![]() |
ma .
da bar nis nije diro , meni buka ne smeta , jer mi je cpu kuler ionak glasan , tak da ovo nebi ni zamjetio. al dobro ak velite da se ne zagrijava ... sad sam u fazi pregovora kak da se nadem s njim , zivi lik u nekakvom Jelkovcu tak nes , kod duge fakin rese , nije da neznam di je to , i veli da nema auto. ja imam al neznam dije to . mozda s starim odem. grrr. |
Nemoj se brinut ja san ima 9200 128/128 i isto pasivni.
|
Ma pasivnjak je sasvim dostatan za taj chip, tu nema sumnje... aktivni su vise stavljani ustede radi... kad proizvodis 10000 grafickih kartica sa malim aktivnim hladnjakom, ne isplati se za 1000-2000 kartica narucivat posebno pasivnjake, cesto je jeftinije kupit 1000 komada aktivnih hladnjaka vise. A i kad si vec, ustede radi, koristio PCB koji ima spoj za vent... uglavnom, vjerujem da je na mnogim tim kartusama aktivni hladnjak stavljan upravo iz financijskih razloga.
A u toj klasi - it's all about price and production costs. |
(ja kao laik )
kaj nebi trebala proizvodnja 10000 aktivnih hladnjaka za ovo cudo (Dakle kulera) bit skuplja od 10000 ovih pederskih srebrnih limova ? |
gledaj, oni su koristili te aktivne hladnjake za dosta serija kartica i kad vec proizvode aktivne, lakse i jeftinije im je nastancat jos 1000 komada, nego pokrenut proizvodnju pasivnjaka...
|
Citiraj:
|
ok ok .
shvacam kaj ocete rec . |
imao sam 9000, dobra karta, te ne krepavaju samo tako :-)
|
update :
uzo radeon 9000 , al mi je zato riknula maticna napajanje proocesor oba kulera neznam kojim redom . nije ni bitno sad vise valdja .. nekak sam nabavio soltek sl-75 (zvuči ko Mercedes al nije nazalost :D) kt266a čipset.(ak se neko kuzi u tu maticnu nek mi kaze jel valja sta) xp 1700+ amd ... sad ceno vidjet kak ce to ic . i dalje sam na starim windowsima ( sa prosle maticne i procesora - hard nije bio diran) i sad razm,isljam o formatiranu i reinstaliranju windowsa , iako lik kojoi je slago to sve kaze da netreba ... mislim da budem. ugl grafička za sad radi dobro doduse nisam jos nis igro. vidjecemo kad instaliram NFS .. |
9000 je dobra grafička , igram FEAR sve na low ali možeš igrati
|
Citiraj:
ma ići će ti to oke....ja sam igro par asti nfs:mw na radeonki 7000 sa 64mb rama....sve na low i na nekim mjestima šteka, al onak, moglo se igrati... |
kak ti je sve riknulo???? kad si stavio grafu ili prije?? da nije mozda grafa za*ebana?
|
pa prijasnja je bila (gf4 mx440 ) sjebana . crte su isle po ekranu , kad bi gledo neki film restarzo bi se komp i sl(a nije bilo do drajvera )
onda sam uzo radeonku . za 100 kuna :rolleyes: sad radi sve relativno ok . mislim sto se grafe tice sve super (doduse do nedavno mi nije htio pokazivat da mogu ic u stand-by mode --- kod giforsice sam to uvjek mogo , onda sam skinuo onaj multimedia centar nesto ono od 23 megabajta i sad mogu i u standby) al kad radim vise stvari na kompu , zna mi se desit il da se zblokira skroz sve ,dakle smrzne se ekran , hard navodno radi , al nis se ne događa- al sad cu stavit sp2 pa se mozda poboljsa. |
ak nisi napravi chisti reinstall windowsa
|
jesam , stavio Sp2 sad , i zasad je sve ok . evo upravo instaliram NFS ..
|
Soltek kao proizvodjac maticnih meni nikada nije radio probleme, brza i stabilna maticna :)
Jel tebi i napajanje otislo? onak, samo pitam :D |
..ja sam imao prije kt133a chipset,ali još na tbirdu 900..
ma nisu to pretjerano ni dobri ni loshi chipsetovi,uglavnom imaš one 4in1 nove drajvere i to je to..radi ko sat.. mene je to znalo mučit dok sam skužio da nakon installa winxp odmah moram kresnut via 4in1,pa tek onda grafu i to bla bla..: hitthewa uglavnom,možda si mogao za kakvih 50kn dobit kt400...ili kt600..pogledaj malo po forumima na čemu se vrte athloni xp...uglavnom nforce2..ili neki noviji kt...: goood : |
da bas gledam ..svi neke nforse imaju .. a dobro . ja sam zadovoljan i s ovim , fakat vecinu vremena provedem slusajuc winamp i surfajući :D
edit:evo instaliro sam NFS , zaboso sve barijere , ukljucio s4hide , il kak se vec zove , uso u igru napokon , sve radi , sve je az 5 , sam je slika MALO crvena. da malo . koda je neko crvenu boju prolio po krajoliku okolo!! al dobro izdrzacu.. |
da nije možda žuto?meni se čini više žuta....
|
Citiraj:
moja sa 128 ddr-a ... stavio sam 2 coolera na nju da je hladi. ide sa 250/400 na 375/550 dovoljno za COD2 : goood : : goood : |
Citiraj:
lol st se grijanja tice - brijem da se dost grije , kad zgasim komp i stavim prst na pasivac jako je vruc.. |
meni je na radeonki 9250 sa nekim driverima bilo žuto...a s nekim ne...
|
Citiraj:
a ove clockove si reko da nisi mogo dobit, to su moji... jos si me pito kak...:D |
..ne znam bash na koju foru radi nfs mw na radeonu 7000..tj kako radi uopće..pa te teksture izgledaju kao da su iz hot pursuita..: goood : ..ali ok,
ja sam ganjao dx9 mod u cod2 na r9550 dok nisam poludio od brejkanja i preshao je u dx7 modu..playeri smo,kužimo se... joj čovječe jeste vidjeli,došao GODFATHER,i OBLIVION...bit će sranja opet sa kompovima i brejkovima..:D |
jedino ako 9550 nije infinity
|
nije,običnjak je bio...safirko..:D ,brejk me up je bilo svako malo..
reko ne bi hvala.. i uzeo r9800..sad malo drukčije pjeva..u 40tak fpsa..:D |
ma dobra je 9000 kartica, još je uvijek koristim , a isto tako i 9550 infiniti(530/750) isto tako dobra kartica, i x800gto2 modana
|
slažem se..u svojim cjenovnim rangovima su super..9000 do 120,130kn..
9550 do 250,300..a ne znam koliko dođe uopće x800gto2..josh moddani..: hello2 : |
9000 koristi sa duronom 750 256 mb , 9550 s duronom @2250 i 512 mb ,a x800 a64 @2700 1 gb, na svakom prilagodiš detalje i rezoluciju i igraš se
|
a da zaboravio sam na laptop i r7000 na kojem zbilja mogu igrati COD2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |