![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Malo prije sam pobrisao vrjeđanje Alonsa, tebe sam već par puta upozoravao pa ovoga puta neće biti brisanja nego nekaj (meni) zabavnije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije schumi uvijek bio najbrži/najbolji, al je dokazao da jedini moze ako treba i po 20 krugova zaredom odvozit kirurški precizno, a to mislim da nemre nitko drugi. A što se kiše tice, dokazao je i previse puta zasto je najbolji po kiši, al ako te gume, kao i u mađarskoj, ne služe ničemu onda se mozes na trepavice postavit. |
sto ces ga bannat zato jer prica protiv schumija...LOLCINA!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako sam ljudima brisao postove u kojima Alonsa zovu debilom-misliš da neću sakcionirati njega koji je već par puta upozoravan na neke stvari? I ne samo njega nego bilo koga sa takvim ponašanjem. Pa onda odLOLajte kam hoćete.:p I slobodno se žalite adminu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino je po meni Hakinnen u svoje vrijeme bio pošten konkurent šumiju i koji put i šumia naučio kojem triku pogotovo ono prestizanje u belgiji koje je jedno od najljepših u zadnje vrijeme. |
Citiraj:
|
prvo i osnovno je nemam idola, malo mi je nakaradan taj izraz sam po sebi.....a jedini isfrustrirani kojeg ja ovdje vidim si ti, žao mi je što danas nećeš moći mirno spavati.....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sezona je gotova.
Vidim da su malo uzavrele strasti nekih forumaša, nema smisla nastavljati ovako... Vidimo se sljedeće sezone.:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:08. |