Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.12.2007., 21:46   #1
NeoDJW
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Asus M2r32-mvp

Kupio doticnu plocu......... slozio sve, palim komp....... upali se, al nece dic bios ni nista....... ono ekran crn...... ko kod neuspjelog clockanja....... i nis ostavim ja nju malo 5min da radi, resetam - opet ista stvar....... i nis zamracio vec, pakiram plocu i stavljam nazad gigabyticu i reko aj idem jos jednom probat i ono upali sve super....... inst win.... sve super radi, ugasim komp, nakon 2-3 h ocu upalit opet isto ono....... nis, nakon pol sata probam, upali bez beda digni win sve....... i sad reko idem probat ostavit 24h da komp radi da vidim oce bit sranja, on sve fino radi nikaka sranja........ updatiram bios .... ugasim ga, nakon nekog vremena ocu upalit, upali ALI opet nece bios dic ..... e sad , tko je tu lud?????? SVE JE 100% DOBRO SPOJENO........ vise cu izludit....... Koji joj je ****c?????? Probao sam drugo napajanje i opet....... Kad to ploca radi, onda se cooler jako sporo vrte, ono koda nema dovoljno struje ploca..........
NeoDJW je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2007., 13:59   #2
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Onda ičito ili ploča ili napajanje trebaju na reklamaciju - osim ako nemaš gadnih problema sa strujom u stanu naravno onda ti je i to opcija...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.12.2007., 14:52   #3
crusher
Premium
Moj komp

crusher's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Osobno sam spojio dvije takve ploče frendovima i sve im je radilo super tako da ti je 100% neki tehnički kvar odnosno imao si lošu sreću i dobio pokvarenu ploču ili ti napajanje neš zaza pogledaj još 1 dal si sve dobro spojio...
crusher je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2007., 15:28   #4
NeoDJW
Banned
Moj komp

E ovako......... stvarno u izludit....... SPOJIM GIGABYTE-ICU I OPET MI SE S NJOM ISTO TO DOGADA........ Probao spojit na OCZ GameXStream 600w napjanje i opet istooooooooo........ pa ljudi poludit cu..... btw. zivim u kuci i ne vjerujem da mi je do napona u kuci :S ! Aj ljudi pomazite molim vas..... necu valjda da mi nova godina ovak pocne !
Staro 01.01.2008., 14:31   #5
NeoDJW
Banned
Moj komp

Nitko?????????
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori