PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1-nova sezona (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35448)

nicko 02.07.2006. 21:03

sad ce sezona postat malo uzbudljivija :D
kao sto sam ocekivao, dvostruka pobijeda ferrarija, nista od alonsa sva sreca :D

a sto se tice montoye : nono :
ne samo da je izbacio sebe, nego jos kimija, heidfielda i speeda, a i button nije bas dobro prosao...

McG 02.07.2006. 21:50

Montoya je još jemput (u nizu) razveselil marljive i radišne Štutgartske inžinjere....nema sumnje da ga primjerak novog CL-a (broj šasije 001) čeka u garaži. "Ledeni" nije ni znal kaj ga je steplo, te mu je trebalo jedno vreme da dojde k sebi i skuži di, ko koga i zakaj....kad ono to Montoya isprobava novi mjenjač. Mika ih sve spremno i s osmjehom na licu čeka i poziva u DTM. Ali nema brige, Žak je bavarskom agregatu pokazal ko je gazda i čija majka sedmu brzinu ganja.

Drago mi je za sve one koji su se sa udaljenih pozicija plasirali na dobra i bodovno prihvatljiva, tj. odlična mjesta. Majkl i Massa su se fino monotono dofurali do postolja, a Talijan je Španjolcu sačuval poziciju broj 5., dok je juril po ovalu i hital prema postolju.

Gabre 03.07.2006. 01:18

Citiraj:

Autor Gabre
malo sam gledao napreskok gledao, ali sam vidio dovoljno da mogu reć da je Montoya tako loš vozač da je to smiješno postalo...

nisu mi samo jasni ljudi koji tvrde da je Montoya odličan vozač...:cool:

evo moram quotati sam sebe...

samo ću sada nadodati da je napravio grešku ravnu najvećem početniku... i pokupio sve oko sebe... :cool:

vga killer 03.07.2006. 15:12

Aaaa napokon, nadam se jos pokojoj ovakvoj utrci ( ne ovak dosadnoj neg sto se poretka tice )...ipak bi moglo bit zanimljivo do kraja sezone ;) Go Ferrari

stuc 03.07.2006. 15:19

Dali je slučajno netko od vas tu utrku juče snimao ? Zaboravih na početak ! Fali mi prvi 25 minuta kad je donekle nešto i bilo zanimljivo a onaj dosadni ostatak snimih... Bilo tko - pliz:D sve utrke imam i sad mi ova fali...:mad:

Jelc 05.08.2006. 13:16

Da rezimiramo-zadnju trku je dobio Schumacher, približio se na 11 bodova (bilo bi i manje da Webber nije usro motku...).

Čini mi se da je Alonso ovaj tjedan na slobodnom treningu popušio dvije sekunde kazne, to bi navodno trebalo vrijediti i za kvalifikacijski trening?

Ako je tako bit će zanimljivo, na Hungaroringu baš i nema puno pretjecanja.

SRV 05.08.2006. 13:55

Te dvije sekunde ce mu se nadodat u sva tri dijela kvalifikacija, ako bude vozio sva tri, u sto sumnjam...
EDIT: Izgleda da bi i Schumi mogao dobiti sekundu kazne, zbog preticanja jutros pod cervenim zastavama...

Jelc 05.08.2006. 13:59

I Schumacher je popušio dvije sekunde...tenkre je preticao pod crvenim zastavama???

Joj...kaj mu je to trebalo...

SRV 05.08.2006. 14:08

Citiraj:

Autor Jelc
I Schumacher je popušio dvije sekunde...tenkre je preticao pod crvenim zastavama???

LOOOOOOOL upravo sad vidim! Koja ludnica!

Gigi1 05.08.2006. 15:12

Citiraj:

Autor Jelc

I uz sve to skoro je uspio doći do zadnjih kvalifikacija, ako sve bude uredu s bolidom i ako se neko ne skuca u njega bit će među prva tri. Barem će trka biti zanimljiva....:D

Jelc 05.08.2006. 15:35

Citiraj:

Autor Gigi1
ako se neko ne skuca u njega bit će među prva tri.

Čuj-ipak je ovo Hungaroring, tu se baš i ne pretiče...u pravilu je poredak na cilju isti kao na startu.

Mislim da je ovom glupošću sa kaznom popušio prvenstvo...: suicide

SRV 05.08.2006. 16:26

Citiraj:

Autor Jelc
Čuj-ipak je ovo Hungaroring, tu se baš i ne pretiče...u pravilu je poredak na cilju isti kao na startu.

Obojica su napravili glupost, a Schumi ce stic Alonsa ako ne sad(a izgleda da nece) onda u sljedece dvije utrke. Alonsu je sad puno teze neg prosle sezone, prije je samo trebao pricekat da Kimiju rikne bolid pa da glatko pobijedi...
Jedno je sigurno - Ferrari se ne kvari.

domy1 05.08.2006. 16:59

Možda se izvuce nekako, kroz bokseve sigurno i taktiku, Honda se diže 3. i 4. vremena, tj 3. i 14. mjesto bed, ali Honda rulz lol, naravno poslije velike Scuderie! : quake :

Gigi1 05.08.2006. 17:05

Citiraj:

Autor Jelc

A gle na Hungaroringu se u svakom slučaju može više preticati nego u Montekarlu gdje je Schumi iz bokseva(zadnji na startu) došao do 5 mjesta ak se nevaram+što sada imaju još bolji bolid od konkurencije tak da se uopće nebi iznenadio ak završi i prvi....a to bi i volio :D

Gigi1 05.08.2006. 17:08

Još da sutra padne neka kiša, ono neki prolazni pljusak....joj što će biti šou....

nicko 05.08.2006. 17:29

Ma ne vjerujem da ce biti kise, a isto tako niti da ce schumi biti prvi. Maksimalni doseg s ove pozicije je nekakvo 3. mjesto (ako se sve poklopi), ali vidjet cemo. Nadam se da ce utrka biti zanimljiva :)

Gigi1 06.08.2006. 13:32

Citiraj:

Autor Gigi1
Još da sutra padne neka kiša, ono neki prolazni pljusak....joj što će biti šou....

Ste vidli joj kaj bu šou...šteta šta startaju sa safty carom....

Gigi1 06.08.2006. 14:21

Hebemti ovaj brigstone....al je trka hebena.:D :D :D :clap: :clap: :clap:

Amdejac 06.08.2006. 14:22

Ovih 12 krugova je bilo odličn.
Preticanja, izljetanja, vrtenja po stazi.
E da je barem svaka takva.

Jelc 06.08.2006. 15:29

:D :D :D

Edit-Shumi nema sreće pa da ga bog j**e....

MadBoY 06.08.2006. 15:58

E j***** pa shumacher bash nema srece... :( ... skacem od srece sta je alonso odusto... kad ono s***************e tocak... :(

Gigi1 06.08.2006. 16:04

Citiraj:

Autor Jelc
:D :D :D

Edit-Shumi nema sreće pa da ga bog j**e....

Ma možda je ovo i najpoštenije da su oba odustala pošto su oba odlično vozila, a lijepo je i neku drugu momčad vidjeti na pob.postolju. Hebena utrka, Blažićko puca od sreće na Buttona : lol2 : .

Jelc 06.08.2006. 16:11

Citiraj:

Autor Gigi1
Blažićko puca od sreće na Buttona : lol2 : .

Prasićko puca od sreće kaj je Shumi popušio.

Jesam ti lijepo rekao da je onim sranjem na treningu i pušenjem dvije sekunde popušio prrvenstvo???

Takva šansa se pruža samo jedamput u sto godina...:(

xPsycho 06.08.2006. 16:27

ovo mi je stvarno bila njabolja trka koju sam gledao.....toliko akcije :-)

SRV 06.08.2006. 16:31

Ja sam presretan sto je Schumi odustao. :):):)

Gigi1 06.08.2006. 16:31

Citiraj:

Autor Jelc
Jesam ti lijepo rekao da je onim sranjem na treningu i pušenjem dvije sekunde popušio prrvenstvo???

Takva šansa se pruža samo jedamput u sto godina...:(

Ma kakvi, Schumi osvaja prvenstvo, pa Ferrari je prejak za ostatak konkurencije, mislim da više neće biti kiše do kraja sezone, a na kraju utrke je Massa imao najbrži krug-i to je indikativno. Opet će u sljedećim utrkama Ferrari biti 1-2-barem u 3 od ostalih pet utrka, jednostavno su u prevelikom naletu....danas su imali peh. S druge strane Alonso će se namućiti da dolazi do 3 mjesta, Toyote će opet biti nugodne jer su na Bridgestonima, a tu su i Mclaren i Honda koji se polako vraćaju u formu. Lijepo se u zadnjih 5-6 utrka vidi kak Renault pada, a ove bogatije momćadi hvataju zaostatak.

tutix 06.08.2006. 16:37

Ovo je bila pre***************ena trka, najbolja utrka sezone defintivno, žao mi Schumija, al kako Ferrari leti, ma kakav McLaren a kamoli Renolt

SRV 06.08.2006. 16:41

Citiraj:

Autor Gigi1
Ma kakvi, Schumi osvaja prvenstvo, pa Ferrari je prejak za ostatak konkurencije, mislim da više neće biti kiše do kraja sezone, a na kraju utrke je Massa imao najbrži krug-i to je indikativno. Opet će u sljedećim utrkama Ferrari biti 1-2-barem u 3 od ostalih pet utrka, jednostavno su u prevelikom naletu....danas su imali peh. S druge strane Alonso će se namućiti da dolazi do 3 mjesta, Toyote će opet biti nugodne jer su na Bridgestonima, a tu su i Mclaren i Honda koji se polako vraćaju u formu. Lijepo se u zadnjih 5-6 utrka vidi kak Renault pada, a ove bogatije momćadi hvataju zaostatak.

U potpunosti se slazem...

xPsycho 06.08.2006. 16:53

ma ferrari definitivo osvaja prvenstvo....... ostali nemaju nikakve šanse protiv njega......danas su samo imali peh

undo 06.08.2006. 17:04

ja bi molio nekoga ako ima snimku da mi se javi,jer mi je od 2 pa sve do 30 kruga odjedanput nestalo signala na svim programima,pa kome ja placam pretplatu mamu im hebem,I to jos na najzanimljivijoj utrci...ove sve utrke di ce voziti schumacher i treninge i sve dokraja treba snimiti!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53.