![]() |
Citiraj:
|
Gle, DNS servers, fixne IP adrese, sve ja to imam konfigurirano...al opet mi connect manually ili on demand ne radi nakon nekog vremena!
Pa ajd ti nama napisi kaj si ti stavljao (ugrubo) i koji firmware imas! |
Šta se tu patite, nek exportira postavke, ti ih, Vucko, importiraj i to je to, al prije toga napravi backup svojih za svaki slučaj.
|
Citiraj:
Ja predlazem da ti meni posaljes svoj se555 ja cu tebi svoj pa se spajaj dial on demand kolko hoces. i ajd mi molimte napisi te dodatne postavke koje treba unjet u router da bi radio kao tebi bez beda |
Citiraj:
Ajde filipek, sejvaj svoje postavke i daj ih u attachment P.S. nemoj zaboravit dat sifru za ulazak u router |
Ajde nemojte dečka : evil :
Inače iz razgovora s monterom iz t-com-a sam saznao da kod nekog ne radi always on, kod nekog dial on demand, a kod nekog manual connect. Uvijek jedna od opcija radi, kod nekog sve tri, kod nekog dvije od tri. U pitanju su ovi siemens se555 i 515 routeri. Treba samo nać opciju koja radi najstabilnije... |
Ocito kod vecine radi "always on". Pa neka onda daju pakete s kojima cu ja moc bit bezbrizno biti online 24/7: bonker :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod nas, pretplata za tel i dsl 120kn + dsl flat 300kn + impulsi koje potrošiš na telefoniranje? Trebam li još nešto napomenuti? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dal treba koncesija za korištenje ferkvencije wlan-a? Di je problem? |
Ja sam bio sarkastičan jer teško da na balkanu tj u Hrv može nešto biti dobro, prelijepo zvuči ;)
|
Citiraj:
Napisal sam mail direktno u siemens.de al još mi se nisu javili, nadam se da budu nešto spremili u attachment :D |
Ima dva nova firmwarea jedan je 1.30h a drugi 1.31 koji ispravlja probleme sa sheranim printerom (jer ovaj 1.30h ima problema sa njim)
Al to neće dat na net neznam zašto... |
Citiraj:
|
Pitaj nekog jer ga se nemož skinut jer ga nema. Mislim da je bio negdje tu na forumu al neznam točno gdje.
|
Citiraj:
|
..ista stvar i meni,nekad mi stane na onom "connecting trough wanport" ili tako nesto slicno,a ova opcija allways connect mi ne igra jer koristim flat od firme tako da mi ne moze 24 sata biti na netu,triba i firmi :),ima ko rijesenje ?
|
Citiraj:
Nego zar nemožeš kad netreba isključit na prekidaču router? |
Citiraj:
|
Evo isključio sam QoS pa napravio konekciju, sad ćemo vidjet dal ima problema dok se malo poigram sa tim. al sviđa mi se kaj više lampica od lana ne treperi (ne cucla baytove više hehe) do sad na online modu je treperila svakih sekundu dvije.:)
|
Filipek, mislim da si rijesil misterij. Maknuo QoS i danas se normalno preko connect on demand spojio na net bez restartanja, a da je router bio idle prek 6 sati....
COvjece, ako i tako bude dalje radil, saljem 15kn za pivu :beer: |
Citiraj:
Evo, i danas nakon 9 sati idle-a ruter se normalno spaja na net i sve radi. : evil ::cool::cool::cool::cool::cool: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45. |