PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1-nova sezona (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35448)

danij3l 11.09.2006. 01:46

Citiraj:

Autor undo (Post 519617)
ja sam mislio na podizanje standarda od rekorda pa nadalje jer nece biti isto s njim i bez njega pa je meni zao kaj si ti shvatio krivo : baad : a uvrijedio se nisam nista tako da nebrini,pa ferraristi smo :D a ja sam rekao odavno da necu vise na temu sporta pisati pa eto samo da ti objasnim ukratko :burn:

sorry i dvije rijeci:

FORZA FERRARI

replace 11.09.2006. 02:11

odlazi najveci,hvala za sve pobjede koje si donio ferrariju i sve rekorde i naslove,neznam sta jos dodati u ovom trenutku...jednom rijecju jos jednom HVALA za sve voznje u kojima smo uzivali dok si vozio

vga killer 12.09.2006. 00:26

Evo ja se vratih iz Italije, ovo cu pamtit cijeli zivot.

Slike cete dobit uskoro, jer nemam snage za sredivanjem.

Matth€w 13.09.2006. 23:48

Evo svježe vijesti; Alosno je ozljedio koljeno u Monzi na treninzima, pa će tako propustiti ovotjedne pripreme u Jerezu...

GoGzS 01.10.2006. 09:52

2 utrke prije kraja, prva dvojca 0 bodova razlike...bit će zanimljivo sljedećih tjedana.. :)
Utrka je bila dost zanimljiva, non stop prestizanja...ma zakon, tak i treba...jedino mi je žao Heidfelda, 2 zavoja prije kraja...i pafff...šteta...dobro što se uopće dovuko do cilja...

Matt 01.10.2006. 10:13

Jedan, jedini neponovljivi car Michael Schumacher!!!

Jelc 01.10.2006. 10:30

Zanimljiva utrka, sad mi nije žao kaj sam legao poslje tri a digao se u osam:D

speedy-3 01.10.2006. 11:50

kreten idiot moron ma joooooooj nije mi se dalo silaziti mislio sam sve ce biti kao na startu (bar sa se prvog mjesta tice) i sada vidim na www.formula1.com je Schumi svima opet pokazao kako se F1 vozi :D

IMA TO NETKO SNIMLJENO MOZDA????

Jelc 01.10.2006. 12:24

U 16:00 je skraćena snimka (oko 45 minuta) na HTV2.

speedy-3 01.10.2006. 12:37

na rasporedu toga nema http://www.hrt.hr/raspored/?raspored...tum=2006-10-01

je prasicko rekao da ce biti snimka?

Jelc 01.10.2006. 12:42

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 533079)
na rasporedu toga nema http://www.hrt.hr/raspored/?raspored...tum=2006-10-01

je prasicko rekao da ce biti snimka?

Ja sam gledao na teletextu.
Osim toga-Ljubo car je popušio za čuku vremena....ne znam kaj bi gledali toliko koliko su napisali na svojim stranicama:p

nicko 01.10.2006. 12:57

Odlicna utrka, odmah iza hungaroringa...
Sreca je presudila danas schumiju, ali koliko puta se alonso tako krumpirao :)
A jadni kimi...ne znam dal da se smijem ili da placem....
Bas cemo vidjet sljedece godine Alonsa u McLarenu : lol2 :

Jelc 01.10.2006. 13:16

Raikkonen nema sreće pa da ga je*eš.
Svaki put isto...

LuXor 01.10.2006. 13:24

Citiraj:

Autor Jelc (Post 533130)
Raikkonen nema sreće pa da ga je*eš.
Svaki put isto...

Nadam se da će iduće sezone imati više sreće... stvarno super vozi...

SRV 01.10.2006. 14:39

Citiraj:

Autor LuXor (Post 533143)
Nadam se da će iduće sezone imati više sreće... stvarno super vozi...

Naravno...iduce godine je sigurno prvak. ;)

speedy-3 01.10.2006. 22:01

SRECE pa nema to nikakve veze sa srecom,,,, ima shrot bolid,,,,, iduce sezone uzhas idiot Alonso otisao u Mclaren sto stvarno nema smisla sa zivotom totalno s konja na magarca,,,,, Schumi u mirovini Finac u Ferrariju,,,,,,, ma vise nema smisla da gledam F1,,,,,

Darth Vader 01.10.2006. 22:35

da da, car opet rula, doduše Alonsu se naplatilo sve ono sa čim nije ima pehova cjelu prošlu i pola ove sezone, zakon velikih brojeva, ali sve se to pika, zato i postoji konstruktorski naslov.

PS. Jel netko možda snimio utrku, ja zaboravio a treba mi jako da kompletiram sezonu, ajd pliz ak netko ima neka javi.

Red_Dragon 02.10.2006. 10:00

A što se opet dogodilo Kimiju? Jučer sam bio u berbi tak da sam vidio samo prvih 20 min. Kimi se dobro držao. Jel bio kvar motora ili nešto drugo?

Matth€w 02.10.2006. 10:13

Brijem da je zapeo u brzini, nekaj s mjenjačem uglavnom

speedy-3 02.10.2006. 11:52

Citiraj:

Autor [Red]Dragoon (Post 533806)
A što se opet dogodilo Kimiju? Jučer sam bio u berbi tak da sam vidio samo prvih 20 min. Kimi se dobro držao. Jel bio kvar motora ili nešto drugo?

dogodilo mu se to da vozi Mclaren : suicide

Andeo 02.10.2006. 12:24

Hm, bas me zanima koliko ce pouzdan biti Ferrari Kimiju.

Gabre 02.10.2006. 12:30

neka malo Schumaher haters vide kako se vozi, i da se više ne priča da samo kroz boksove pretječe...
fino je obišao renolčeke na STAZI, pokazao kako se vozi, iako su mu gume bile u banani prvih nekoliko krugova.. a na kraju vozio sa potpuno poderanim gumama...

Schumaher ima srce i duše, jeste vidjeli koje veselje na kraju utrke? a mehaničare i ekipu iz boksa?

NAJJAče je kad je alonso bacio šampanjac pa je ispala boca njegoom mehaničaru i pukla (neki bi rekli znak da mu pucaju sve nade u osvajanje prvenstva ;) ), a kad je tip iz Ferrarija uhvatio bocu, mislim da nije bilo ponosnijeg čovjeka od njega u tom trenutku! FACA! a to je i pokazao! :)

Mljac 02.10.2006. 12:45

Šumi je ipak car. I jedan od 5 najvećih svih vremena.
Ostali su samo ostali....

speedy-3 02.10.2006. 22:23

Citiraj:

Autor Gabre (Post 533926)
neka malo Schumaher haters vide kako se vozi, i da se više ne priča da samo kroz boksove pretječe...
fino je obišao renolčeke na STAZI, pokazao kako se vozi, iako su mu gume bile u banani prvih nekoliko krugova.. a na kraju vozio sa potpuno poderanim gumama...

Schumaher ima srce i duše, jeste vidjeli koje veselje na kraju utrke? a mehaničare i ekipu iz boksa?

NAJJAče je kad je alonso bacio šampanjac pa je ispala boca njegoom mehaničaru i pukla (neki bi rekli znak da mu pucaju sve nade u osvajanje prvenstva ;) ), a kad je tip iz Ferrarija uhvatio bocu, mislim da nije bilo ponosnijeg čovjeka od njega u tom trenutku! FACA! a to je i pokazao! :)

nisam gledao utrku ali citao sam komentare i kontam da je Alonso imao losu odluku za gume i boksu i zato ga je Schumi stigao i prestigao,,,,,

a kako se vozi to je jos davnih dana svima pokazao,,,,,,, sada se jos samo "malo" izivljava za kraj :):)

Darth Vader 02.10.2006. 23:35

isuse....!!!

skinuo utrku s neta, pogledo danas 2 puta. Kako ih je Schumi naprašio pa to je za nepovjerovat. Samo neka mi netko kaže da Fisziko nije pustio Alonsa.... pustio je i Schumia samo da i Alonso prođe...loše.

Alonso je imao peh sa zadnjom gumom, ali i previše je filozofirao, svaki ulazak je mjenjao gume dok to drugi nisu radili, mozda je bio loš prvi set, ali sumnjam da je s obzirom na vremena koja je vozio.

Šta da vam kažem, utrka se vozila 56 krugova....

Zvijerko 02.10.2006. 23:41

Ono što je fizikela ( :) ) napravio je sigurno namjerno puštanje bilo. Toliko o nepoštenju Ferraria, a poštenju ostalih

Gabre 06.10.2006. 02:12

Citiraj:

Autor Zvijerko (Post 534531)
Ono što je fizikela ( :) ) napravio je sigurno namjerno puštanje bilo. Toliko o nepoštenju Ferraria, a poštenju ostalih

čisto puštanje. A u pravilima FIA-e se navodi strogo kažnjavanje... ali eto, neka im, nije im pomoglo... :)

ali, naravno, da je to ferrrari napravio... pa majke ti, izbacili bi ih bili iz utrke i diskvalificirali, i vrag zna što još... ;)

vorda22 06.10.2006. 11:13

schumi je bio prvi iskljucivo zato jer su i kimi i alonso bili u problemima...ne znam cemu uvijek potreba za uvelicavanjem necega cega nije bilo...valjda su to karakteristika schumijevih fanova :)

sam schumi je izjavio nakon utrke da nije imao problema sa gumama nego da je bio iznenadjen sto je mogao pratiti brzinu vodecih...greska renaulta da stave nove prednje gume alonsu i gubitak 10 ekstra sekundi zbog "matice" kotaca je odlucilo utrku...naravno i odustajanje kimija...ovi ostali se tako i tako ne mogu mjeriti sa prvom trojicom :)

ali dobro treba pobjedjivati i kad nisi najbolji i to je isto odlika prvaka :)

SRV 06.10.2006. 11:44

Ko sto rece vorda22 treba imat i srece ;)

Kimi 06.10.2006. 23:31

sutra buđenje u 8 da gledam kvalifikacije....ko znam možda kimi nebude imao nesreću(a sreću nikad neće imati).....šugavo je što odlazi u ferrari...inače kubica odlično vozi..šta vi mislite o kubici

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:14.