![]() |
Citiraj:
|
stvarno se svakakvih gluposti ovdje dalo procitati,,,,,,, :) sve u svemu MS je totalno no.1 i ako ce se povuci ove sezone bilo bi zasluzeno da se povuce s jos jednim naslovom, ukoliko ga neosvoji bio bi red da izdrzi jos jednu sezonu u crvenom bolidu jer iduce sezone svi idu s istim gumama i sadasnja forma Ferrarija bi se trebala nastaviti,,,, Alonso odlazi u Mclaren sto je stvarno glup potez kad ovi nikako da sloze bolid koji ce biti dovoljno jak i pouzdan tokom cjele sezone,,,,,,, sada je na pocetku sezone slab pa kad bude dosta konkurentan muce ih razno razni kvarovi i jos kad se dodaju vozacke pogreske koje su neizbjezne,,,,,, lose,,,,,, Kimi definitivno nece ostati u Mclarenu sad kad Alonso ide ondje i jos je "enigma" gdje ce on otici,,,,,, no sto god ta dvojica napravili bilo bi najc gledati "crvenog vraga" kako uzima jos jedan naslov prvaka u propetom konjicu,,,,,, ( i te glasine o tome kako MS odlazi nisam bas isugran koliko su tocne jos on nie poskidao sve rekorde a to mu je jos manje vise jedini cilj u f1 bar je bio dok nie dobio i vozacku konkurenciju kao sto je prije bila)
|
Citiraj:
A schumiju fali jedan rekorda to je samo pobjeda jos jedna u monacu i to je to,ako mu opet neizmisle nesto ko svaki put! svidja mi se ova zadnja recenica u zagradi od spedeja 3 ;) dosta dobro elaborirano ako ima konkurenciju brzo ih se rijesi ako nema vozi iz gusta i uzima rekorde ;) to bi i ja volio da ostane jos jednu sezonu,ali mislim da ako osvoji naslov neka se oprosti onda kao najveci svih vremena! to bi bila taman NAJBOLJA oprostajka! Trn u oku za neke ;) |
Sve dok bude vrjeđanja na threadu postovi će se brisati.
Bilo bi lijepo za promjenu vidjeti par postova za redom u kojima se ne koristi rječnik iz osnovnjaka... |
Što ćeš, Jelc, to ti je kada se spoje jaka uvjerenja i slabi umovi...
|
Citiraj:
|
Sorry, ali sam prošao kroz ovu kobasicu prije tvoje intervencije i to je jedini zaključak do kojeg sam došao. :(
Oduševljen sam nedjeljnom utrkom, pa sam si mislio da i ja nešto pametno napišem. Poslije rečenog čitanja svega, zgadila mi se cijela tema. A moj post je namjenjen fanboyevima koji su prešli granicu pristojnog navijanja... :) |
Ja samo mislim da svim pravim fanovima F1 je dosta monotonije u formuli - tj. totalne dominacije ferrarija. Pa kome je interesantno gledati formulu ako se zna da če na čelu biti MS i to tako več 10god. Svaka utrka bi trebala izgledati kao ova u nedjelju gdje bi bitka za svjetskog prvaka i prvaka konstruktora trebala biti nezvjesna do zadnje utrke. Pa zato pijmo za to :beer:
Živjeli!!! |
Citiraj:
|
@vga
znači ferrari ispred schum? |
Da^^
Pratim Formulu od 1993 i od tad navijam za Ferrari, a s vremenom se onda to prenjelo i na schumia, al crvena boja je prvom mjestu |
pa sto svi sute?? bila odlicna utrka danas malo je bilo kao i prosle sezone ovih zadnjih 14 krugova alonso i Schumi da je bio samo jos jedan krug fino bi ga Schumi podero (mozda) , utrka bila zanimljiva gotovo kao u madarskoj bilo definitivno najbolja ove sezone (odmah iza madarske)
|
Ja isto mislim da bi njegov ga schumi skinuo na kraju starno-ciljne ravnine...steta...zaostatak se mjerio u tisucinkama...
Ferrari se malo kurcio previse, ali dobro, svejedno mislim da ce schumi osvojit naslov, a ferrari konstruktorski.... Utrka je bila super, ova staza u turskoj je odlicna, siroka i ima dosta mjesta za pretjecanje... Massa je odradio svoj posao ocekivano, a Kimmi opet nema srece.... |
onaj usrani režiser pokazivao barichela cijelo vrijeme
|
kubica je bio odlican isto bas je najc vozio,,, i onaj napad na Fissicelu je bio odlican hehe nie se Fisi sigurno nadao da ce ovaj pokusat vratiti svoju poziciju :D
inace za Alonsa mogu samo reci IDIOT sa je potpisao za Mclaren kad vidim Kimia ove sezone kako mu djelovi s bolida padaju znam da cu tako sljedece gledati Alonsa :D bas mu je odlicno islo u renaultu i sad ode u taj trenutno prelosi Mclaren |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš Schumiju nažalost i nije ležala ova staza iako je bio poprilično brz, greške su ga skupe koštale... i na trci i na kvalifikacijama... šteta...: nono : Renault je očito malo bolje poštimao za trku bolid pogotovo grip u zavojima velike brzine što se vidjelo u zavoju broj 8, ona lijevi, gdje se ide preko 260km/h. Jednostavno bi pobjegao Schumiju, a i inače Renault ima puno bolji grip i na izlascima iz zavojima, dok na kočenjima... e to je druga priča... Bridgestone je očigledno puno bolji, a to ne samo da se vidi i na Ferrariju nego i na ostalim timovima koji su na Bridgestonu...Još da riješe problem s zagrijavanjem guma u prvim krugovima... milina bi to bila... |
Alonso je znao da ga msc moze prec samo u zavojima 12 i 14 i tako je i vozio. Skidam covjeku kapu. Valjalo je zadrzat msc-a koji je bio puno brzi. Alonso je u onih 14 krugova pokazao da nije ni za dlaku(da, dlaku!) losiji vozac od jednog msc-a. Istina je da msc ima puno vece iskustvo i 7x vise titula :D
Nemojte molim vas sad pocet s onim "ne moze bit alonso u rangu sa msc..." |
Pa baš da je Schumi bio puno brži... i nije... bilo 1-2 pokušaja, ali slabo... tu su negdje bili po jačini... ma obojica su imali probleme s gumama...
|
alonso je utrku odvezao majstorski i na nivou prvaka, i iskreno se nadam da će uspjeti obraniti naslov jer cijelu sezonu vozi najkonstantnije od svih, a daleko od toga da ima najbolji bolid na gridu
|
Citiraj:
Istina je da Schumijev drugi set guma nije valjao, ali treci je bio dobar. Upravo je u 55. krugu odvezao najbrzi krug. |
Utrka je fakat bila zanimljiva, staza je predobra. Tolko preticanja nije bilo u svim utrkama zajedno izuzmemo li mađariju.
Za dva tjedna ću vas pozdravljat iz Monze, tj. iz Ferrarijevog boksa od kud cu gledat trku i očekujem Ferrarijevu dvostruku pobjedu :D |
Citiraj:
|
Fak Ferrari.
French power all the way :) Danas mi je F1 bila mrak. Svida mi se ova staza u turskoj. Al bijedni pokušaj shumija da skine alonsa u zadnjem krugu. CCCCC. :) |
Citiraj:
@ fleks - "French power all the way" : nono : : evil : : stoopid |
Citiraj:
Ja sam bio i tamo se žilio ko budala na onim simulatorima, tj. plejki da odovozim što bolje vrijeme... prva nagrada je bila odlazak na utrku u Monzi... kvragu... bio sam 5... : nono : |
Bio sam u Boogaloo-u u zagrebu i sve ih oprao :D U finalu sam opro lika za 6 desetinki
|
Citiraj:
Kad smo već kod toga, znaš možda koja je ta igra F1? Naziv...? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:18. |