![]() |
Citiraj:
Ne ja jos uvijek nemogu vjerovat... :eek: : nono : |
@EDDIE - Daj smanji SIG pobogu.
|
Najbolje da grafa radi na defaultu, s stock coolerom i nemaš beda. :)
|
Stock mi je preglasan, imam flat pa skidam noću. Sutra nosim karticu do Domya, ali sve je to manje više nepotrebno, hebiga nadam se.
Želim ovo što prije zaboraviti, a vi ostali - šta god radili, provjerite 2X sve sitnice...ja sam prebacivao s low na high silencera, nisam ga čuo (bilo mi čudno), a teško bilo gurnut ruku... Idem spavati! |
Evo, Eddie, izgleda da sam ti oživio karticu. Doduše ne kao što je bila i prije... Još ću se malo igrat...
|
meni riklo 2 kom 9800pro...
nijedna nije imala garanciju, obje default hlađene.... |
..evo,meni čudom josh nije krepala..: cheers2 ,2mj stara negdje..sve na default oduvijek..i stock hlađena..stavio omege najnovije i disableao overclock u atitoolzima..i to je to..: hello2 : ...sve pet,i Oblivion igram čisto ok sa large texturama..doduše moram malo korigirati distance spike i to..
ali prelazim ga laganini..to je najbitnije: flyingey ... ne znam šta da kažem ferrys..2 umrtvljene..peh..:( ti si uzeo kad i ja zar ne..od deadeyea..moja radi..i sve je super...: CoolRamb |
Gore je stavljen BBA bios za samsung memoriju, na mojoj je hynix i editiran je na 594MHZ (plafon memorije je 600MHz). GPU budem probao kloknuti, ali biti će stalno na defaultu. Eto, i ovim putem - DOMY HVALA!
|
No problem, my friend. : hello2 :
|
Eto majstor domy se opet iskazao,svaka čast
|
Evo kao što piše u sigu, GPU ide 450MHZ a memorija 625, dok je kod Domya ujutro išla 604... Tko zna šta će navečer biti... :D
2001 18106 2003 6418 To je sve zasad... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08. |