PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Zalman ZM80C-HP or TT Giant III (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10194)

Sky 17.05.2004. 18:57

Vjerojatno mu nije sjeo cooler na GPU kako spada. TT je smeće (moje mišljenje, proizašlo iz iskustava sa V9 i SCF-ovima, ne želim vrijeđati nikoga tko misli drugačije), ali da je toliko, ipak ne vjerujem.

Freek 17.05.2004. 18:58

Citiraj:

Originally posted by SinglPlejer

Mozda je TT ipak dobar, mozda buraz je nesto sam zezno kad dodjem kuc vidjet cu.

pa ja imam 11+ pa gle šta hladi bez ikakvih problema i nije na max okretajima tako da buke tolko i nema.

Sky 17.05.2004. 23:33

Citiraj:

Originally posted by Freek
pa ja imam 11+ pa gle šta hladi bez ikakvih problema i nije na max okretajima tako da buke tolko i nema.
Dobro, Freek, koji kua ti pušiš?
Čovjek govori o TT Giantu, a ti o 11+...

vga killer 17.05.2004. 23:38

Nit meni nije jasno. :confused: :confused: :confused:

Mi tu o grafuljama, a ti o procu. Daj se otrijezni. :argue:

SinglPlejer 19.05.2004. 10:25

mozda se ovaj vikend vratim pa cu pogledati
a u meduvremenu komp mu se vise uopce ne pali kaze da dioda na maticnoj svijetli ventilatori se okrecu ali nista vise
imali ko kakvu ideju?

rendula 19.05.2004. 10:52

Citiraj:

mozda se ovaj vikend vratim pa cu pogledati
a u meduvremenu komp mu se vise uopce ne pali kaze da dioda na maticnoj svijetli ventilatori se okrecu ali nista vise
imali ko kakvu ideju?

Clear cmos?

SinglPlejer 19.05.2004. 11:41

to je bilo prvo sto sam mu savjetovo ali nisam ni trebo vec je probo i to i cijeli komp rastavit i ponova sartavit

SinglPlejer 24.05.2004. 01:15

veni vidi vici (komp je proradio spojio - svoje napajanje resto comos i upalio kratkospojnicim)
ali graficka ostaje skurena
nema vidljivih fizikalnih ostecenja buta win jednom pa jednom u sefu pa nece ni tak pa ispocetka
stalno izbacuje iste artifakte i mjesa boje

vga killer 24.05.2004. 02:11

Kupio ja Zalman ponovo, al ovaj put C verziju. Moram sig složit, a ne da mi se. :rolleyes:

Grafulja s 8 cm Zalmanom izgleda opako. Još će sad ić pasivnjaci i poliranje jezgre ( na kraju mi niš neće ostatod GPU-a :D ) pa će bit OC-a. Ima da ide na 400/800. Kak da ne.

Valjda neću nikaj skurit. :fuming:

Isus 24.05.2004. 02:32

Citiraj:

veni vidi vici (komp je proradio spojio - svoje napajanje resto comos i upalio kratkospojnicim)
ali graficka ostaje skurena
nema vidljivih fizikalnih ostecenja buta win jednom pa jednom u sefu pa nece ni tak pa ispocetka
stalno izbacuje iste artifakte i mjesa boje

Savjetovati TT ispred Zalmana???c,c,c,c,c,c : suicide :NHF, al jesi li s eikada zapitao zašto je Zalman kojei je "lošiji" skuplji 150kn?

Zato jer je daleko bolji ood TTovog uništavača bubnjiča.

Na Zalmana staviš 12cm vent i imaš hladnu grafulju i memoriju.

SinglPlejer 24.05.2004. 02:39

da inace TT je na prodaji 200cuna
:rolleyes:
ili :rolleyes:
ak mi netko popravi grafu dobije ga bađabe(0cuna):D

Sky 07.09.2004. 00:07

Baš smo Isus i ja poslušali tonski zapis TT Gianta 3 sa Bug DVD-a.
Prepuštam Isusu pljuvanje po TT-u. Ja ću samo reći da je to prestrašno što je TT napravio.

Isus 07.09.2004. 00:13

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Onaj malo vent gore se može ili isključiti ili uključiti, a kad je uključen se vrti na 9000RPM-a.

A onaj drugi ima tri brzine vrtnje.

Mene nekak sve vuče na to da uzmem Giant III.

Baš sam danas poslušao TT, i mogu reći slijedeće:
Urlik polifema ( čudovište iz grčke mitologije s jednim okom) kad mu je Odisej zabio užareni kolac u oko je kao let muhe prema TTu.

Sa samo jednim ventom je loše kad se uključi drugi postaje pakao, a kad čuješ sva tri samo želiš da ti puknu bubnjići kako bi mogao uživati u tišini.
Ukućani i šire susjedstvo (15km) od onog tko ima TT će se seliti u blizinu aerdodroma u Frankfurtu jer je tamo mirnije nego u blizini TT Extreme Gianta III. Uzlijetanje aviona će im tjerati osmjeh na lica. :D

BRRRRRRRRRRRRRR: axeman : : giljotin : Machineg : DualWiel :rambo:: bonker2

I onda je tebe vukao TT

Sky 07.09.2004. 00:15

ROTFLMAO :clap:
Nakon poslušanog tonskog zapisa ni Isus ni je nismo mogli doći k sebi da je netko mogao sliniti nad Giantom III /da, Freek, na tebe se to odnosi, a ni ti killer, nisi daleko :D /
Iskustvo uči : TT ni pod cijenu života osim ako ga nisi čuo na djelu i zadovoljan si razinom buke.
Sad ponovo slušam taj zapis za razbuđivanje :D

vga killer 07.09.2004. 10:45

Fala Bogu kaj sam se uspjel odhrvati želji da imam još jednog TT u kučištu. Zalmančić lijepo hladi i svi sretni i zadovoljni.

TT rulzzzzzzzzzzz :D

Sky 07.09.2004. 10:50

Citiraj:

You are one sick puppy :D

Isus 07.09.2004. 10:53

Citiraj:

Fala Bogu kaj sam se uspjel odhrvati želji da imam još jednog TT u kučištu. Zalmančić lijepo hladi i svi sretni i zadovoljni.

pitam jesu li neki drugi bili toliko pametni ili šute jer nisu bili...

vga killer 07.09.2004. 11:01

Citiraj:

Originally posted by Sky
You are one sick puppy :D
Pa sad, vjerojatno jesam. :cool:

@ Isus - nadam se da jesu i sad pred svima kažem da više nikad neću kupit TT vent. Amen

aurellie 07.09.2004. 12:10

I ja sam vidio TT Giant3, da i ja kažem dvije riječi.

Jebote što je stvar ružna. Nešto nevjerojatno...

Onaj mali vertikalni vent...znate na koliko se okreće? 9000 rpm!! i wow, puše čak 2,5CFM :fuming:

Vjerojatno ni TT ne zna zašto su ga stavili..možda izgleda kul 12-ogodišnjacima.

Sam pasivni dio kulera je čist ok izrađen, te usporediv sa zalmanom kada se uzme u obzir i cijena, te bi s 12cm ventom vjerojatno obavio posao jednako dobro kao zalman.

Ali TT ventilatori, majko moja, neda mi se više pisat... :fuming:

tor 07.09.2004. 19:31

Ma kakav vražiji TT. Zalmanče nema bezveze titulu kralj tišine.

aurellie 08.09.2004. 13:50

Ma kakav vrazji zalmam. Ko ce trosit lovu na to, ovak ose hladi graficka :beer:

http://img28.exs.cx/img28/2161/zalman_owned.th.jpg

Codiac 08.09.2004. 22:36

tt je ok ako ti je kuciste daleko od tebe..

ugalnom to je za one koji vole turirati komp na nacin da misle da je to auto .....

Sky 09.09.2004. 00:39

Dobra:D

MentalHarikiri 09.09.2004. 01:46

Citiraj:

Originally posted by Codiac-
tt je ok ako ti je kuciste daleko od tebe..

ugalnom to je za one koji vole turirati komp na nacin da misle da je to auto .....

taj sam :D

iako nebih TT nikad više u kučište stavio...ko kad papci naljepe ono sranje na auspuh pa misle da su face :rolleyes:

kod mene uz zvuk i konji (CFM) moraju biti dobro odrađeni

vudu2 09.09.2004. 01:52

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
taj sam :D

iako nebih TT nikad više u kučište stavio...ko kad papci naljepe ono sranje na auspuh pa misle da su face :rolleyes:

kod mene uz zvuk i konji (CFM) moraju biti dobro odrađeni

Hmm
Kako si zadovoljan sa tornadom? Kakva je razina buke? I, naravno, gdje si ga nabavio, jer bi se i meni jedan dobro uklopio sa slk800u

MentalHarikiri 09.09.2004. 02:20

Citiraj:

Originally posted by vudu2
Hmm
Kako si zadovoljan sa tornadom? Kakva je razina buke? I, naravno, gdje si ga nabavio, jer bi se i meni jedan dobro uklopio sa slk800u

dobio besplatno :D mental-rođoUSA veza ;) (mislim da ih ima u SLO...coolpc ili tak nešto)

na 12V (4800RPM) glasniji od sobnog ventilatora,tiši od usisivača :smoke:
na 3000RPM se načuje :D ....je da bi sky završio u disney-landu (aka Vrapče) ,al meni ne smeta....

btw tornado je 92mm vent pa nebi baš išao na slk800

vga killer 09.09.2004. 10:20

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
na 3000RPM se načuje :D ....je da bi sky završio u disney-landu (aka Vrapče) ,al meni ne smeta....

Uopće se ne bi čudio.

Jenput kad dođe Sky do mene usjetit će snagu Volcana 7+ na 6k RPM. :D Na kraju ćemo ga ić posjećivat na psihijatriji.

Sky 09.09.2004. 11:28

: roller :
Ja da završim na psihijatriji zbog V7+? Kajgod, imao sam ja V9 i dva SCF-a (i još imam :)), e to je mind numbing buka :D
Ali tornado bi me mogao stjerat tamo...:burn:

vga killer 09.09.2004. 11:31

Volcano je samo početak. Zmislil bum ja još nekaj.

Sky ide u Vrapće, Sky ide u Vrapće. Slavlje. Konačno neću morat gledat taj sig s konfom koju bi i smetlar z metlom bolje složil. : roller :

Sky 09.09.2004. 11:47

Ma ne buš ti više niš moral gledat, znam gdje živiš, naći ću te...: evil : : boxers : :D :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59.