da... Više koštaju nego druge al se DEFINITIVNO isplate! Cijeli svoj život imam Intel-a, od PIII na 733 Mhz za Intelovom pločom i dan danas radi takve stvari da ne mogu zamisliti da uopće to može!! Po meni, jedan od najjačih procesora svijeta! A i ploča je savršena! Nikada problema i nikad update na njega nisam stavio! Perfekt!

tutix 05.08.2007. 00:29

Citiraj:

Autor MacOSX Master (Post 782578)
Samo da napomenem da sam jako zadovoljan sa matičnom i procesorom. U normalnom stanju proc je 20°C a na full load-u je 41°C, sa stock coolerom! Matična ne prelazi prek 30 tak da... INTEL wins again!
Mala reklama: ako vam je hladno preko zime, kupite si nove AMD-ove i naravno, skinite patch-eve da vam se griju još više! :):)
Preporuka: Intel P35 i E6750! Savršena kombinacija!!

Peace!

Ma nema šanse šećeru, kod mene je doma 23.5 °C trenutno, nema šanse da je proc u idle-u kod tebe 20 °C. Dobio si faulty proc, odi reklamiraj to, ako se tak malo grije izgleda da ne radi dobro. Intel - uvijek razočara.

Citiraj:

Autor McG
Bronhi je na akciji ovaj tjedan u Konzumu.

:D i to ono veliko pakiranje.

Xenomorph 05.08.2007. 00:35

Intel je Intel ;)

Panzer 05.08.2007. 01:36

Citiraj:

Autor MacOSX Master (Post 782578)
Samo da napomenem da sam jako zadovoljan sa matičnom i procesorom. U normalnom stanju proc je 20°C a na full load-u je 41°C, sa stock coolerom! Matična ne prelazi prek 30 tak da... INTEL wins again!
Mala reklama: ako vam je hladno preko zime, kupite si nove AMD-ove i naravno, skinite patch-eve da vam se griju još više! :):)
Preporuka: Intel P35 i E6750! Savršena kombinacija!!

Peace!

Yeah! A doma se smrzavas na 10°C. Kaj bi bilo da imas jaci kuler od ovog stok? Ošla temperatura u minus. :D

Yup, vec sam se pocel pripremat za zimu. Prognozirali su je ko najhladniju pa sam se odlucil za drasticne mjere - kupil sam si AMD i mogu rec da vec sad osjetim kak je toplo u sobi. Fala na inormaciji za patcheve, kad ih skinem bit ce jos toplije.

burner 05.08.2007. 02:01

Citiraj:

Autor ReNNO (Post 779135)
...Nisam ni ja neki veliki gamer...

Yeah, right... :D
Total 4w 6d 4h 18m 48s

tutix 05.08.2007. 02:38

Citiraj:

Autor MacOSX Master
Mala reklama: ako vam je hladno preko zime, kupite si nove AMD-ove i naravno, skinite patch-eve da vam se griju još više!

http://www.imagesforme.com/images/3176Untitled.jpg

Gle, bilo mi je bruka ti pokazat al evo budem, u zabludi si - AMD jedino klima uređaje može proizvodit. BTW to su jezgre. A njihova temperatura je uvijek viša od senzora za CPU na matičnoj, tak da CPU mi je oko 4 °C (anomalija vode, tad je najgušći i najbolje se OC-a). Ovo ti svi mogu potvrdit. Stock cooler i još ti poslikam svoj komp s digitalnim ak hoćeš.

PEACE!

^SuperUnknown^ 05.08.2007. 02:51

Citiraj:

Autor MacOSX Master (Post 782593)
Po meni, jedan od najjačih procesora svijeta! A i ploča je savršena! Nikada problema i nikad update na njega nisam stavio! Perfekt!

:lol2: ovo me dokrajcilo :D:D Koji lik! Nego, lik, aj budi koristan za promjenu, pa napisi kako radi OS X na tom tvom novom hardveru. Kaj prepoznaje s ploce, kaj ne prepoznaje, kak si rijesio butanje (na kojem kontroleru i s kakvim diskom) itd...

Wolverine 05.08.2007. 08:29

btw kaj tu nije zabranjeno pričat o korištenju iligili software-a?

Smartguy 05.08.2007. 13:01

ja se još uvijek suzdržavam od komentara. :)

Swarm dude 05.08.2007. 20:57

Izgleda da je drogi pala cijena na crnom tržištu...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09.