![]() |
A tu je za nostalgičare i Quake IV:)
I to se čeka... |
fucke HL2 i DOOM3 . Triba cekat stalkera:D :D :D :D . TO ce bit rasturacina.
|
Ja cekam Xpand Rally da vidim hoce li se na kraju u creditsima pojaviti i moje ime. : lol2 :
|
Citiraj:
|
Half Life 2 ce uvijek biti br.1...
Stalker je dobra igra ali mislim da ce ispasti nesto kao FarCry...tipicni FPS hodas ,pucas,razmjenjujes oruzja tu i tam se provozas u nekom tenku ,zakoljes par cernobilskih mutanata i ides spat:D Zezam se Stalker bi mogao biti konkurent Hl2 i to dobar:beer: |
Iman osjecaj i želju da stalker pomete pod sa HL2 . Nek ucine smo 50% od onoga sta su rekli i bit ce novi "king of the hill". Za one koji zele znati vise. http://stalker.myexp.de/en/index.php?site=news.php
|
sada cekamo HL3 :D vjerojatno ce prije starcrafta 2 :D
|
Konačno!
Citiraj:
|
Uh...još mjesec dana:(
|
Citiraj:
nije njihov običaj da urane...:D |
Jel itko spomenuo sistem rikvajrments?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
da, radit će na S3Trio 64+ 2mb ....... ;)
u rezi 320*240, ultra low detail, no effects of whatsoever, u crno bijeloj slici..... |
Jel zna tko što je to Half Life 1: Source ?
:confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne shvaćam što je pjesnik htio reći...kave veze ima FC sa onim što sam napisao??? |
u svakom slucaju, sada treba opet preci hl, blue shift i opposing force ( a moze i 10-ak sati CS-a na netu :D ) da se svi prisjetimo zasto toliko volimo hl; a onda.... :rambo: :beer:
|
Svi cemo mi zaigrati Hl2 koliko god da ga mrzimo/volimo jer je legenda iza igre i zbog toga je to tako dobro, bolje od bilo koje druge pucacine....
Samo bude bad ako bu kratko trajal.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:06. |