![]() |
ovo su muke.
pazi sad ovo. unistaliram usb drivere i skener drivere. resetiram komp. i driveri se učitavaju (oni svi hubovi i sl) osim usb 2.0 controller. kaže da za njega ne može nać drivere, nego da ja učitao obični usb controller (u device man. "UNIVERSAL SERIAL BUS (USB) CONTROLLER). i da je taj driver pisan za win95 pa da može bit problema. Dobro ništa. Kad vidim ono, otvori se onaj balončić i u njemu piše "Hi-Speed USB Device Attached To non Hi-Speed device" (tako nešto). Dalje, pošto svaki put skener driver iz traya provjerava da li je skener ukopčan tako i ovaj put. I ovaj put proradilo :D :D :D. Problem je što sad u biti radi na USB 1.1, tj. ne iskorištava punu brzinu. A i u device manageru mi je upitnik (onaj žuti) na tom USB controlleru. sad me strah opet nešto dirati, jer ipak i ovako radi. |
Citiraj:
Ja sam jedamput na KT400 spajao hd /usb2/,pita WIN da instalira drivere-ne,na taj žuti upitnik poslje-update driver-na CD od matične-USB2 i sve ok... Samo mi se u BIOS-u uklučivanje USB2 nalazilo na malo čudnom mjestu.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle-ne tamo gdje piše da li hoćeš uključiti 1-2 ili 3-4 ili sve nego u skroz drugoj "kućici":) Dakle gornja desno na BIOS ekranu,tamo gdje su opcije CPU-a FSB-a,množitelja itd Tamo su mi opcije za RAID/SATA,FireWire,USB2... |
Citiraj:
p.s. ja imam kt333 |
ja sam imao isti problem ali ispalo je da mi WinXP nije imao drivera za USB ali nakon što sam ih skinuo sa microsoftove stranice sve je radilo OK.
|
xp bez sp1 nema usb 2.0 podrsku..ja skuzio jucer kad mi je frend dofurao usb 2.0 diskic...odmah su mi se windowsi javili da ce to raditi ali ne u fst modu nestonesto..
provjeri uy sp1 da nemas jos koji updejt pa ga skini...mozda je fora u tome... i probak na win2k-u..meni tamo usb2.0 radi bezproblema... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:12. |