![]() |
Hvala ne savjetima.
Stavit cu neki 80mm na 5 ili 7V. |
bas sam i ja to pocel raditi od p4 glaciala za svoju x800...
neznam jel imas viziju ucvrscenja, ja sam napravil rupe na ovom pasivcu i narezal bum ih, zatim sarafe s federima. naravno, stavil budem one plasticne podloske da ne shebem pcb... |
Citiraj:
Sad samo trebam premjestiti na 9800 i dodati ventilator. |
Moze malo vise objašnjeni postupak. Bas namjeravam staviti od s.478 stock, kao tvoj na 9600xt, ali neznam kako. Please, napisi neke kartice o tome. Koji sarafi, koji sistem busenja, itd..
Hvala |
2mm su ti rupe ako se ne varam. bušenje? označiš si rupe (gledaš da baš ne pogodiš rebro po sredini) i deri... nije to neka nauka...
|
Ej a da li bi isao onaj pasivno zalmanov hladnjak za chipset?
Zalman ZM-B47J Northbridge chipset Heatsink, zbog rupa, tj. da li bio udaljenost bila dobra da se zasarafi. Bolje da je vec pa se izbusi rupa na hvataljkama? |
Citiraj:
Rupe odredis po srafima koje mogu kroz plocu i narezes navoj u njima. Kad ga srafis gore stavis feder i podlosku ispod fedra. Nije problem napraviti, samo treba mirna ruka i nikud se zuriti. |
Citiraj:
|
Pa ne za clockanje, na defu neka bude, a gore nasarafim neki 80mm, jer ovaj je u komi defoultni. Covjece, zuji kaj zmaj koji se obrusava uz neki avion boing klasse.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:57. |