PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Kupnja LCD - dilema 19" ili 20" widescreen (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40624)

crn 07.06.2006. 11:51

@Fleks - u HNB : roller :

@Wolverine - tnx pogledat ću još...

UNmoc 08.06.2006. 09:04

Odo ja po NEC-a. Da budem iskren mislio sam uzet Belineu, ali vidim da se nije nitko javio i komentirao Belineu, a buduci da svi hvale NEC, odluka je donesena.

-fala svima na savjetima

Superman 13.06.2006. 09:19

Evo, ja jucer prikljucio belineu, i dobar je monitor, tocno onako kako u reviewima kazu.. To je to.
*nooffense ON*
Nisam ja drago da pisem hvalospjeve o komponentatama.. :)
*nooffense OFF*

Fleks 13.06.2006. 11:25

-Drago ce ti biti zahvalan :D

@UNmoc: I kakav je ?

UNmoc 27.06.2006. 22:13

Evo, konacno sam ga i ja docekao. Posto sam uzimao prek frenda trajalo je malo duze.
Sto da kazem a da ne kopiram druge. Slika izuzetno, izuzetno kvalitetna. Price o sitnim slovima definitvno padaju u vodu, i da ne pametujem previse, sve sto su rekli drugi vlasnici o monitoru ja potvrdjujem. Stvarno je fantastican.

No, ima jedan "mali" problem. Pojavio se jedan mrtvi piksel u donjem desnom dijelu ekrana i sto je najbolje kad je tamna podloga on se ne vidi, a cim bude neka svjetla primjetan je samo tako. Mislim da je neka crna ili smedja tockica. Za popizdit!!! Pljunes tolke pare za monitor, racunam na njega par godina i onda prvi dan i mrtvi piksel. Naravno, nema garancije na jedan mrtvi piksel.

A slika je stvarno fantasticna u svim segmentima, nemrem bilivit. Ljut sam i malo razocaran.
Ima li netko kakav savjet, thnx

Paske 28.06.2006. 09:14

Citiraj:

Autor UNmoc
Evo, konacno sam ga i ja docekao. Posto sam uzimao prek frenda trajalo je malo duze.
Sto da kazem a da ne kopiram druge. Slika izuzetno, izuzetno kvalitetna. Price o sitnim slovima definitvno padaju u vodu, i da ne pametujem previse, sve sto su rekli drugi vlasnici o monitoru ja potvrdjujem. Stvarno je fantastican.

No, ima jedan "mali" problem. Pojavio se jedan mrtvi piksel u donjem desnom dijelu ekrana i sto je najbolje kad je tamna podloga on se ne vidi, a cim bude neka svjetla primjetan je samo tako. Mislim da je neka crna ili smedja tockica. Za popizdit!!! Pljunes tolke pare za monitor, racunam na njega par godina i onda prvi dan i mrtvi piksel. Naravno, nema garancije na jedan mrtvi piksel.

A slika je stvarno fantasticna u svim segmentima, nemrem bilivit. Ljut sam i malo razocaran.
Ima li netko kakav savjet, thnx

Eh.... ebiga - ja kad sam kupovao LCD, lagano sam silovao likove u servisu dok mi ga nisu otvorili i priključili na comp. Naravno da je prvi imao 1 bad pixel ...

Tako da bez te provijere kupuješ mačka u vreći.

Mar 01.07.2006. 09:56

Heh, pljunes te pare za LCD, a nemas ni zero pixel warranty.

Evo ja sam dosad ima 4 lcd-a, i 2 su imali bad pixel.

To je ocito popularno u nas da firme salju casopisima monitore bez bad pixela, dok se nama prodaje tajvanski skart koji nitko nece da kupi po 50% visoj cijeni nego u EU.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:27.