PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1-nova sezona (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35448)

Jelc 23.10.2006. 00:52

Citiraj:

Autor glista (Post 550872)
papak kakav je bio cijelu karijeru

Citiraj:

malog prepotentnog njemčića

Čini mi se da ti je malo dosadno pa si počeo pretjerivati sa provokacijama?

Malo prije sam pobrisao vrjeđanje Alonsa, tebe sam već par puta upozoravao pa ovoga puta neće biti brisanja nego nekaj (meni) zabavnije.

glista 23.10.2006. 00:56

Citiraj:

Autor Zvijerko (Post 550902)
@Glista

Jesam li ja rekao da Schumi nije takav? Nisam. Svi su oni manje-više takvi. Samo ti cijelo vrijeme sve loše u Schumiju pričaš, a svi ostali su super.

ma ne govorim ja ništa loše o MS-u, ja njega izrazito cjenim kao i sva njegova dostignuća, samo ga ne simpatiziram baš previše i pokušavam biti realan u prosuđivanju činjenica koje nam se predočuju.....i smeta me naravno kad neki ovdje nemaju snage pošteno reći - bravo alonso, bio si bolji i zasluženo si osvojio naslov kuiš, malo me sve to podsjeća na kosovsku bitku...

vga killer 23.10.2006. 00:56

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 550886)
alonso u madjarskoj je zaobisao "rainmana" za krug u 24. krugu utrke...sta se je onda trebo schumi ubit po toj logici?

Ova ti je dobra. A jel znas mozda zast ga je prestigo??? U mađarskoj nije bila premokra staza, a Bridgestonove gume u takvoj situaciji ne rade nikako i TO znam iz prve ruke mozes isključit bilo kakvo pametovanje.

Nije schumi uvijek bio najbrži/najbolji, al je dokazao da jedini moze ako treba i po 20 krugova zaredom odvozit kirurški precizno, a to mislim da nemre nitko drugi.

A što se kiše tice, dokazao je i previse puta zasto je najbolji po kiši, al ako te gume, kao i u mađarskoj, ne služe ničemu onda se mozes na trepavice postavit.

vorda22 23.10.2006. 00:59

sto ces ga bannat zato jer prica protiv schumija...LOLCINA!

vorda22 23.10.2006. 01:07

Citiraj:

Autor vga killer (Post 550915)
Ova ti je dobra. A jel znas mozda zast ga je prestigo??? U mađarskoj nije bila premokra staza, a Bridgestonove gume u takvoj situaciji ne rade nikako i TO znam iz prve ruke mozes isključit bilo kakvo pametovanje.

pogledaj ostale postove malo i onda ces vidjeti zasto sam to ovako napisao...svatko je mogao vidjeti da su bs gume bile u banani u madji, i da je uz svoj talenat i zbog toga alonso izgledao tada kao schumi danas...ali bas me zanima koji bi to bili komentari da je bilo obratno :)

Jelc 23.10.2006. 01:07

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 550918)
sto ces ga bannat zato jer prica protiv schumija...LOLCINA!

Ne, zbog provociranja i vrijeđanja ako tako nastavi.
Ako sam ljudima brisao postove u kojima Alonsa zovu debilom-misliš da neću sakcionirati njega koji je već par puta upozoravan na neke stvari?

I ne samo njega nego bilo koga sa takvim ponašanjem.
Pa onda odLOLajte kam hoćete.:p
I slobodno se žalite adminu...

replace 23.10.2006. 01:07

Citiraj:

da ali tu moraš uračunati massin ulazak u boks .....pa onda računaj zaostatak i nadoknadu.....
osim toga smiješni ste s ovim hlavospjevima o šumaheru, ok čovjek je dobro odvozio trku, ali kaj je trebao? vuć se ko krepana mačka...mislim sjetite se 2003.......halo? ali pokazao je da je papak kakav je bio cijelu karijeru, poslje trke nije fino ljepo otišao ko čovjek i čestitao prvaku....ttt...jadno

on je njemu cestitao i nebrini se oko toga,papak je onaj drugi sta je okrivio cijelu organizaciju i svoju momcad pa cak i mehanicare i svoga drugoga vozaca da pomaze schumiju,a vrhunac svega je kad ga je schumi stigao u zadnjih nekoliko utrka nije mu htio ni u oci pogledati na kraju svake utrke je pobjegao,toliko o fair playu.Drruga stvar - tocnije schumi je nadoknadio krug zaostatka znaci nekih 72 sekunde,a na kraju je prednost bila 24 sekunde s strganom gumom,neplaniranim ulaskom,2 x box i vise puta gubljenja brzine bolida kod izlaska na zavoj po par sekundi tako da nemoj umanjivati neke stvari.Treca stvar vec mi se bljuje od tvojih komentara i pljuvanja po najboljem vozacu F1 vec su mi smijesne te tvoje pljuvacke nakon svake utrke,jos da nadodam sjeti se ti svih 16 godina kako prvak vozi od prve do zadnje,sjeti se ti 2000,01,02,03,04... pa onda starije povijesti malo....Ako je neko papak onda je to tvoj idol MONTOYA bas pravi jadnicak koji je ko papak pobjegao iz F1 jer nije mogao podnijeti velicinu MS kao i ti samo sto ti to trpis vec 16 godina pa mi je jasno zakaj si ifrustriran i nadrkaj i zivcan svaki put....

freman000 23.10.2006. 01:14

Citiraj:

Autor glista (Post 550883)
lako se k..... sa 1,5 s/k bržim bolidom.....bolidom s kojim nekakav tamo divljak iz prašume radi 30sec prednosti.......

divljak iz prasume??? molim te nauci se kulturi jer zivimo u 2006 godini,ako je neko divljak onda si to definitivno ti i tvoj komentar....zalosno i jadno...

vga killer 23.10.2006. 01:14

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 550924)
pogledaj ostale postove malo i onda ces vidjeti zasto sam to ovako napisao...svatko je mogao vidjeti da su bs gume bile u banani u madji, i da je uz svoj talenat i zbog toga alonso izgledao tada kao schumi danas...ali bas me zanima koji bi to bili komentari da je bilo obratno :)

O : roller :, tada Alonso ziher nije izgledo ko Schumi danas. Ovo danas je bila vožnja i pol, a ona alonsova samo vožnja.

Jedino je po meni Hakinnen u svoje vrijeme bio pošten konkurent šumiju i koji put i šumia naučio kojem triku pogotovo ono prestizanje u belgiji koje je jedno od najljepših u zadnje vrijeme.

vorda22 23.10.2006. 01:21

Citiraj:

Autor vga killer (Post 550932)
O : roller :, tada Alonso ziher nije izgledo ko Schumi danas. Ovo danas je bila vožnja i pol, a ona alonsova samo vožnja.

http://www.youtube.com/watch?v=EPPYMUs7-bg

glista 23.10.2006. 01:21

prvo i osnovno je nemam idola, malo mi je nakaradan taj izraz sam po sebi.....a jedini isfrustrirani kojeg ja ovdje vidim si ti, žao mi je što danas nećeš moći mirno spavati.....

cassper 23.10.2006. 01:22

Citiraj:

Autor glista (Post 550898)
sjećam se ja tamo nekakvog malog prepotentnog njemčića iz '94.....a sjećam se i jedno strašljivog strašnog prvaka iz '03......

inače isti taj čovjek je odvezao kako bi odvezao svaki drugi vozač na oproštaju karijere u superiornom bolidu (i još k tome u borbi za naslov)....maksimalno na nož....

ajde molim te pricaj gluposti vise,toliko isfrustriranog covjeka s schumijem nisam nikada jos sreo,pa je to nevjerojatno,jos nisam upoznao nekoga ko je toliko ljut ili neznam kako da to opisem mozda s "bolestan" da nista drugo nemoze nego nakon svake utrke ali bas svake utrke mora negdje pljunuti schumija,jel ti treba psihijatar? ajde reci pa cemo mi s foruma da ti platimo i odvezemo te u vrapce...

glista 23.10.2006. 01:23

Citiraj:

Autor replace (Post 550926)
on je njemu cestitao i nebrini se oko toga,papak je onaj drugi sta je okrivio cijelu organizaciju i svoju momcad pa cak i mehanicare i svoga drugoga vozaca da pomaze schumiju,a vrhunac svega je kad ga je schumi stigao u zadnjih nekoliko utrka nije mu htio ni u oci pogledati na kraju svake utrke je pobjegao,toliko o fair playu.Drruga stvar - tocnije schumi je nadoknadio krug zaostatka znaci nekih 72 sekunde,a na kraju je prednost bila 24 sekunde s strganom gumom,neplaniranim ulaskom,2 x box i vise puta gubljenja brzine bolida kod izlaska na zavoj po par sekundi tako da nemoj umanjivati neke stvari.Treca stvar vec mi se bljuje od tvojih komentara i pljuvanja po najboljem vozacu F1 vec su mi smijesne te tvoje pljuvacke nakon svake utrke,jos da nadodam sjeti se ti svih 16 godina kako prvak vozi od prve do zadnje,sjeti se ti 2000,01,02,03,04... pa onda starije povijesti malo....Ako je neko papak onda je to tvoj idol MONTOYA bas pravi jadnicak koji je ko papak pobjegao iz F1 jer nije mogao podnijeti velicinu MS kao i ti samo sto ti to trpis vec 16 godina pa mi je jasno zakaj si ifrustriran i nadrkaj i zivcan svaki put....

prvo i osnovno je nemam idola, malo mi je nakaradan taj izraz sam po sebi.....a jedini isfrustrirani kojeg ja ovdje vidim si ti, žao mi je što danas nećeš moći mirno spavati.....

replace 23.10.2006. 01:24

Citiraj:

Autor glista (Post 550935)

nejavljaj se montoya bolje ti je da odes kod psihica kako je i ovaj rekao a i procitaj si kao dokaz sve svoje postove uglavnom "psihopatski" bih rekao s tvoje strane : roller : : roller : : roller : : roller :

glista 23.10.2006. 01:24

Citiraj:

Autor cassper (Post 550936)
ajde molim te pricaj gluposti vise,toliko isfrustriranog covjeka s schumijem nisam nikada jos sreo,pa je to nevjerojatno,jos nisam upoznao nekoga ko je toliko ljut ili neznam kako da to opisem mozda s "bolestan" da nista drugo nemoze nego nakon svake utrke ali bas svake utrke mora negdje pljunuti schumija,jel ti treba psihijatar? ajde reci pa cemo mi s foruma da ti platimo i odvezemo te u vrapce...

nisam te vidio da si čestitao alonsu na naslovu prvaka

freman000 23.10.2006. 01:26

Citiraj:

Autor glista (Post 550939)
nisam te vidio da si čestitao alonsu na naslovu prvaka

ni ja tebe nazalost nisam nikada vidio da si nesto lijepo napisao o schumacheru,tvoj idol je montoya : roller : tako da nemam cemu cestitati taj je odavno pobjegao,a nemaskiraj se sad s renaultom,bolje ti je da napises nekad nesto i pozitivno o schumija jer od 1 pa do 22 stranice ovoga threada je samo pljuvanje,nakon svake pobjede i dobre voznje....

ivan OS 23.10.2006. 01:26

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 550886)
alonso u madjarskoj je zaobisao "rainmana" za krug u 24. krugu utrke...sta se je onda trebo schumi ubit po toj logici?

Gume majstore samo gume,kada su proradile na ferrariu nije više tako bježao.

glista 23.10.2006. 01:27

Citiraj:

Autor replace (Post 550938)
nejavljaj se montoya bolje ti je da odes kod psihica kako je i ovaj rekao a i procitaj si kao dokaz sve svoje postove uglavnom "psihopatski" bih rekao s tvoje strane : roller : : roller : : roller : : roller :

dečko shvati da mene interesira samo f1, s obzirom da montoye već neko vrijeme nema nije vrijedan spomena, kuiš?

cassper 23.10.2006. 01:29

Citiraj:

Autor glista (Post 550905)

i ne ti ne bi mogo sjest, ali čovjek iz prašume je izgleda bio dovoljan...

cek samo malo jel tebi trebaju ovakvi izrazi,nazalost moja dijagnoza je bila tocna "psihopat": roller : pa pogledaj odakle ti je idol MONTOYA,hehehhehe nejerojatno sta ce se sve napisati da se hracne po schumiju

glista 23.10.2006. 01:30

Citiraj:

Autor freman000 (Post 550943)
ni ja tebe nazalost nisam nikada vidio da si nesto lijepo napisao o schumacheru,tvoj idol je montoya : roller : tako da nemam cemu cestitati taj je odavno pobjegao,a nemaskiraj se sad s renaultom,bolje ti je da napises nekad nesto i pozitivno o schumija jer od 1 pa do 22 stranice ovoga threada je samo pljuvanje,nakon svake pobjede i dobre voznje....

onda obriši te svoje zamašćena stakalca i čitaj malo sporije i pažljivije, možda nešto i uočiš....i molim te ne veži uz moj avatar riječ idol, kuiš. ja nemam idola.

vorda22 23.10.2006. 01:31

Citiraj:

Autor ivan OS (Post 550944)
Gume majstore samo gume,kada su proradile na ferrariu nije više tako bježao.

pa da "samo" gume...danas je bilo "samo" doc do cilja u top 5-6 za renault...nikakvo utrkivanje nije bilo prioritet s njihove strane...button odlican, dok mclaren ne moze konkurirati cijelu sezonu...ostaje tko? :)

freman000 23.10.2006. 01:33

Citiraj:

Autor glista (Post 550914)
ma ne govorim ja ništa loše o MS-u, ja njega izrazito cjenim kao i sva njegova dostignuća, samo ga ne simpatiziram baš previše i pokušavam biti realan u prosuđivanju činjenica koje nam se predočuju.....i smeta me naravno kad neki ovdje nemaju snage pošteno reći - bravo alonso, bio si bolji i zasluženo si osvojio naslov kuiš, malo me sve to podsjeća na kosovsku bitku...

cekaj sad se malo jos i pravis pametan,daj molim te ti da si realan nebi uopce pisao takve stvari,ako ti se neke cinjenice predocuju onda i sam znas sto znaci "cinjenica" onda neiskrivljuj rijeku jer ti nestoje neke stvari.A mene posebno smeta sta neznas reci schumi najbolji si! a o zaslugama nebih komentirao

Jelc 23.10.2006. 01:34

Sezona je gotova.
Vidim da su malo uzavrele strasti nekih forumaša, nema smisla nastavljati ovako...

Vidimo se sljedeće sezone.:)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:08.