![]() |
Citiraj:
|
LOL u mirovanju
|
ajd kak bi ti preveo idle? ajd
|
besposlenom stanju. :D
|
Citiraj:
PWM je temp od mofseta od reduktora napajanja za proc koji je uvijek vruć i na bilo kojoj ploči novijojm s tim da neke ploče nemaju a neke imaju senzor za to, a većina nema, abit govori da to nema frke do 114C, evo vidim da je ATI na X1900 seriji stavio isto senzor za mofser i koji je u "leru >60C i to nije ništa čudno! http://img479.imageshack.us/img479/2861/16cm.th.jpg BTW komp nisam gasio ne pamtim, zadnji put prošle godine! |
Čovječe pa tebi je u kućištu paklenski vruće , toliku temp (matična i komšiluk GPU-a) nisam nikad uspio nabit šta god da mu radim , pa čak ni za ljetnih žega. 50C za matičnu i okolicu GPU-a ?? Ima tu i pametnijih od mene pa nek me isprave ali to nije normalno ako komp Miruje ( za @SRV@ - kompjuter koji je samo upaljen i ne radiš ništa na njemu LOL-čino )
Nije tu ni sa sensorom od CPU-a nešto u redu a zar se vent treba vrtit na nekih 800 RPM-a ?? |
Citiraj:
Nije to moja konfa to je od jednog lika koji ima X1900XTX a sa tim sam ti htjeo rteći za taj novi senzor kod atija! Inače ta konfa je DFI lp nf4 sli A64 3500+ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:27. |