![]() |
sad ce sezona postat malo uzbudljivija :D
kao sto sam ocekivao, dvostruka pobijeda ferrarija, nista od alonsa sva sreca :D a sto se tice montoye : nono : ne samo da je izbacio sebe, nego jos kimija, heidfielda i speeda, a i button nije bas dobro prosao... |
Montoya je još jemput (u nizu) razveselil marljive i radišne Štutgartske inžinjere....nema sumnje da ga primjerak novog CL-a (broj šasije 001) čeka u garaži. "Ledeni" nije ni znal kaj ga je steplo, te mu je trebalo jedno vreme da dojde k sebi i skuži di, ko koga i zakaj....kad ono to Montoya isprobava novi mjenjač. Mika ih sve spremno i s osmjehom na licu čeka i poziva u DTM. Ali nema brige, Žak je bavarskom agregatu pokazal ko je gazda i čija majka sedmu brzinu ganja.
Drago mi je za sve one koji su se sa udaljenih pozicija plasirali na dobra i bodovno prihvatljiva, tj. odlična mjesta. Majkl i Massa su se fino monotono dofurali do postolja, a Talijan je Španjolcu sačuval poziciju broj 5., dok je juril po ovalu i hital prema postolju. |
Citiraj:
samo ću sada nadodati da je napravio grešku ravnu najvećem početniku... i pokupio sve oko sebe... :cool: |
Aaaa napokon, nadam se jos pokojoj ovakvoj utrci ( ne ovak dosadnoj neg sto se poretka tice )...ipak bi moglo bit zanimljivo do kraja sezone ;) Go Ferrari
|
Dali je slučajno netko od vas tu utrku juče snimao ? Zaboravih na početak ! Fali mi prvi 25 minuta kad je donekle nešto i bilo zanimljivo a onaj dosadni ostatak snimih... Bilo tko - pliz:D sve utrke imam i sad mi ova fali...:mad:
|
Da rezimiramo-zadnju trku je dobio Schumacher, približio se na 11 bodova (bilo bi i manje da Webber nije usro motku...).
Čini mi se da je Alonso ovaj tjedan na slobodnom treningu popušio dvije sekunde kazne, to bi navodno trebalo vrijediti i za kvalifikacijski trening? Ako je tako bit će zanimljivo, na Hungaroringu baš i nema puno pretjecanja. |
Te dvije sekunde ce mu se nadodat u sva tri dijela kvalifikacija, ako bude vozio sva tri, u sto sumnjam...
EDIT: Izgleda da bi i Schumi mogao dobiti sekundu kazne, zbog preticanja jutros pod cervenim zastavama... |
I Schumacher je popušio dvije sekunde...tenkre je preticao pod crvenim zastavama???
Joj...kaj mu je to trebalo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je ovom glupošću sa kaznom popušio prvenstvo...: suicide |
Citiraj:
Jedno je sigurno - Ferrari se ne kvari. |
Možda se izvuce nekako, kroz bokseve sigurno i taktiku, Honda se diže 3. i 4. vremena, tj 3. i 14. mjesto bed, ali Honda rulz lol, naravno poslije velike Scuderie! : quake :
|
Citiraj:
|
Još da sutra padne neka kiša, ono neki prolazni pljusak....joj što će biti šou....
|
Ma ne vjerujem da ce biti kise, a isto tako niti da ce schumi biti prvi. Maksimalni doseg s ove pozicije je nekakvo 3. mjesto (ako se sve poklopi), ali vidjet cemo. Nadam se da ce utrka biti zanimljiva :)
|
Citiraj:
|
Hebemti ovaj brigstone....al je trka hebena.:D :D :D :clap: :clap: :clap:
|
Ovih 12 krugova je bilo odličn.
Preticanja, izljetanja, vrtenja po stazi. E da je barem svaka takva. |
:D :D :D
Edit-Shumi nema sreće pa da ga bog j**e.... |
E j***** pa shumacher bash nema srece... :( ... skacem od srece sta je alonso odusto... kad ono s***************e tocak... :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prasićko puca od sreće kaj je Shumi popušio. Jesam ti lijepo rekao da je onim sranjem na treningu i pušenjem dvije sekunde popušio prrvenstvo??? Takva šansa se pruža samo jedamput u sto godina...:( |
ovo mi je stvarno bila njabolja trka koju sam gledao.....toliko akcije :-)
|
Ja sam presretan sto je Schumi odustao. :):):)
|
Citiraj:
|
Ovo je bila pre***************ena trka, najbolja utrka sezone defintivno, žao mi Schumija, al kako Ferrari leti, ma kakav McLaren a kamoli Renolt
|
Citiraj:
|
ma ferrari definitivo osvaja prvenstvo....... ostali nemaju nikakve šanse protiv njega......danas su samo imali peh
|
ja bi molio nekoga ako ima snimku da mi se javi,jer mi je od 2 pa sve do 30 kruga odjedanput nestalo signala na svim programima,pa kome ja placam pretplatu mamu im hebem,I to jos na najzanimljivijoj utrci...ove sve utrke di ce voziti schumacher i treninge i sve dokraja treba snimiti!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |